The Good, the Bad and the Condemned, part IX

Door Chief op dinsdag 12 december 2017 06:07 - Reacties (28)
Categorie: Uncles, Views: 2.732

Ik had net een heerlijke poker sessie gehad tijdens mijn eerste bezoek aan club Blue waarbij ik een paar spelers had leeggeplukt. Helaas brak daarmee ook onze tafel op. Hoe het verder ging, dat lezen jullie hieronder

In minder dan twee uur had ik mijn buy-in meer dan vervijfvoudigd van $10k naar ruim $50k. Misschien niet de meest winstgevende sessie ooit maar als ik dat afzet tegen het lage risico dan was het eigenlijk compleet bizar. Helaas was ik daardoor alleen achter gebleven aan de pokertafel. Als ik niet die hele stapel chips voor mij had gehad dan zou ik waarschijnlijk een beetje Remi gevoel hebben gekregen. De manager had natuurlijk de gasten zien vertrekken en de meeste anderen verlieten ook de club. De blik die hij mij gaf was zeer duidelijk: hij was er niet blij mee.

Tjah, ik kan nu eenmaal niet iedereen plezieren hè. Zit ook niet in mijn natuur. Anyway, ik had nu de keuze om a) naar huis te gaan b) te wachten op de Uncles of c) plaats te nemen aan een $50-$100 tafel. Keuze a paste niet bij mij karakter, keuze b zit niet in mijn bloed dus werd het optie c: plaatsnemen aan een $50-$100 tafel. De enige open plek was aan de tafel van Uncle Yin, Uncle Ngau en Percy.

Met mijn stack mocht ik plaatsnemen en daar waren de meesten niet blij mee. De max buy-in aan de $50-$100 tafel was $20k maar aangezien ik van een andere tafel kwam mocht ik alles meenemen. Ik vormde dus direct een bedreiging voor vrijwel alle stacks. De Uncles kon het niets uitmaken, die waren het wel gewend. Ook Percy kon het weinig deren, die zou toch wel een beetje uit mijn buurt proberen te blijven maar de meeste anderen hoorde ik wel even zuchten. De stand stond gelijk 1-0 in mijn voordeel. Bring it!

We hadden nog geen twee rondjes gehad toen ik preflop heads-up kwam tegen Percy. Ik flopte de keiharde nuts (best mogelijke hand) terwijl zij begon te beuken. Op zowel de flop als de turn bette zij terwijl ik gewoon callde. De river veranderde niets aan mijn hand en ik had nog steeds de best mogelijke hand. Ik bette de river en Percy speelde met de chips voor haar en ik zag haar stacks naar voren schuiven om een grote raise te maken. Aangezien ik Percy goed kende nam ik haar een beetje tegen haarzelf in bescherming en zei ik luid en duidelijk dat ze dat beter niet kon doen.

Ze twijfelde geen moment en in plaats van de raise te plaatsen zei ze “call” waarop ik mijn winnende hand liet zien. Percy knikte goedkeurend en gooide haar hand in de muck maar vanaf toen brak de pleuris een beetje uit. Een meneer vond het niet leuk wat er gebeurde en beweerde dat er sprake was van “collusion”. Collusion is een term in de pokerwereld waarbij bedoeld wordt dat twee of meerdere spelers samen werken tegen de rest van de tafel. Een voorbeeld daarvan is als twee spelers elkaar via seinen laten weten welke kaarten ze vast hebben.

Hier was duidelijk geen sprake van. Wat ik deed was waarschijnlijk nou niet helemaal koosjer maar collusion, dat ging te ver. Percy en ik legden uit dat we elkaar al lang kennen en vaak tegen elkaar spelen. Een kleine vriendendienst was het, niet meer dan dat. De man nam daar geen genoegen mee en bleef zeiken waardoor de Uncles er zich ook mee gingen bemoeien. Moet je net Uncle Ngau aan tafel hebben. In niet te misstane krachttermen gaf hij zijn mening die, kort samengevat, neerkwam op “minder zeiken, meer kaarten”. De man, die hoogstwaarschijnlijk geen idee had wat voor achtergrond Uncle Ngau had, begon nu te schreeuwen en stond op en nam een dreigende houding aan. Dat was fout nummer twee want Uncle Yin die naast hem zat sprong op en pakte de man gelijk in een houdgreep. Geen woorden maar daden zullen de Feyenoord fans onder ons denken.

