The Uncles, the saga continues - deel XVII

Door Chief op maandag 17 april 2017 03:08 - Reacties (49)
Categorie: -, Views: 1.996

In het vorige deel lazen jullie hoe ik via het ziekenhuis in het huis van Aunt Mai en Uncle John was belandt. Als klap op de vuurpijl vroeg het echtpaar of ik hun petekind wilde worden om op die manier beschermd te zijn voor het geval Ricky mij kwam opzoeken en weer zou vragen om voor hem te werken. Hoe het daarna ging lezen jullie hieronder

Die vraag had ik in de verste verte niet zien aankomen en ik had het gevoel dat mijn nog natte haren recht overeind gingen staan. Whoooaaaaaa!! Ik als petekind van Uncle John en Aunt Mai? Wait, wut?? Ik had nog geen woord uit kunnen brengen toen Aunt Mai weer verder ging. Op deze manier genoot ik namelijk impliciet maar ook expliciet de bescherming van Uncle John en diens reputatie. Een betere manier om de situatie op te lossen konden ze niet bedenken.

Hoewel ik uiteraard compleet overvallen was door hun voorstel had ik geen moeite om mijn gedachten op een rijtje te houden maar bovenal voelde ik mij warm van binnen. Het was sowieso een grote eer maar vooral erg lief van dit echtpaar om mij zo te helpen. Ze kenden me nauwelijks, zo had ik Aunt Mai diezelfde ochtend pas voor het eerst ontmoet, en toch wilden zij zo ver gaan. Vergis je namelijk niet, in de Chinese cultuur wordt over het algemeen niet licht gedacht over peetouders en diens rol. Vaker wel dan niet wordt er zelfs een heuse ceremonie voor gehouden met veel genodigden.

Het was voor mijzelf meteen duidelijk dat ik dit niet kon aannemen ondanks dat dit hoogstwaarschijnlijk een gouden mogelijkheid was voor iemand zoals ik. Ik kon geen enkel nadeel ontdekken in hun propositie maar ik had een uiterst goede reden om het niet aan te nemen: ik had het domweg niet verdiend. Ik had mezelf in deze situatie gebracht, niemand anders en dan ben ik ook zo koppig (of lees: dom) om het zelf te willen oplossen. Altijd gedaan en ik was niet van plan om daar nu van af te wijken. Ik had namelijk niet het gevoel dat ik het niet kon oplossen.

Dit was dan ook mijn antwoord aan Uncle John en Aunt Mai en nu was het hun buurt om versteld te staan. Ik denk niet dat ze verwacht hadden dat ik het zou weigeren maar ik legde duidelijk de nadruk op het feit dat ik zelf dit probleem veroorzaakt had en mijn probleem mocht niet hun probleem worden. Uncle John probeerde dat weg te wuiven door te stellen dat hij mij meegenomen had naar die bewuste pokergame maar dat was voor mij niet overtuigend. Dit was niet de eerste keer dat ik in een illegale game had gespeeld en dat brengt altijd risico’s met zich mee. Daar had ik willens en wetens voor gekozen en niemand had mij daartoe gedwongen. Sommige dingen zijn nou eenmaal zo simpel.

Aunt Mai probeerde nog een duit in het zakje te gooien door het over een andere boeg te gooien: dat Uncle John sinds dat hij mij had leren kennen het vrij regelmatig in positieve woorden over mij had uitgelaten. Dat had haar ook nieuwsgierig naar mij gemaakt want dat kwam niet vaak voor. Onze ontmoeting deze ochtend/middag in de Grand Hyatt was dan ook niet geheel toevallig. Ik voelde mij steeds warmer worden door deze mooie woorden maar mijn besluit stond vast. Na een kwartier of zo van bakkeleien probeerden ze nog een laatste poging: wat als Ricky mij op zou zoeken?

Ook daar had ik al na over kunnen denken en het antwoord was dat ik het gewoon niet wist. Ik zou het probleem wel proberen op te lossen als het zich voordeed maar ik kon me niet voorstellen dat iemand als Ricky een nobody als ik met alle geweld binnen zou halen, alleen maar om zijn ego te strelen. Uncle John keek bedenkelijk maar gaf het op met de laatste opmerking over dit onderwerp: ik mocht altijd zijn naam gebruiken of hem bellen indien nodig en het aanbod bleef staan waarop hij weer ontspannen achterover ging zitten. Aunt Mai leek er niet gerust op maar hield verdere commentaar voor zich.

