Ben en Las Vegas, deel 4

Door Chief op maandag 5 augustus 2019 08:58 - Reacties (12)
Categorie: Over mij, Views: 2.590

De bevallige dame was inderdaad een vriendin van een stel dat aan onze pokertafel zat. Dat stel herkende ik van vorige trips aangezien het professionals zijn die de Aria als thuisbasis hebben. Wat wel nieuw was: dit stelletje had een kleintje gekregen. Persoonlijk is dit het enige stel dat ik ken waarbij beiden professioneel poker speelden én ouders zijn. Voor de avonden waar beiden werkten hebben zij een oppas.

Na het voorval met de Chinese dame raakte ik wat meer aan de praat met het drietal en het zal jullie niet verbazen dat mijn aandacht voornamelijk naar de dame die met het stel mee was, ik heb mijn ogen uiteraard ook niet in mijn achterzak zullen we maar zeggen. Laten we haar voor dit verhaal Ellen noemen.

Ellen komt uit Miami en werkt in de reclame industrie. Ze had een suite in de Mandalay Bay wat vrijwel naast de Aria lag. Ze was in Vegas voor verschillende redenen maar voornamelijk om haar recente scheiding te verwerken wat alle alarmbellen in mijn hoofd liet afgaan. Maar goed, we waren ontzettend gezellig aan het kletsen dus niets leek aan het handje. Intussen stampte ik de tafel behoorlijk aan: Met de grootste stack aan tafel kon ik af en toe wat druk op de ketel zetten zonder dat de tegenstanders veel weerstand wilden bieden aangezien ik hun stacks gecoverd had.

Na een uurtje of zo moest het drietal vertrekken voor een tafelreservering die zij die avond hadden maar Ellen gaf aan dat ze liever bij mij aan tafel bleef zitten, als ik dat goed vond natuurlijk. Of ik dat goed vond?? Mijn doorgaans kleine oogjes verdubbelden in grootte en ik zag hetzelfde gebeuren bij het stel waar zij mee was gekomen. Het stel keek mij net zo verbaasd aan en zonder dat er daadwerkelijk woorden werden uitgesproken vond er een hele discussie plaats, in de trant van:

Zij: “Ben je wel te vertrouwen? Zij is nogal in een kwetsbare staat”
Chief: “Ik sta niet voor mijzelf in!”
Zij: “Is dit wel zo’n goed idee?”
Chief: “Jongens, denk nou zelf even na?”
Zij: “Zullen we haar maar proberen mee te nemen”
Chief: “Lijkt mij een uiterst goed plan”
Chief’s duiveltje: “BEN JE NU HELEMAAL BESODEMIETERD, WATJE DAT JE BENT!”

Het stel probeerde op een subtiele manier hun vriendin ervan te overtuigen dat het een beter idee was om met hen mee te gaan naar het restaurant en daar een lekker hapje te eten maar Ellen was vastberaden. In haar woorden: ze had nooit gepokerd en vond het wel opwindend om het te zien! Bij het horen van het woord “opwindend” proestte ik het bijna uit. Play it cool Chief, play it cool!

Aaaannnnnyyyywaaayyyy, Ellen bleef achter bij mij en het stel vertrok met een bedenkelijke blik in hun ogen. Nu kan ik jullie alvast verklappen dat ik geenszins van plan was om een buitenechtelijk slippertje te begaan maar om ook heel eerlijk te zijn vond ik het ook wel mooi om aandacht te hebben van zo’n mooie dame al was dat duidelijk om de verkeerde redenen. Ze schoof haar stoel wat dichter bij en zo bleven we de komende uren zitten.

De rest van de tafel had enigszins door wat er gaande was en ik kreeg dan ook bedenkelijke blikken in mijn richting wat mij overigens niet stoorde, de populariteitsprijs zou ik toch niet winnen aangezien ik inmiddels mijn stack naar ongeveer $5.5k had uitgebreid, meer dan twee maal de grootste stack van de overige spelers. Zo snel als ik de chips naar mij toeschoof, zo snel tikte Ellen inmiddels de ene cocktail na de andere naar binnen. We hadden een heel leuk gesprek maar ik merkte dat de alcohol, en haar verdriet, haar beslissingsvermogen ondermijnde. Het begon met een schouderklopje hier, een handje daar, afijn, jullie kunnen de rest ook wel bedenken.

Zo subtiel mogelijk probeerde ik het te ontwijken maar na een uurtje of vier sinds haar vrienden weg waren kwam het moment suprême: ze neemt net een nieuwe cocktail aan van de waitress als ze met haar gezicht bijna mijn gezicht aanraakt. Ze fluistert een voorstel in mijn oor die niet voor de minderjarige Tweakers voor herhaling vatbaar zijn. Hoe zeer mijn ego ook gestreeld werd, hoe hard het duiveltje in mij ook schreeuwde, ik fluisterde haar zachtjes toe dat het geen goed idee was.