De manager kwam aangesneld maar wist zich eigenlijk geen raad met de situatie die hij zag: een man hevig worstelend in de wurggreep van Uncle Yin. De dealer probeert zo goed en kwaad mogelijk uit te leggen wat er in de hand was gebeurd en dat was blijkbaar genoeg voor de manager om Percy en mij vriendelijk doch dringend te verzoeken om de club te verlaten. Voor Percy kon tegensputteren zei ik dat het prima was want het laatste wat ik wilde was een vechtpartij waarbij we nog een keer de politie mochten ontmoeten. Genoeg politie gezien voor één weekend. Waarschijnlijk genoeg voor de rest van mijn leven.

Uncle John was bij ons aan tafel gekomen en tikte Uncle Yin op de schouder die daarop losliet. De arme man snakte naar adem, waarschijnlijk de enige reden waarom hij niet meer als een dolle man schreeuwde zoals een aantal minuten geleden. We pakten onze chips op, wisselden deze in bij de kassière en samen met de Uncles liep ik op mijn dooie gemak naar buiten, met Percy in onze kielzog. Waarschijnlijk zou ik de club even laten voor wat het was maar ik zou uiteindelijk graag terug willen want het was echt een prima poker gelegenheid.

Zo stonden we dus vroeger dan verwacht buiten. Uncle Ngau stelde voor om naar een andere pokerclub te gaan wat niet ver van onze locatie was, het Kings hotel in Wanchai. De andere Uncles vonden dat een prima idee en ik, ach waarom ook niet. Percy stond er een beetje verloren bij tot Uncle Ngau vroeg of ze zin had om mee te gaan. Dat hoefde je haar geen twee keer te vragen en dus wachtten we samen op de auto.

Terwijl we net de auto de hoek om zagen komen kwamen een aantal mannen voorbij gelopen. “Hi Uncle John, Uncle Ngau, Uncle Yin” hoorde ik beleefd in een stem die ik vaag herkende. Ik keek naar het gezicht van waar de stem vandaan kwam en het schoot als stroomstoot van 220v in mijn hersenstam: dit was dezelfde man die destijds bij Ricky was toen die mij vroeg om voor hem te werken! Hij keek mij aan. “Hi Chief Gor” zei die en ik viel bijna steil achterover. Ik was niet de enige. Percy keek mij aan. “Chief Gor?????”

Volgende: The Good, the Bad and the Condemned, part X 12-'17 The Good, the Bad and the Condemned, part X
Volgende: The Good, the Bad and the Condemned, part VIII 12-'17 The Good, the Bad and the Condemned, part VIII

Reacties


Door Tweakers user Chief, dinsdag 12 december 2017 06:13

Voor diegenen die gisteren gekeken hebben voor een nieuw deel, excuses voor de vertraging. Op dit moment draai ik twee FTE waardoor ik vrij weinig tijd heb voor de blog. Ik vrees dan ook dat mijn blogs met minder regelmaat zullen verschijnen.......

On a brighter note: Mede dankzij jullie ben ik in de Gebruikersreview van de maand November terechtgekomen, dank!
Dat niet alleen, ik schijn mede genomineerd te zijn voor de Tweakawards 2017/2018! Wie had dat ooit gedacht!

[Reactie gewijzigd op dinsdag 12 december 2017 07:21]


Door Tweakers user bvsteyn, dinsdag 12 december 2017 07:20

Die nominatie heb je meer dan verdiend! Ik lees je blogs met plezier! Sterkte de komende periode met je werk! :)

Door Tweakers user Tazzios, dinsdag 12 december 2017 07:42

YES, daar is hij weer met cliffhanger. : :*)

kleine typo:
Keuze A paste niet bij mij karakter,

Door Tweakers user Snuffel, dinsdag 12 december 2017 08:06

Oh, als jij niet regelmatig post nemen we je nominatie zo weer af hoor Chief, geen probleem ;)

Succes met alle dingen die je moet doen en dank voor wederom een mooi geschreven stuk!
Zet 'm op!

Door Tweakers user Viper_4111, dinsdag 12 december 2017 08:26

En ik maar zoeken op google wat Gor betekent :) prachtig einde weer!

Door Tweakers user Curva, dinsdag 12 december 2017 08:35

Je beloofde een cliffhanger en wat voor een.... Haha, ik ben erg benieuwd naar het volgende deel!
Gefeliciteerd met je nominatie! En succes op kantoor!