Weer was het mijn maag dat voor een ander onderwerp zorgde want het begon te knorren als een wild beest. Daardoor begon ook Uncle John ineens te beseffen dat hij honger had. De avond was al lang en breed begonnen en we hadden nog helemaal niet gegeten! Aunt Mai kon er wel om lachen. Mannen bleven mannen volgens haar om vervolgens voor te stellen ergens onze honger te gaan stillen. Zij had al gegeten maar vond het wel leuk om ons gezelschap te houden. “Gin!” dacht ik bij mijzelf.

Met dat in gedachten liep ik snel naar boven om mij om te kleden en in de spiegel waar ik mijn haren fatsoeneerde keek ik mijzelf eens goed aan: Chief jongen, je bent weer eens met je neus in de boter terecht gekomen.


NAWOORD

Die avond zijn we gaan eten in Sai Kung – befaamd om Sea Food Street - en het was in ieder geval voor mij een fantastische avond met vers seafood, veel gelach en voor mijn doen iets buitengewoons want ik dronk zelfs bier. Sinds ik student af was dronk ik namelijk nauwelijks. Van alles kwam ter sprake en op deze manier leerden we elkaar weer beter kennen.

Sindsdien heb ik vrij veel tijd met het echtpaar doorgebracht, ook met vrouwlief. Niet alleen door te kaarten met Uncle John hoewel we natuurlijk niet meer naar die bewuste game zijn geweest maar ook gewoon door af en toe uit eten te gaan of het vieren van verjaardagen. Uncle Ngau laat geen mogelijkheid aan zich voorbij gaan om mij voor gek te verklaren dat ik het aanbod van Uncle John en Aunt Mai om hun peetkind te worden niet had aangenomen. Volgens hem waren er mensen die voor minder zouden moorden wat altijd op een dikke lach van mij kon rekenen.

Dat onderwerp kwam af en toe wel subtiel ter sprake, met name door Aunt Mai, maar tot het moment van vandaag ben ik er niet op ingegaan. De vriendschap met dit echtpaar is meer dat wat ik heb verdiend en iets wat ik absoluut koester. Ook vrouwlief kan het uitstekend met ze vinden al weet ze nog steeds niets van die bewuste aanvaring met de triade die ik had beleefd. Niet omdat ik bang ben dat ze tegen me uitvliegt maar om haar, in mijn ogen, niet nodeloos in zorgen te laten verkeren.

Ook in de jaren dat we terug waren in Nederland hebben we contact gehouden en zodra we in HK of omstreken waren dan maakten we er werk van om elkaar te zien. Ze zijn ook een keer naar Nederland gekomen toen onze junior was geboren. Ook mijn ouders hebben ze ontmoet maar die weten niet beter dan dat het een echtpaar is die ik via mijn werk had ontmoet en sindsdien had bevriend. Ik ben zelfs met de Uncles naar Las Vegas geweest en dat was werkelijk hi-la-risch maar daarover misschien een andere saga.

En Ricky, daar heb ik nooit meer iets van gehoord en ik denk ook dat zijn aanbod om voor hem te werken ook niets meer dan een opwelling is geweest. Die heeft echt wel meer zorgen aan zijn kop dan zich af te vragen waarom ik niet voor hem wil werken. Leuker kunnen we het niet maken, wel makkelijker.

Ergens in de toekomst komen de Uncles weer terug en tot dan: wederom bedankt voor het lezen van de saga en zoals altijd, tot blogs!

Volgende: Gebruikersreview: Miss 24-04 Gebruikersreview: Miss
Volgende: The Uncles, the saga continues - deel XVI 10-04 The Uncles, the saga continues - deel XVI

Reacties


Door Tweakers user Chief, maandag 17 april 2017 04:16

Weer aangekomen aan deel 17 en tevens het laatste deel van deze Uncles Saga. Dank voor al jullie (fantastische reacties) en het geduld: het heeft namelijk maanden geduurd voordat deze saga ten einde kwam.

