The Good, the Bad and the Condemned, part XV

Door Chief op maandag 29 januari 2018 03:35 - Reacties (36)
Categorie: Uncles, Views: 3.204

Na een kort verblijf op het politiebureau was ik bij Uncle John en Aunt Mai thuis op de bank in slaap gevallen ondanks dat Uncle John was nog steeds op het bureau was. Hoe het toen verder ging lezen jullie hieronder

Ineens schrok ik wakker en ondanks dat het al licht was ik kon mij niet meteen oriënteren. Langzaam kwam ik weer tot bewustzijn: ik lag op de bank bij Uncle John en Aunt Mai. Uncle John! Ik was nu plotsklaps weer klaar wakker. Er was een deken over mij heen gelegd, waarschijnlijk door Aunt Mai, die ik snel van mij afgooide. Ik hoorde zacht gepraat uit de eetkamer komen. Ik sprong op en liep naar de eetkamer.

Eenmaal in de deuropening zag ik tot grote verbazing daar Uncle John en Aunt Mai aan een ontbijt zitten. Ik weet nog goed wat er op tafel stond: congee, dough fritters en rice rolls. Beiden gaven mij een grote lach. “Zo schone slaper, uitgeslapen?” pestte Uncle John. Versteend bleef ik staan. “Hoe….wat….wanneer” stamelde ik. “Normaal zou ik liever hebben dat je je eerst gaat douchen en je tanden gaat poetsen maar vooruit, ik zal over mijn hart strijken dus kom maar gewoon aan tafel zitten” lacht Aunt Mai. Ze roept één van hun huishoudsters die snel een extra couvert op tafel zet en ook van haar krijg ik een uiterst vriendelijke glimlach.

Mijn lege maag stuurde mijn benen aan en ik ging aan tafel zitten. Hoe nieuwsgierig ik ook was, mijn maag was altijd de dominante orgaan in mijn lichaam. Gelukkig kon ik nog enigszins aan de tafelmanieren denken maar tjonge, het leek wel of ik een week niet gegeten had terwijl ik de avond daarvoor nog behoorlijk had zitten tafelen met de Uncles. Mijn tafelgenoten keken geamuseerd toe en toen waagde ik het er maar op: wanneer was Uncle John nou thuisgekomen?

Het antwoord bleek dat Uncle John zo’n twee uur geleden thuis was gekomen en dat rijmde wel met de vermoeidheid op zijn gezicht. Ik had de beste man niet thuis horen komen, zo diep sliep ik. Al met al had hij toch aardig wat uurtjes door moeten brengen op het bureau. Gelukkig had hij weinig aansporing nodig om door te gaan en vertelde hij zijn verhaal terwijl ik door bleef happen.

Eigenlijk was het allemaal niet zo spannend. Ze ondervroegen hem in eerste instantie over de pokergame in Kings casino. Of hij wist wie die toko runde, of hij eerder had deelgenomen etc etc. Mark, de advocaat, was erbij geweest en in principe hoefde Uncle John de vragen niet te beantwoorden want hij niet officieel in staat van beschuldiging gesteld maar als “goodwill” had hij het spelletje meegespeeld door vriendelijk te antwoorden maar nul komma nul informatie te geven. Yea, two can play that game.

De sfeer werd grimmiger toen ze begonnen over allerlei activiteiten van de triades en daarnaar informeerden. Met name de verdwijning van die triade leider kon op veel interesse rekenen. Uncle John wist heel zeker dat Lok Sir meeluisterde ondanks dat hij zich niet liet zien en ik citeer: “De lafaard”. Dat was voor Uncle John ook het moment om iedere vorm van medewerking te staken. Dat ging even door en eindigde met de gebruikelijke dialoog: de politie die dreigden Uncle John 24-48u vast te houden en Mark die daarop dreigde alles wat los en vast stond aan te klagen. Een dans die de twee partijen vaker gedanst hadden en steevast eindigde met hetzelfde resultaat: Uncle John op vrije voeten.