In een split second krijg ik voor de tweede keer deze avond, inmiddels nacht overigens, verwensingen naar mijn kop. Ellen spring op en voordat ik ook maar iets kan zeggen leegt ze het glas dat ze in haar hand had in mijn gezicht en beent ze weg. Ze baant zich een baan door de pokertafel, duidelijk waggelend door de vele alcoholische versnaperingen die ze tot zich had genomen. Terwijl ik zo goed en kwaad mijn gezicht probeer te drogen kijk ik mijn mede-spelers aan. De vrouwelijke spelers kijken minachtend en de mannelijke kijken smalend voordat ik “I definately deserved that” uit mijn mond krijg terwijl een van de dealers mij een handdoek aanreikt.

Zo, dat was weer een nieuw unicum voor mij, een drankje in je gezicht krijgen. Ik vond twee unicums op een avond/nacht meer dan voldoende en besloot er dan ook maar een einde aan te maken door uit te cashen en mijn kamer op te zoeken. Ben was wat aan het chillen op de kamer toen ik druipend nat binnenkwam en hij had het niet meer toen ik hem de avond beschreef. Nou, fijne steun was dat….

De twee dagen die ik nog had na die nacht heb ik Ellen of het stel niet meer gezien. Ik vond het wel jammer, dan had ik misschien mijn excuses aan kunnen bieden maar zo was het eigenlijk ook wel goed. Of mijn vrouw het inmiddels ook weet? Tjah lieve Tweakers, jullie kennen de regel wel: whatever happens in Vegas, stays in Vegas *wink*

Volgende: Bewust onbewust 08-'19 Bewust onbewust
Volgende: Ben en Las Vegas, deel 3 07-'19 Ben en Las Vegas, deel 3

Reacties


Door Tweakers user Erwin537, maandag 5 augustus 2019 09:07

Hahaha prachtig verhaal, maar waarom je een glas drinken in je gezicht zou verdienen snap ik niet helemaal.

Door Tweakers user walteij, maandag 5 augustus 2019 09:27

Ik zou geloof ik hetzelfde hebben gereageerd (als jij, of als Ben) :).
Het vervelende is, dat jij niets fout hebt gedaan (ondanks dat schreeuwende duiveltje op je schouder) en dat Ellen dat niet in wilde zien.
Wellicht had je Ellen even terloops uit moeten leggen dat je een gelukkig getrouwde man bent, die niet van plan is om zich even te laten gaan.
Er zijn voldoende mannen die zonder problemen van de situatie ge/misbruik hadden gemaakt en helaas ook voldoende getrouwde mannen die hier niet al te moeilijk over doen….

[Reactie gewijzigd op maandag 5 augustus 2019 09:27]


Door Tweakers user wizai, maandag 5 augustus 2019 09:40

whatever happens in Vegas, stays in Vegas...
Je vrouw leest deze blogs ook, neem ik aan? :)

Op naar het volgende deel!

Door Tweakers user Technomania, maandag 5 augustus 2019 11:31

Mooie blog weer.

Helaas is het mij nooit overkomen dat een vrouw troost bij mij zocht. Misschien toch maar eens gaan pokeren. :)

Door Tweakers user Snuffel, maandag 5 augustus 2019 11:32

Leuk stukje om te lezen wederom :D

Door Tweakers user Chief, dinsdag 6 augustus 2019 05:16

Erwin537 schreef op maandag 5 augustus 2019 @ 09:07:
Hahaha prachtig verhaal, maar waarom je een glas drinken in je gezicht zou verdienen snap ik niet helemaal.
Thanks! Ach, vrouwen en afwijzingen gaan niet goed samen en zeker een mooie dame als Ellen zal een afwijzing niet gewoon zijn ;)
walteij schreef op maandag 5 augustus 2019 @ 09:27:
Ik zou geloof ik hetzelfde hebben gereageerd (als jij, of als Ben) :).
Het vervelende is, dat jij niets fout hebt gedaan (ondanks dat schreeuwende duiveltje op je schouder) en dat Ellen dat niet in wilde zien.
Wellicht had je Ellen even terloops uit moeten leggen dat je een gelukkig getrouwde man bent, die niet van plan is om zich even te laten gaan.
Er zijn voldoende mannen die zonder problemen van de situatie ge/misbruik hadden gemaakt en helaas ook voldoende getrouwde mannen die hier niet al te moeilijk over doen….
Ohhhh, meer dan eens gezegd dat ik gelukkig getrouwd ben met een prachtig gezin (incl delen van foto's) maar alcohol maakt meer kapot dan je lief is ;)
wizai schreef op maandag 5 augustus 2019 @ 09:40:
whatever happens in Vegas, stays in Vegas...
Je vrouw leest deze blogs ook, neem ik aan? :)

Op naar het volgende deel!
Niet voor zover ik weet!! ;)
Technomania ® schreef op maandag 5 augustus 2019 @ 11:31:
Mooie blog weer.