Veel leesplezier en tot blogs!

Chief

Door Tweakers user masauri, maandag 17 april 2017 08:27

OMG.
Noooooooooooooooooooooooooooo!
Geen einde :(

Chief goes las vegas als volgende deel?

On a serious note:
Thx voor de geweldig geschreven delen die uitblonken in zowel genialiteit als oerdom.
Ik heb er werkelijk van genoten en telkens weer uitgekeken naar het volgende deel.
Het siert u als persoon zo'n nawoord te kunnen schrijven en daar moogt ge u gerust is voor op de schouder kloppen.
De blogs hebben mij ook weer inzichten gegeven die ik zeker in de toekomst zal gebruiken.
Alsook naar mijn toekomstige vaderschap toe.

Bedankt hiervoor, werkelijk bedankt!

Door Tweakers user wizai, maandag 17 april 2017 08:58

Alles heeft een begin en een einde, dit Verhaal ook :(

Je hebt prachtig werk geleverd Chief!
Dank voor het verrijken van de afgelopen maandagen (maanden lang!).

Wij zien uit naar je volgende saga.

[Reactie gewijzigd op maandag 17 april 2017 10:28]


Door Tweakers user Chief, maandag 17 april 2017 09:05

masauri schreef op maandag 17 april 2017 @ 08:27:
OMG.
Noooooooooooooooooooooooooooo!
Geen einde :(

Chief goes las vegas als volgende deel?

On a serious note:
Thx voor de geweldig geschreven delen die uitblonken in zowel genialiteit als oerdom.
Ik heb er werkelijk van genoten en telkens weer uitgekeken naar het volgende deel.
Het siert u als persoon zo'n nawoord te kunnen schrijven en daar moogt ge u gerust is voor op de schouder kloppen.
De blogs hebben mij ook weer inzichten gegeven die ik zeker in de toekomst zal gebruiken.
Alsook naar mijn toekomstige vaderschap toe.

Bedankt hiervoor, werkelijk bedankt!
Net als wat hieronder geschreven wordt: aan al het goede komt een einde Masauri! Dank voor de prachtige complimenten en alvast van harte met de aanstaande vaderschap! Laat eens weten hoe je dat afgaat!
wizai schreef op maandag 17 april 2017 @ 08:58:
Alles heeft een begin en een einde, dit Verhaal ook :(

Je hebt prachtig werk geleverd Chief!
Dank voor het verrijken van de afgelopen maandagen (maanden lang!).

Wij zien uit naar je volgende sega.
Hartelijk dank Wizai! Kan niet beloven wanneer de volgende saga komt maar ik weet vrij zeker dat die er nog wel komen gaat ja :)

Mocht je er zin in hebben: hier kan je op de blog stemmen https://gathering.tweakers.net/forum/list_messages/1766043

Door Tweakers user ybos, maandag 17 april 2017 09:18

Zit op de vrije dag ff op tweakers te loeren: ow verrek, het is maandag: CBM 8-)
En jahoor, hij is er weer. Nu alleen met nawoord en dat betekend het einde. '(

Ik hoop dat je de schrijflust nog niet kwijt bent maar kan me voorstellen dat die gigantische druk om weer iedere maandag te moeten presteren te veel is ;)
Daarom mag je best zo nu en dan een mandag overslaan...

Zonder gekheid: wederom genoten van dit mooie verhaal, en gewoon gaaf dat je ze nog regelmatig ziet!

Door Tweakers user Viper_4111, maandag 17 april 2017 09:28

Thnx chied om mij en vele anderen een leuk verhaal voor te schotelen iedere maandag ochtend, bijna iedere maandagochtend haha. Thnx en ik wacht graag op je volgende avonturen.

Door Tweakers user ennekke, maandag 17 april 2017 11:28

wizai schreef op maandag 17 april 2017 @ 08:58:
Alles heeft een begin en een einde, dit Verhaal ook :(

Je hebt prachtig werk geleverd Chief!
Dank voor het verrijken van de afgelopen maandagen (maanden lang!).