De andere Uncles waren al eerder vrijgelaten en stonden hem buiten op te wachten. Zonder verder een woord te wisselen ging ieder zijn eigen weg. Nou ja, zonder woorden…. Uncle Ngau was natuurlijk weer laaiend over de tijdverspilling, gniffelde Uncle John. In het Chinees heb je een gezegde: hou ouder de gember, hoe pittiger het wordt. Uncle Ngau was een levend voorbeeld dat dat klopte.

Uncle John kon zich er niet meer druk om maken, niet goed voor zijn bloeddruk. Hij kon er toch weinig tot niets aan doen en hij begreep donders goed dat hij er ook zelf verantwoordelijk voor was. Hij was ooit lid van de triade en dat was een stempel die je nooit van je af kon wassen, hoe hard je het ook probeerde. Ik wist niet of Uncle John mij hiermee een waarschuwing probeerde te geven of niet maar ik had sowieso geen enkele intentie om bij de triade te gaan. Nee, aan dezelfde tafel zitten met bejaarden die daar wel een verleden in hadden vond ik meer dan spannend genoeg.

Aan zijn toon merkte ik dat hij nu toch wel erg moe werd, de energie verdween uit zijn stem. Ik vond het dan ook wel een gepast moment om te vertrekken maar niet voordat ik Aunt Mai beloofd had binnenkort weer eens te komen eten. Een knuffel en een hand later stond ik buiten waar hun chauffeur al klaarstond om mij naar huis te brengen. Ineens schoot Uncle John nog iets te binnen: hij was Percy tegengekomen op het bureau die blijkbaar op mij stond te wachten. Hij had haar naar huis gestuurd met de mededeling dat ik veilig was. Ik moest haar zelf maar even bellen maar “ik kon beter zorgvuldig mijn woorden kiezen”. Met een knipoog liep hij terug naar binnen en stapte ik in de auto die geruisloos weg reed. Ik liet mij languit in de stoel zakken. De gevangenis was opeens niet meer zo’n eng alternatief…….


NAWOORD
Zo, met die 15e deel is ook een slot gekomen aan dit verhaal. Aan de ene kant was het vrij bizar om dit meegemaakt te hebben, met name het vastzetten van de politie (LoL), maar aan de andere kant was het ook weer niet bijzonder spannend in die zin dat ik vrij snel het politiebureau mocht verlaten. Wat ik eigenlijk al wist was nogmaals bevestigd: je bent een triadelid voor het leven, gebrandmerkt, ook al heb je nog zo hard gewerkt om uit dat wereldje te stappen. Ik kan aan de ene kant soms nog steeds nauwelijks geloven dat de Uncles, de vriendelijke bejaarde mannen waar ik zoveel lol mee kon beleven en die zich zo om mijn wel een wee bekommerden, in hun verleden iemand kwaad hadden kunnen doen maar dat is op z'n minst naïef te noemen. Voor mij zijn de Uncles daarom ook de belichaming voor the Good, the Bad and the Condemned......

Volgende: Ooooone hundred aaaaannnd.......!! 02-'18 Ooooone hundred aaaaannnd.......!!
Volgende: The Good, the Bad and the Condemned, part XIV 01-'18 The Good, the Bad and the Condemned, part XIV

Reacties


Door Tweakers user Chief, maandag 29 januari 2018 03:39

Zoooo, dit avontuurtje met de Uncles zit er weer op en ik zeg het je: het was een genot om erover te bloggen. herinneringen kwamen naar voren alsof ik het gisteren had meegemaakt. De komende dagen ben ik weg van kantoor ivm de jaarlijkste "management retreat" waar over de strategie van de komende jaren wordt geboomd en dit jaar is het in........MACAU!!! LOL!!!
Kijken of we ons deze keer (weer) in de nesten kunnen werken want ik heb de Uncles al gezegd dat ik richting Macau ga en zij komen ook }>

Door Tweakers user bvsteyn, maandag 29 januari 2018 06:49

Jammer dat er een eind aan komt nu! Maar volgens mij ga je in Macau weer genoeg beleven om weer wat blogjes te vullen.. hoop ik.. 8-)

;)

Door Tweakers user Snuffel, maandag 29 januari 2018 07:04

Mooi verhaal Chief, en dat er maar vele mogen volgen, oude of nieuwe verhalen.
Veel plezier met je verplichte vakantie :D

Door Tweakers user Ghanghis, maandag 29 januari 2018 07:29

Thnx voor alweer een spannende toffe blog reeks chief! Alle 15 delen vol spanning opgewacht en gelezen.