Helaas is het mij nooit overkomen dat een vrouw troost bij mij zocht. Misschien toch maar eens gaan pokeren. :)
Wellicht het "gokje" waard G.!
Jij ook bedankt Snuffel!

Door Tweakers user MrSparkels, dinsdag 6 augustus 2019 08:10

Chief,

Briljant stukje weer .... denk dat je moeder trost is op de jongen die ze heeft opgevoed :P
Ben alleen bang dat in de eerste regel het woord 'een' ontbreekt in het stukje '...een vriendin van een stel dat aan onze pokertafel zat.'

Fijn om te zien dat Chief weer een beetje tijd heeft voor zijn lieve lezertjes

Op naar de rest van de verhalen...

[Reactie gewijzigd op dinsdag 6 augustus 2019 08:10]


Door Tweakers user LankHoar, dinsdag 6 augustus 2019 11:35

De bevallige dame was inderdaad een vriendin van stel dat aan onze pokertafel zat.
een
Wat wel nieuw was dat dit stelletje een kleintje hadden gekregen.
was, was (of de zin omgooien: Dat dit stelletje een kleintje hadden gekregen was wel nieuw.)
Aaaannnnnyyyywaaayyyy, Ellen bleef achter bij mij en het stel vertrok met een bedenkelijkb blik in hun ogen.
bedenkelijke

Het valt me op dat je de laatste tijd een stuk minder typos hebt dan voorheen :)

[hr]

Ik zat net nog eens spotnaan het "To the moon" verhaal door te lezen.. Heb je ooit nog wat van Mark gehoord, of een idee wat er met hem gebeurd is? Just curious :+

[Reactie gewijzigd op dinsdag 6 augustus 2019 12:18]


Door Tweakers user walteij, dinsdag 6 augustus 2019 12:40

maar alcohol maakt meer kapot dan je lief is
Hmm, ik ken die uitspraak iets anders:

Drank maakt minder goed dan liefde kapot maakt }> :+ }:O

Door Tweakers user Curva, woensdag 7 augustus 2019 16:57

Hahaha, mooi verhaal! Leuke twist op 't einde ;)

Door Tweakers user nijlandp, donderdag 8 augustus 2019 17:02

Misschien wilde Ellen je wel handboeien op je kamer en je 5.5K jatten.
Ze vond de uren nu een slechte investering ;)

Door Tweakers user Chief, woensdag 14 augustus 2019 02:24

MrSparkels schreef op dinsdag 6 augustus 2019 @ 08:10:
Chief,

Briljant stukje weer .... denk dat je moeder trost is op de jongen die ze heeft opgevoed :P
Ben alleen bang dat in de eerste regel het woord 'een' ontbreekt in het stukje '...een vriendin van een stel dat aan onze pokertafel zat.'

Fijn om te zien dat Chief weer een beetje tijd heeft voor zijn lieve lezertjes

Op naar de rest van de verhalen...
Dank je! Ik zal het ook aanpassen
LankHoar schreef op dinsdag 6 augustus 2019 @ 11:35:
[...]


een


[...]


was, was (of de zin omgooien: Dat dit stelletje een kleintje hadden gekregen was wel nieuw.)


[...]


bedenkelijke

Het valt me op dat je de laatste tijd een stuk minder typos hebt dan voorheen :)

[hr]

Ik zat net nog eens spotnaan het "To the moon" verhaal door te lezen.. Heb je ooit nog wat van Mark gehoord, of een idee wat er met hem gebeurd is? Just curious :+
Minder typo's? Dat lijkt maar zo :)
Ja, ik heb vernomen dat Mark nog leeft maar laat ik het zo zeggen: hij heeft betere omstandigheden gekend.....
walteij schreef op dinsdag 6 augustus 2019 @ 12:40:
[...]

Hmm, ik ken die uitspraak iets anders:

Drank maakt minder goed dan liefde kapot maakt }> :+ }:O
:D
Curva schreef op woensdag 7 augustus 2019 @ 16:57:
Hahaha, mooi verhaal! Leuke twist op 't einde ;)
Thanks!
nijlandp schreef op donderdag 8 augustus 2019 @ 17:02:
Misschien wilde Ellen je wel handboeien op je kamer en je 5.5K jatten.
Ze vond de uren nu een slechte investering ;)
Oeh, dat zou ook een eerste ervaring zijn met dat :P

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Via deze link kun je inloggen als je al geregistreerd bent. Indien je nog geen account hebt kun je er hier één aanmaken.