Door Tweakers user Irtimid, dinsdag 12 december 2017 08:43

Hij leest weer lekker weg Chief, bedankt weer ! En heel veel sterkte met die dubbele job.

Eerlijkheid gebiedt mij te zeggen dat ik niet gestemd heb, maar ik kan het niet meer dan het er roerend mee eens zijn.

Hopelijk kunnen we nog lang van jouw (poker)avonturen genieten :)

Door Tweakers user Chief, dinsdag 12 december 2017 09:05

bvsteyn schreef op dinsdag 12 december 2017 @ 07:20:
Die nominatie heb je meer dan verdiend! Ik lees je blogs met plezier! Sterkte de komende periode met je werk! :)
Dank je en fijn dat je de blogs met plezier leest!!
Tazzios schreef op dinsdag 12 december 2017 @ 07:42:
YES, daar is hij weer met cliffhanger. : :*)

kleine typo:
Keuze A paste niet bij mij karakter,
Idd!! ;) Dank je, ik heb de tekst aangepast!
Snuffel schreef op dinsdag 12 december 2017 @ 08:06:
Oh, als jij niet regelmatig post nemen we je nominatie zo weer af hoor Chief, geen probleem ;)

Succes met alle dingen die je moet doen en dank voor wederom een mooi geschreven stuk!
Zet 'm op!
Pffffff...... consumenten worden steeds veeleisender, zelfs bij een gratis product!!
Dank je, zal t hard nodig hebben!
Viper_4111 schreef op dinsdag 12 december 2017 @ 08:26:
En ik maar zoeken op google wat Gor betekent :) prachtig einde weer!
Ha! Zo is mijn blog zelfs een beetje educatief! :D
Curva schreef op dinsdag 12 december 2017 @ 08:35:
Je beloofde een cliffhanger en wat voor een.... Haha, ik ben erg benieuwd naar het volgende deel!
Gefeliciteerd met je nominatie! En succes op kantoor!
Jazeker! Wat ik beloof maak ik waar :P
Dank en dank!!
Irtimid schreef op dinsdag 12 december 2017 @ 08:43:
Hij leest weer lekker weg Chief, bedankt weer ! En heel veel sterkte met die dubbele job.

Eerlijkheid gebiedt mij te zeggen dat ik niet gestemd heb, maar ik kan het niet meer dan het er roerend mee eens zijn.

Hopelijk kunnen we nog lang van jouw (poker)avonturen genieten :)
Graag gedaan en idd, het betreft letterlijk een dubbele baan....

Is helemaal niet erg dat je niet gestemd hebt! Het is leuk dat er op deze blog gestemd wordt maar zeker geen must voor mij om door te gaan!

Door Tweakers user m-unit, dinsdag 12 december 2017 09:13

Viper_4111 schreef op dinsdag 12 december 2017 @ 08:26:
En ik maar zoeken op google wat Gor betekent :) prachtig einde weer!
Don't leave me hanging, wat betekent het?

[Reactie gewijzigd op dinsdag 12 december 2017 09:14]


Door Tweakers user m-unit, dinsdag 12 december 2017 09:14

Ik heb op je gestemd hoor Chief, heerlijk leesvoer altijd
stemmen kan hier trouwens:

https://tweakers.net/awards/stemmen/545/Userreview

Door Tweakers user Chief, dinsdag 12 december 2017 09:20

m-unit schreef op dinsdag 12 december 2017 @ 09:13:
[...]


Don't leave me hanging, wat betekent het?
Let me free you from your misery. "Gor" is vanuit Kantonees vertaald letterlijk "broer". Dat wordt in de dagelijkse taal gebruikt om een mannelijke persoon die iets ouder is dan jij aan te spreken (bij groter leeftijdsverschil ga je namelijk naar Uncle". In de triades wordt het gebruikt om iemand aan te spreken die hoger in de pikorde staat.
m-unit schreef op dinsdag 12 december 2017 @ 09:14:
Ik heb op je gestemd hoor Chief, heerlijk leesvoer altijd
stemmen kan hier trouwens:

https://tweakers.net/awards/stemmen/545/Userreview
Geen idee dat je daar kon stemmen maar hartelijk dank!!

Door Tweakers user wizai, dinsdag 12 december 2017 10:15

Inderdaad een flinke cliffhanger!