Have fun in Macau.

Ooh, je hebt nog wel een klein deel opengelaten waar mijn nieuwsgierigheid aan knaagt. Hoe is het met Percy afgelopen en haar reactie op wat er hier gebeurde. En was Percy ervan op de hoogte dat de uncles een verleden hebben, of was dit voor haar allemaal nog vreemder?

Door Tweakers user ybos, maandag 29 januari 2018 07:51

Hoe kan verhaal nu al afgelopen zijn :? en Percy dan?

Naja, veel plezier komende week en doe Uncle John (en de andere uncles) de groeten van "ons"!
Hij heeft inmiddels toch enkele tientallen fans :P

Door Tweakers user BCrouch, maandag 29 januari 2018 07:53

Hartelijk bedankt voor een serie die wederom heerlijk leest. Normaal reageer ik niet, maar je wekelijkse epistels verdienen de lof. Dus bedankt en keep it up.

Door Tweakers user wizai, maandag 29 januari 2018 08:06

Het einde!
Top blog Chief, minstens zo meeslepend als The Uncles...

Dank.

Door Tweakers user walteij, maandag 29 januari 2018 08:09

ybos schreef op maandag 29 januari 2018 @ 07:51:
Hoe kan verhaal nu al afgelopen zijn :? en Percy dan?
Dat kan toch het begin zijn van een leuke nieuwe serie blogs?? :9

Door Tweakers user Irtimid, maandag 29 januari 2018 08:10

Bedankt weer Chief, ik heb het weer met veel plezier gelezen.

Jammer dat het afgelopen is, maar "all good things come to an end", ik moet mij alleen wel bij de Tweakers hierboven aansluiten...hoe liep het nou af met Percy ? ;)

Succes in Macau, hopelijk blijft er genoeg tijd over om daar nog even de bloemtjes buiten te zetten...oh en doe de Uncles de groeten van me, het voelt alsof ik ze nu ook ken ;)


Door Tweakers user da_grum, maandag 29 januari 2018 08:29

Net wat ybos zegt :D
ybos schreef op maandag 29 januari 2018 @ 07:51:
... en doe Uncle John (en de andere uncles) de groeten van "ons"!
Hij heeft inmiddels toch enkele tientallen fans :P
Bedankt voor deze reeks vermakelijke blogs. Zoals iedereen hier vind ik het ook spijtig dat deze reeks afgelopen is en wens ik je zeer veel plezier in Macau!

Door Tweakers user BiLo, maandag 29 januari 2018 08:40

Vorige week 6 blogs ingehaald en nu het einde... Zoals hierboven: "all good things come to an end"

Thanks Chief!

Door Tweakers user Viper_4111, maandag 29 januari 2018 08:45

Thnx Chief voor weer een mooie reeks verhalen.

Door Tweakers user TK2803, maandag 29 januari 2018 09:07

Zo Chief, zoals velen al hebben gereageerd. Je hebt ons goed vermaakt met deze blogs over "de Uncles". Zojuist aangekomen op kantoor en voordat ik begin met mijn mails door te nemen, eerst traditioneel je blog doornemen. Het was weer interessant geschreven en je hebt ons allen weer mooi meegenomen. Je gaat weer naar Macau, dat beloofd weer een avontuur met de Uncles.
Btw, weten de Uncles überhaupt dat jij een blog schrijft waarin ze voorkomen, of dat jij avonturen wat jij hebt meegemaakt deelt met ons ?
Ik weet dat er nog voldoende verhalen op de plank liggen, wij als trouwe lezers wachten weer op een volgend avontuur. Laat ons niet te lang wachten. _/-\o_ ;)
Chief heel veel plezier in Macau.