Wij zien uit naar je volgende saga.
Kan het niet beter verwoorden.

Bedankt Chief

Door Tweakers user Silvos, maandag 17 april 2017 11:49

Prachtige saga Chief, heb er van genoten. Ik kijk uit naar het nieuwe seizoen komende maandag in las vegas :D

Door Tweakers user LankHoar, maandag 17 april 2017 12:12

Yes! CBM :+

LankHoar leest het blog, ziet dat het voorlopig het laatste deel over de Uncles is.

No...!!! :-(

Het lezen van dit blog heeft zoveel weken geduurd dat ik me afvraag hoe het is om eens niet over de Uncles te lezen. Hopelijk komen we daar volgende week achter :)

Door Tweakers user Kecin, maandag 17 april 2017 13:02

*O*

Maar is het nu het einde :'(?

Door Tweakers user xleeuwx, maandag 17 april 2017 16:41

Helaas is dit dus het einde, er zijn weinig dingen waar ik verslaaft aan ben maar moet eerlijk zijn dat ik elke maandag ochtend gelijk zat te kijken waar de blog was. Ik hoop dus ook dat er snel weer een nieuwe saga aan zit te komen :D.

thanks.

Door Tweakers user edeboeck, maandag 17 april 2017 20:07

Heel erg bedankt, Chief, je hebt ons allen (ben vrij zeker dat ik zo mag veralgemenen) mooie en intense momenten bezorgd... thx!

Door Tweakers user breew, maandag 17 april 2017 23:00

Dank voor een mooi feuilleton _/-\o_


Door Tweakers user Chief, dinsdag 18 april 2017 03:01

ybos schreef op maandag 17 april 2017 @ 09:18:
Zit op de vrije dag ff op tweakers te loeren: ow verrek, het is maandag: CBM 8-)
En jahoor, hij is er weer. Nu alleen met nawoord en dat betekend het einde. '(

Ik hoop dat je de schrijflust nog niet kwijt bent maar kan me voorstellen dat die gigantische druk om weer iedere maandag te moeten presteren te veel is ;)
Daarom mag je best zo nu en dan een mandag overslaan...

Zonder gekheid: wederom genoten van dit mooie verhaal, en gewoon gaaf dat je ze nog regelmatig ziet!
Leuk detail: op een normale werkdag genereert de blog op maandag zo tussen de 700-1000 views en gisteren ongeveer de helft. Maw: minimaal de helft leest de blog alleen als ze aan het werk zijn!! LOL!!

Schrijflust geenzins kwijt hoor en druk voel ik al helemaal niet. Zou ik wel druk voelen dan zou ik er subiet mee stoppen want druk heb ik het al genoeg :P

Tot blogs!
Viper_4111 schreef op maandag 17 april 2017 @ 09:28:
Thnx chied om mij en vele anderen een leuk verhaal voor te schotelen iedere maandag ochtend, bijna iedere maandagochtend haha. Thnx en ik wacht graag op je volgende avonturen.
Heel graag gedaan en tot blogs!
LankHoar schreef op maandag 17 april 2017 @ 12:12:
Yes! CBM :+

LankHoar leest het blog, ziet dat het voorlopig het laatste deel over de Uncles is.

No...!!! :-(

Het lezen van dit blog heeft zoveel weken geduurd dat ik me afvraag hoe het is om eens niet over de Uncles te lezen. Hopelijk komen we daar volgende week achter :)
Ah joh, alles went Lankhoar! De Uncles komen nog wel terug. Ooit :)
Ha Kecin, dit is inderdaad het einde van deze saga maar mocht je een fan zijn geworden van de Uncles, ze komen heus nog wel een keer terug op mijn blog!
xleeuwx schreef op maandag 17 april 2017 @ 16:41:
Helaas is dit dus het einde, er zijn weinig dingen waar ik verslaaft aan ben maar moet eerlijk zijn dat ik elke maandag ochtend gelijk zat te kijken waar de blog was. Ik hoop dus ook dat er snel weer een nieuwe saga aan zit te komen :D.