Je laatste uitleg hierboven maakt de cliffhanger nog spannender :D

Door Tweakers user Technomania ®, dinsdag 12 december 2017 12:27

Ondanks ik weinig met poker heb blijven je blogs altijd vermakelijk om te lezen.

Succes met de drukke periode en een blog minder kan ik mee leven. Heb ik iig iets om naar uit te kijken.

Tot blogs

Door Tweakers user GrimScythe, dinsdag 12 december 2017 13:11

Success met je werk en voor de updates maakt het me niet uit als ze onregelmatig zijn zolang ze maar komen.

Door Tweakers user HKLM_, dinsdag 12 december 2017 14:33

Lekker verhaal Chief !!

Door Tweakers user LankHoar, dinsdag 12 december 2017 17:08

Gelijk even gestemd op "onze" Chief! Vermoed wel dat Foritain ofzo er vandoor gaat met de prijs, gezien het niet alleen om blogs maar ook reviews gaat. Vind dat best unfair, want is iets compleet anders.
Bring it!
Mist hier geen "on"? :)

Door Tweakers user masauri, dinsdag 12 december 2017 18:38

Ik wil deze ook wel ooit in boekvorm terug lezen zoals hutsepot!
Daarom heb je ook mijn stem op de awards! ;)

Door Tweakers user Chief, woensdag 13 december 2017 03:17

wizai schreef op dinsdag 12 december 2017 @ 10:15:
Inderdaad een flinke cliffhanger!

Je laatste uitleg hierboven maakt de cliffhanger nog spannender :D
Tjah, de "vraag" om een cliffhanger werd zo groot dat ik vorige keer beloofd had een kneiter van een cliffhanger er in te gooien, waarvan akte ;)
Technomania schreef op dinsdag 12 december 2017 @ 12:27:
Ondanks ik weinig met poker heb blijven je blogs altijd vermakelijk om te lezen.

Succes met de drukke periode en een blog minder kan ik mee leven. Heb ik iig iets om naar uit te kijken.

Tot blogs
Dank je Guido en fijn dat je het ondanks het hoge pokergehalte het nog steeds leuk vindt en tot blogs! Op dit moment werk ik letterlijk voor twee banen maar dat is maar tijdelijk. Komt dus goed!
GrimScythe schreef op dinsdag 12 december 2017 @ 13:11:
Success met je werk en voor de updates maakt het me niet uit als ze onregelmatig zijn zolang ze maar komen.
Dank je en ik doe mijn best om te blijven bloggen!
Dank je!
LankHoar schreef op dinsdag 12 december 2017 @ 17:08:
Gelijk even gestemd op "onze" Chief! Vermoed wel dat Foritain ofzo er vandoor gaat met de prijs, gezien het niet alleen om blogs maar ook reviews gaat. Vind dat best unfair, want is iets compleet anders.


[...]


Mist hier geen "on"? :)
Super, dank je LankHoar! Tjah, daar kan je over discussieren of je niet userreviews en blogs moet scheiden maar daar is niet voor gekozen. In dat geval is Foritain wel de gedoodverfde favories en niet zonder reden: ontzettend knap hoe zijn reviews eruit zien en laten we eerlijk zijn: zijn reviews kosten significant meer tijd om te schrijven dan mijn brouwsels :D

Nee, mist geen woord ;)
masauri schreef op dinsdag 12 december 2017 @ 18:38:
Ik wil deze ook wel ooit in boekvorm terug lezen zoals hutsepot!
Daarom heb je ook mijn stem op de awards! ;)
Ik heb vaak gezegd dat ik de kans klein acht dat ik het ooit zou publiceren maar om eerlijk te zijn heeft Coltrui mij wel geinspireerd om dat wel te doen. De gedachte om iets soortgelijks te doen komt wel steeds vaker op!

Dank voor je stem!!

p.s. hoe is het thuis met de kleine en de vrouw?

Door Tweakers user Kliko, woensdag 13 december 2017 11:53

Weer een mooie blog. Mooie cliffhanger! Ben benieuwd wat die knakker van plan is om je er toch bij te strikken.

Door Tweakers user Twam, woensdag 13 december 2017 12:03

Chief schreef op woensdag 13 december 2017 @ 03:17:

Ik heb vaak gezegd dat ik de kans klein acht dat ik het ooit zou publiceren maar om eerlijk te zijn heeft Coltrui mij wel geinspireerd om dat wel te doen. De gedachte om iets soortgelijks te doen komt wel steeds vaker op!
Long-time lurker hier, hoi.