Door Tweakers user masauri, maandag 29 januari 2018 09:12

Dus voor het eerst gaan we in de volgende blogreeks iets recenter krijgen dan van een x-aantal jaren geleden? :p

En idd, wat met het telefoontje naar Percy!
Veel plezier trouwens!
Doe ze de groeten namens de lezende tweakers ;)

Door Tweakers user Kecin, maandag 29 januari 2018 09:35

Chief schreef op maandag 29 januari 2018 @ 03:39:
Zoooo, dit avontuurtje met de Uncles zit er weer op en ik zeg het je: het was een genot om erover te bloggen. herinneringen kwamen naar voren alsof ik het gisteren had meegemaakt. De komende dagen ben ik weg van kantoor ivm de jaarlijkste "management retreat" waar over de strategie van de komende jaren wordt geboomd en dit jaar is het in........MACAU!!! LOL!!!
Kijken of we ons deze keer (weer) in de nesten kunnen werken want ik heb de Uncles al gezegd dat ik richting Macau ga en zij komen ook }>
Neem je videocamera mee, en vlog de hele bende. Scheelt veel lezen en hebben we gelijk beeld bij de Uncles haha.

Prachtige blog's weer, jammer dat het alweer is afgelopen :'(.

Door Tweakers user noskill, maandag 29 januari 2018 10:00

Alle delen met veel plezier gelezen, bedankt!

Door Tweakers user Technomania ®, maandag 29 januari 2018 10:28

Dit was een van de mooiste series met de Uncles. Ik heb ze allen met veel plezier gelezen en wens je alvast veel plezier toe in Macau.

Hopelijk tot de volgende serie!

Door Tweakers user LankHoar, maandag 29 januari 2018 10:45

Komt er toch nog een einde aan dit verhaal. Op Percy na dan ;)

Vorige week voor werk naar Ierland/Nederland geweest, dus vandaag even aanpoten om de boel weer bij te werken. Ik laat het editing dus aan iemand anders over vandaag :+

Door Tweakers user maquis, maandag 29 januari 2018 11:29

Heb weer heerlijk genoten. hf op Macau

Door Tweakers user ybos, maandag 29 januari 2018 14:33

Of, voor wat betreft Percy:

De vaste lezers weten wel dat Chief eerder die kant op ging dan zijn relatie.
Hij heeft haar verteld, blijf maar lekker hangen waar je nu bent en heeft d'r dus gedumpt en Percy is zijn huidige chick/echtgenote ;) :P

[Reactie gewijzigd op maandag 29 januari 2018 14:34]


Door Tweakers user xscept, dinsdag 30 januari 2018 03:21

Mooi eind aan de reeks! Alles met heel veel plezier gelezen, bedankt!

Door Tweakers user Chief, dinsdag 30 januari 2018 07:20

bvsteyn schreef op maandag 29 januari 2018 @ 06:49:
Jammer dat er een eind aan komt nu! Maar volgens mij ga je in Macau weer genoeg beleven om weer wat blogjes te vullen.. hoop ik.. 8-)

;)
Thanks, we zullen zien :) Ik hoop gewoon een rustig avondje ouwehoeren en lekker eten :)
Snuffel schreef op maandag 29 januari 2018 @ 07:04:
Mooi verhaal Chief, en dat er maar vele mogen volgen, oude of nieuwe verhalen.
Veel plezier met je verplichte vakantie :D
Thx Snuffel! Het is helaas niet echt een vakantie maar we maken er het beste van ;)
Ghanghis schreef op maandag 29 januari 2018 @ 07:29:
Thnx voor alweer een spannende toffe blog reeks chief! Alle 15 delen vol spanning opgewacht en gelezen.

Have fun in Macau.