thanks.
Heel graag gedaan en een verslaving minder kan geen kwaad!! Tot blogs!
edeboeck schreef op maandag 17 april 2017 @ 20:07:
Heel erg bedankt, Chief, je hebt ons allen (ben vrij zeker dat ik zo mag veralgemenen) mooie en intense momenten bezorgd... thx!
En jij heel erg bedankt voor het trouw lezen van de blog edeboeck!! Tot blogs!
Graag gedaan!!
Thanks i-chat! ;)

Door Tweakers user Snuffel, dinsdag 18 april 2017 07:32

Goed begin van de dinsdag dit keer :)

Wow wow wow wat een verhaal Chief!
Fantastisch geschreven en zoals je zelf al zegt: aan al het goede komt een eind.
Mooi, echt mooi dit.
Ben heel benieuwd wat je volgende blog gaat zijn!

Door Tweakers user Irtimid, dinsdag 18 april 2017 08:16

Bedankt voor de mooie verhalen Chief, ik heb ze met veel plezier gelezen.
Hopelijk vind je ooit de tijd om ons deelgenoot te maken van de avonturen in Las Vegas (eigenlijk kan ik niet wachten), maar tot dan : all the best and keep up the good work !

Door Tweakers user Kars, dinsdag 18 april 2017 08:22

Super weer! Heerlijk naar het einde toe geschreven, petje af _/-\o_

Door Tweakers user SuperKneus, dinsdag 18 april 2017 08:39

Gisteren middag bedacht ik mij opeens dat het maandag was en dus UnclesDay. Meteen even gekeken of er een blog stond en jawel hoor. Mooi einde van de reeks, bedankt voor de leuke verhalen!!

Door Tweakers user JDizzle, dinsdag 18 april 2017 08:41

Hulde! _/-\o_ werkelijk waar weer genoten van je blog!

Door Tweakers user thedon46, dinsdag 18 april 2017 09:55

Hi Chief!

Al een hele tijd lurk ik mee in je geweldige verhalen.
Ik heb ze met veel plezier gelezen, daar ze ook erg goed geschreven waren.

Ik hoop zeker dat je nog een vervolg gaat schrijven, zelfs als het voor een deel fictie is ;)

Thanks voor je mooie verhalen!

Door Tweakers user mDieli, dinsdag 18 april 2017 09:58

Ik lurk veel en post weinig. Zeker op blogs niet. Maar deze blog en de saga van de afgelopen maanden hebben mij elke begin van een nieuwe week bewogen om te zoeken naar je nieuwste blog. Ik heb werkelijk waar genoten van elk stukje en baalde als het stukje weer klaar was en ik een week moest wachten!

Klasse!

Door Tweakers user Maasluip, dinsdag 18 april 2017 10:13

Chief schreef op maandag 17 april 2017 @ 04:16:
Weer aangekomen aan deel 17 en tevens het laatste deel van deze Uncles Saga. Dank voor al jullie (fantastische reacties) en het geduld: het heeft namelijk maanden geduurd voordat deze saga ten einde kwam.
Ik "mis" deel I van de saga continues. Deel II is er wel en daarvoor de aftermath, maar the saga continues deel I waar Uncle John je meeneemt naar die verzekeraar kan ik niet vinden. Ik kan me wel herinneren hem gelezen te hebben.
NVM 8)7

[Reactie gewijzigd op dinsdag 18 april 2017 11:03]


Door Tweakers user Snuffel, dinsdag 18 april 2017 10:26

Hier vind je deel I

:)

En verhaal van de verzekeringsagent: hier

[Reactie gewijzigd op dinsdag 18 april 2017 10:29]


Door Tweakers user EJ pc, dinsdag 18 april 2017 10:34

bedankt voor de mooie verhalen Chief!!

en aaaaaaaah ze zijn afgelopen.
Kun je er niet gewoon wat bij verzinnen. (hoeft niet eens op waarheid berust te zijn :P )

Als we maar door kunnen lezen ;)

Door Tweakers user Chief, dinsdag 18 april 2017 10:42

Snuffel schreef op dinsdag 18 april 2017 @ 07:32:
Goed begin van de dinsdag dit keer :)