For what it's worth:
Kleine servetberekening geeft aan dat je bij traditionele uitgeefmethode (dus paperback, geen Amazon self-publishing ofzo) ongeveer 10k exemplaren moet verkopen om zwarte cijfers te schrijven. Dat is dus inclusief redactie, drukkosten, distributie, klein marketingbudget, etc. en zelfs bescheiden 'salaris' voor jou, bij een verkoopprijs van rond de 15,- per boek. Daarna is het pure winst voor alle betrokkenen.

Dan zie ik in de Tweakers FAQ dit: "Tweakers is met gemiddeld 4 miljoen bezoekers en 100 miljoen pageviews per maand de grootste elektronica- en technologiewebsite van Nederland en België." Die 10k zou je met een goeie samenwerkingscampagne (paar Frontpage-posts en wat targeted ads?) met Tweakers dus al moeten kunnen halen. Met beetje mazzel heb je daarmee ook gelijk de wekelijkste bestseller-lijsten te pakken, wat weer extra exposure en dus verkopen geeft: in 2016 had je met 25k verkopen op jaarbasis bijvoorbeeld al plek in de jaarlijkse top 80, dus met een piek van paar duizend bij uitkomen boek moeten de tweakers je die weeklijsten in kunnen krijgen. De amusementsfactor is er zeker, dat zit echt wel snor, en je schrijft echt leuk. Just saying, doe met deze info wat je wil, verder :P

Also, mijn stem heb je ook, al is het idd niet helemaal eerlijk dat je meedoet in de categorie reviews. Volgend jaar categorie Tweakblogs?

Door Tweakers user JT, woensdag 13 december 2017 12:07

Topper weer! Ook gelijk even gestemd.

Door Tweakers user botoo, woensdag 13 december 2017 12:46

Eén van de (heel) weinige blogs die ik lees en beslist de enige die ik altijd lees als ik 'm zie.

*thumbs up* Chief!

Door Tweakers user Chief, donderdag 14 december 2017 01:41

Kliko schreef op woensdag 13 december 2017 @ 11:53:
Weer een mooie blog. Mooie cliffhanger! Ben benieuwd wat die knakker van plan is om je er toch bij te strikken.
Dank je Kliko! Jaaaa, die cliffhanger kletsen we er lekker in. BAM! ;) Stay tuned to find out!!
Twam schreef op woensdag 13 december 2017 @ 12:03:
[...]


Long-time lurker hier, hoi.

For what it's worth:
Kleine servetberekening geeft aan dat je bij traditionele uitgeefmethode (dus paperback, geen Amazon self-publishing ofzo) ongeveer 10k exemplaren moet verkopen om zwarte cijfers te schrijven. Dat is dus inclusief redactie, drukkosten, distributie, klein marketingbudget, etc. en zelfs bescheiden 'salaris' voor jou, bij een verkoopprijs van rond de 15,- per boek. Daarna is het pure winst voor alle betrokkenen.

Dan zie ik in de Tweakers FAQ dit: "Tweakers is met gemiddeld 4 miljoen bezoekers en 100 miljoen pageviews per maand de grootste elektronica- en technologiewebsite van Nederland en België." Die 10k zou je met een goeie samenwerkingscampagne (paar Frontpage-posts en wat targeted ads?) met Tweakers dus al moeten kunnen halen. Met beetje mazzel heb je daarmee ook gelijk de wekelijkste bestseller-lijsten te pakken, wat weer extra exposure en dus verkopen geeft: in 2016 had je met 25k verkopen op jaarbasis bijvoorbeeld al plek in de jaarlijkse top 80, dus met een piek van paar duizend bij uitkomen boek moeten de tweakers je die weeklijsten in kunnen krijgen. De amusementsfactor is er zeker, dat zit echt wel snor, en je schrijft echt leuk. Just saying, doe met deze info wat je wil, verder :P

Also, mijn stem heb je ook, al is het idd niet helemaal eerlijk dat je meedoet in de categorie reviews. Volgend jaar categorie Tweakblogs?
Oh hoi! Leuk dat je je ook even meldt! Gewoon lurken is ook meer dan toegestaan maar altijd leuk om een berichtje te lezen van een lezer :D

Het gaat mij eerlijk gezegd niet om de kosten of uberhaubt winst. Het gaat er voornamelijk om dat ik niet het idee had dat ook maar iemand iets van mij zou lezen, laat staan in een soort van boekformaat. Die aanname van mij lijkt niet geheel te kloppen en dan lijkt het mij op zich ook leuk om tzt iets te lanceren en te doneren aan een goed doel oid.