Ooh, je hebt nog wel een klein deel opengelaten waar mijn nieuwsgierigheid aan knaagt. Hoe is het met Percy afgelopen en haar reactie op wat er hier gebeurde. En was Percy ervan op de hoogte dat de uncles een verleden hebben, of was dit voor haar allemaal nog vreemder?
Dank voor je compliment! Wat betreft Percy, misschien komt dat ooit nog? ;)
ybos schreef op maandag 29 januari 2018 @ 07:51:
Hoe kan verhaal nu al afgelopen zijn :? en Percy dan?

Naja, veel plezier komende week en doe Uncle John (en de andere uncles) de groeten van "ons"!
Hij heeft inmiddels toch enkele tientallen fans :P
Misschien iets voor een vervolg, lijkt erop dat meer lezertjes geinteresseerd zijn :)
BCrouch schreef op maandag 29 januari 2018 @ 07:53:
Hartelijk bedankt voor een serie die wederom heerlijk leest. Normaal reageer ik niet, maar je wekelijkse epistels verdienen de lof. Dus bedankt en keep it up.
Dank voor het compliment! Leuk dat je het leest!
wizai schreef op maandag 29 januari 2018 @ 08:06:
Het einde!
Top blog Chief, minstens zo meeslepend als The Uncles...

Dank.
Thx Wizai en tot blogs!
walteij schreef op maandag 29 januari 2018 @ 08:09:
[...]

Dat kan toch het begin zijn van een leuke nieuwe serie blogs?? :9
Idd, dat is wel het overwegen waard :)
Irtimid schreef op maandag 29 januari 2018 @ 08:10:
Bedankt weer Chief, ik heb het weer met veel plezier gelezen.

Jammer dat het afgelopen is, maar "all good things come to an end", ik moet mij alleen wel bij de Tweakers hierboven aansluiten...hoe liep het nou af met Percy ? ;)

Succes in Macau, hopelijk blijft er genoeg tijd over om daar nog even de bloemtjes buiten te zetten...oh en doe de Uncles de groeten van me, het voelt alsof ik ze nu ook ken ;)
Heel graag gedaan en bedankt voor het lezen!
Dank je!
da_grum schreef op maandag 29 januari 2018 @ 08:29:
Net wat ybos zegt :D

[...]


Bedankt voor deze reeks vermakelijke blogs. Zoals iedereen hier vind ik het ook spijtig dat deze reeks afgelopen is en wens ik je zeer veel plezier in Macau!
Dank je wel! Misschien komt er nog wel een serie die je leuk vindt!
DylanE schreef op maandag 29 januari 2018 @ 08:40:
Vorige week 6 blogs ingehaald en nu het einde... Zoals hierboven: "all good things come to an end"

Thanks Chief!
Heel graag gedaan!
Viper_4111 schreef op maandag 29 januari 2018 @ 08:45:
Thnx Chief voor weer een mooie reeks verhalen.
No problem, was leuk om het te schrijven!
TK2803 schreef op maandag 29 januari 2018 @ 09:07:
Zo Chief, zoals velen al hebben gereageerd. Je hebt ons goed vermaakt met deze blogs over "de Uncles". Zojuist aangekomen op kantoor en voordat ik begin met mijn mails door te nemen, eerst traditioneel je blog doornemen. Het was weer interessant geschreven en je hebt ons allen weer mooi meegenomen. Je gaat weer naar Macau, dat beloofd weer een avontuur met de Uncles.
Btw, weten de Uncles überhaupt dat jij een blog schrijft waarin ze voorkomen, of dat jij avonturen wat jij hebt meegemaakt deelt met ons ?
Ik weet dat er nog voldoende verhalen op de plank liggen, wij als trouwe lezers wachten weer op een volgend avontuur. Laat ons niet te lang wachten. _/-\o_ ;)
Chief heel veel plezier in Macau.
Dank voor je complimenten! Ja, de Uncles weten dat ik blog en wat er (grotendeeld) in staat :)
masauri schreef op maandag 29 januari 2018 @ 09:12:
Dus voor het eerst gaan we in de volgende blogreeks iets recenter krijgen dan van een x-aantal jaren geleden? :p

En idd, wat met het telefoontje naar Percy!
Veel plezier trouwens!
Doe ze de groeten namens de lezende tweakers ;)
Weet ik nog niet, heb nog niet in mijn hoofd wat er gaat komen in de volgende weken :) Zal de Uncles de hartelijke groeten doen namens de Tweakers "fans" :)
Kecin schreef op maandag 29 januari 2018 @ 09:35:
[...]

Neem je videocamera mee, en vlog de hele bende. Scheelt veel lezen en hebben we gelijk beeld bij de Uncles haha.

Prachtige blog's weer, jammer dat het alweer is afgelopen :'(.
Denk niet dat ze heeeeel blij zullen zijn met vlogs ;)
Hopelijk komt er iets in de blogs wat je ook leuk gaat vinden!
noskill schreef op maandag 29 januari 2018 @ 10:00:
Alle delen met veel plezier gelezen, bedankt!
Heel tof om te horen, thx!
Technomania schreef op maandag 29 januari 2018 @ 10:28:
Dit was een van de mooiste series met de Uncles. Ik heb ze allen met veel plezier gelezen en wens je alvast veel plezier toe in Macau.

Hopelijk tot de volgende serie!
Heel fijn om te horen G en tot (snel) blogs!
LankHoar schreef op maandag 29 januari 2018 @ 10:45:
Komt er toch nog een einde aan dit verhaal. Op Percy na dan ;)

Vorige week voor werk naar Ierland/Nederland geweest, dus vandaag even aanpoten om de boel weer bij te werken. Ik laat het editing dus aan iemand anders over vandaag :+
Zeg Editor in Chief, dit is wel je werk ja!! ;)
maquis schreef op maandag 29 januari 2018 @ 11:29:
Heb weer heerlijk genoten. hf op Macau
Thanks en...thanks!! :D
ybos schreef op maandag 29 januari 2018 @ 14:33:
Of, voor wat betreft Percy:

De vaste lezers weten wel dat Chief eerder die kant op ging dan zijn relatie.
Hij heeft haar verteld, blijf maar lekker hangen waar je nu bent en heeft d'r dus gedumpt en Percy is zijn huidige chick/echtgenote ;) :P
Dit schaar ik onder de categorie "Highly Speculative" ;)
xscept schreef op dinsdag 30 januari 2018 @ 03:21:
Mooi eind aan de reeks! Alles met heel veel plezier gelezen, bedankt!
Dank voor de complimenten!!


Door Tweakers user Curva, dinsdag 30 januari 2018 08:10

Je hebt er een mooi einde van gemaakt. Toffe blog was het met spannende cliffhangers.

Veel plezier in Macau!

En mocht je verder gaan bloggen, ik blijf ze volgen ;)

Door Tweakers user GrimScythe, dinsdag 30 januari 2018 09:21

Thanks voor het leesplezier de afgelopen weken, ik blijf je blog in de gaten houden :)

Door Tweakers user ranjo, dinsdag 30 januari 2018 09:57

Bedankt voor het mooie schrijven.. Altijd mooi om de werkweek te beginnen met een spannend verhaal. Doe de Uncles de groeten!

Door Tweakers user Euronitwit, dinsdag 30 januari 2018 17:22

ybos schreef op maandag 29 januari 2018 @ 07:51:
Hoe kan verhaal nu al afgelopen zijn :? en Percy dan?
Ja en hoe zit het met Percy? Wil ik ook wel weten :)

[Reactie gewijzigd op dinsdag 30 januari 2018 17:24]


Door Tweakers user LankHoar, woensdag 31 januari 2018 09:48

Chief schreef op dinsdag 30 januari 2018 @ 07:20:
[...]