Dank voor je stem! We zullen zien wat Tweakers volgend jaar gaat brengen maar ik vind het al erg leuk dat ik genomineerd ben! Can't win them all!
JT schreef op woensdag 13 december 2017 @ 12:07:
Topper weer! Ook gelijk even gestemd.
Ah, super! Dank!
botoo schreef op woensdag 13 december 2017 @ 12:46:
Eén van de (heel) weinige blogs die ik lees en beslist de enige die ik altijd lees als ik 'm zie.

*thumbs up* Chief!
Top joh, dat hoor ik graag en hopelijk blijf je in de toekomst lezen! *thumbs up* right back at ya!

Door Tweakers user Vinales, donderdag 14 december 2017 11:02

Wederom fantastisch geschreven! Ik heb zojuist ook op je gestemd.
Mocht je meer informatie willen over het in eigen beheer uitgeven van boeken: reddit.com/r/selfpublish

Dank voor het delen van je pokeravonturen.

Ps. Heb je een tip voor een mooie en goede pokerapp? (Om te leren, niet om met grof geld te gaan spelen)

Door Tweakers user i-chat, donderdag 14 december 2017 13:07

Chief schreef op dinsdag 12 december 2017 @ 09:20:
[...wat betekend Gor.....]

Let me free you from your misery. "Gor" is vanuit Kantonees vertaald letterlijk "broer". Dat wordt in de dagelijkse taal gebruikt om een mannelijke persoon die iets ouder is dan jij aan te spreken (bij groter leeftijdsverschil ga je namelijk naar Uncle". In de triades wordt het gebruikt om iemand aan te spreken die hoger in de pikorde staat.
Heftige shit en goed leesvoer, of het nu fact of fiction is ik blijf lezen... als ik nog in de tnet-awards had gegeloofd zou ik zeker op je hebben gevotet

Door Tweakers user Chief, vrijdag 15 december 2017 04:55

Vinales schreef op donderdag 14 december 2017 @ 11:02:
Wederom fantastisch geschreven! Ik heb zojuist ook op je gestemd.
Mocht je meer informatie willen over het in eigen beheer uitgeven van boeken: reddit.com/r/selfpublish

Dank voor het delen van je pokeravonturen.

Ps. Heb je een tip voor een mooie en goede pokerapp? (Om te leren, niet om met grof geld te gaan spelen)
Ik zal die link opslaan en tzt doorlezen. Dank voor de tip, en uiteraard het compliment :)

Ik kan je helaas geen tip geven wat betreft welke app maar er zijn er zoveel! Je kan vast ergns een lijstje vinden met reviews. Succes!!
i-chat schreef op donderdag 14 december 2017 @ 13:07:
[...]
Heftige shit en goed leesvoer, of het nu fact of fiction is ik blijf lezen... als ik nog in de tnet-awards had gegeloofd zou ik zeker op je hebben gevotet
Heel goed dat je kritisch bent en ik begrijp heel goed dat je twijfelt aan het waarheidsgehalte. Ik laat het gewoon aan lezers zoals jij over om daar een mening over te vormen :D

In ieder geval erg fijn dat je blijft lezen i-chat! Wat betreft de Tweakers awards, ik denk dat het meer een populareitsprijs is dan iets anders maar desaltniettemin voor een blogger als ik toch leuk om genomineerd te worden, zo eerlijk ben ik ook wel!

Door Tweakers user Euronitwit, zondag 17 december 2017 17:27

Tjah, de "vraag" om een cliffhanger werd zo groot dat ik vorige keer beloofd had een kneiter van een cliffhanger er in te gooien, waarvan akte ;)
En moeten wij nu ook extra lang op het vervolg wachten? :'(

Door Tweakers user Chief, maandag 18 december 2017 09:06

Euronitwit schreef op zondag 17 december 2017 @ 17:27:
[...]

En moeten wij nu ook extra lang op het vervolg wachten? :'(
Neuj, 1 weekje :)

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Via deze link kun je inloggen als je al geregistreerd bent. Indien je nog geen account hebt kun je er hier één aanmaken.