Zeg Editor in Chief, dit is wel je werk ja!! ;)
Zo te horen moeten we maar eens over achterstallig loon praten :P

Door Tweakers user JT, woensdag 31 januari 2018 13:15

Relaxte afsluiter maar helemaal niet erg :Y)

Door Tweakers user Euronitwit, woensdag 31 januari 2018 23:01

Chief ik zie net rechtsboven:
2016 - 46 blogs
2017 - 48 blogs
2018 - 50 blogs?
Even doorschrijven dus, want we hebben er nog 45 tegoed dit jaar. ;)

Door Tweakers user Kenzi, donderdag 1 februari 2018 09:18

Toch nog een kleine cliffhanger op het einde ;)

Op naar de volgende reeks.

Neem trouwens een dikke jas mee, het is verrekte koud in Macau. :X

Door Tweakers user Chief, vrijdag 2 februari 2018 02:31

Curva schreef op dinsdag 30 januari 2018 @ 08:10:
Je hebt er een mooi einde van gemaakt. Toffe blog was het met spannende cliffhangers.

Veel plezier in Macau!

En mocht je verder gaan bloggen, ik blijf ze volgen ;)
Dank je Curva! Vooralsnog gaan we gewoon door met bloggen dus: tot blogs!
GrimScythe schreef op dinsdag 30 januari 2018 @ 09:21:
Thanks voor het leesplezier de afgelopen weken, ik blijf je blog in de gaten houden :)
Heel graag gedaan en bedankt voor het lezen!
ranjo schreef op dinsdag 30 januari 2018 @ 09:57:
Bedankt voor het mooie schrijven.. Altijd mooi om de werkweek te beginnen met een spannend verhaal. Doe de Uncles de groeten!
Fijn om te horen en: tot blogs!
Euronitwit schreef op dinsdag 30 januari 2018 @ 17:22:
[...]

Ja en hoe zit het met Percy? Wil ik ook wel weten :)
Ahhhh, wellicht komt dat nog? :)
LankHoar schreef op woensdag 31 januari 2018 @ 09:48:
[...]


Zo te horen moeten we maar eens over achterstallig loon praten :P
Vrijwilligers werk Lankhoar, vrijwilligers werk. Weet iig dat het zeer gewaardeerd wordt!
JT schreef op woensdag 31 januari 2018 @ 13:15:
Relaxte afsluiter maar helemaal niet erg :Y)
Gelukkig :)
Euronitwit schreef op woensdag 31 januari 2018 @ 23:01:
Chief ik zie net rechtsboven:
2016 - 46 blogs
2017 - 48 blogs
2018 - 50 blogs?
Even doorschrijven dus, want we hebben er nog 45 tegoed dit jaar. ;)
Ermh, ik denk dat je 5 blogs bedoelt voor 2018! ;)
Kenzi schreef op donderdag 1 februari 2018 @ 09:18:
Toch nog een kleine cliffhanger op het einde ;)

Op naar de volgende reeks.

Neem trouwens een dikke jas mee, het is verrekte koud in Macau. :X
Kleintje dan he. Ja, was verrekte koud maar ik had het gezien en dus winterjas meegenomen gelukkig maar bedankt voor de waarschuwing!

Door Tweakers user Euronitwit, vrijdag 2 februari 2018 03:14

Ermh, ik denk dat je 5 blogs bedoelt voor 2018! ;)
46 - 48 - 50 - 52 - 54
Gewoon de reeks doorgetrokken hoor. 8-)

Door Tweakers user Chief, vrijdag 2 februari 2018 05:56

Euronitwit schreef op vrijdag 2 februari 2018 @ 03:14:
[...]


46 - 48 - 50 - 52 - 54
Gewoon de reeks doorgetrokken hoor. 8-)
Ah, well.... I can tell you that ain't happening :P.

Door Tweakers user Kliko, woensdag 21 februari 2018 08:31

Veel plezier in Macau chief. Laat de verhalen maar komen. :) Misschien hoeven we daar niet eens op te wachten en zien we het vanzelf wel in het nieuws. LOL! :9 8-)

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Via deze link kun je inloggen als je al geregistreerd bent. Indien je nog geen account hebt kun je er hier één aanmaken.