Wow wow wow wat een verhaal Chief!
Fantastisch geschreven en zoals je zelf al zegt: aan al het goede komt een eind.
Mooi, echt mooi dit.
Ben heel benieuwd wat je volgende blog gaat zijn!
Dank je wel Snuffel en jij ook bedankt. Altijd sta je een klaar om een leuke reactie achter te laten! Tot blogs!!
Irtimid schreef op dinsdag 18 april 2017 @ 08:16:
Bedankt voor de mooie verhalen Chief, ik heb ze met veel plezier gelezen.
Hopelijk vind je ooit de tijd om ons deelgenoot te maken van de avonturen in Las Vegas (eigenlijk kan ik niet wachten), maar tot dan : all the best and keep up the good work !
Als ik over LV ga bloggen dan stop ik er niet meer mee vrees ik....grote fan van die verdorven stad. Zegt meer over mij dan de stad ;) Dikke kans dat het er wel ooit van komt! Hopelijk staan de andere onderwerpen je ook aan. Tot blogs!
Kars schreef op dinsdag 18 april 2017 @ 08:22:
Super weer! Heerlijk naar het einde toe geschreven, petje af _/-\o_
Dank je wel Kars!!
thedon46 schreef op dinsdag 18 april 2017 @ 09:55:
Hi Chief!

Al een hele tijd lurk ik mee in je geweldige verhalen.
Ik heb ze met veel plezier gelezen, daar ze ook erg goed geschreven waren.

Ik hoop zeker dat je nog een vervolg gaat schrijven, zelfs als het voor een deel fictie is ;)

Thanks voor je mooie verhalen!
Heel fijn om te horen en met plezier gedaan! Vooralsnog geen aspiraties om aan fictie te beginnen maar wie weet voor de toekomst?
mDieli schreef op dinsdag 18 april 2017 @ 09:58:
Ik lurk veel en post weinig. Zeker op blogs niet. Maar deze blog en de saga van de afgelopen maanden hebben mij elke begin van een nieuwe week bewogen om te zoeken naar je nieuwste blog. Ik heb werkelijk waar genoten van elk stukje en baalde als het stukje weer klaar was en ik een week moest wachten!

Klasse!
Top! Erg fijn om te horen en leuk dat je het op deze manier met mij deelt! Tot blogs!
Maasluip schreef op dinsdag 18 april 2017 @ 10:13:
[...]

Ik "mis" deel I van de saga continues. Deel II is er wel en daarvoor de aftermath, maar the saga continues deel I waar Uncle John je meeneemt naar die verzekeraar kan ik niet vinden. Ik kan me wel herinneren hem gelezen te hebben.
*Gaat zoeken* Oh, Snuffel is al Admin aan het spelen lees ik :D
Snuffel schreef op dinsdag 18 april 2017 @ 10:26:
Hier vind je deel I

:)

En verhaal van de verzekeringsagent: hier
Dank u!! LoL!!
EJ pc schreef op dinsdag 18 april 2017 @ 10:34:
bedankt voor de mooie verhalen Chief!!

en aaaaaaaah ze zijn afgelopen.
Kun je er niet gewoon wat bij verzinnen. (hoeft niet eens op waarheid berust te zijn :P )

Als we maar door kunnen lezen ;)
Heel graag gedaan en dank voor het compliment! Aan de saga is toch echt een einde gekomen en we bloggen gewoon nog even door, ook over andere zaken. Misschien dat die blogs je ook aan zullen staan!

Door Tweakers user Maasluip, dinsdag 18 april 2017 11:03

Snuffel schreef op dinsdag 18 april 2017 @ 10:26:
Hier vind je deel I

:)

En verhaal van de verzekeringsagent: hier
Ik zie nu ook waarom ik hem niet vond. Als je per maand kijkt zie je niet alle blogs als het er veel zijn. Leer mij de tweakblogs kennen zeg. :+

Door Tweakers user Ghanghis, dinsdag 18 april 2017 11:13

Ha Chief,

Bedankt voor het schrijven van dit fantastische, spannende en meeslepende verhaal. Enerzijds jammer dat deze saga ten einde is gekomen. Anderzijds erg benieuwd naar wat er de komende weken uit je pen (toestenbord) zal rollen.

Door Tweakers user Chief, dinsdag 18 april 2017 11:24

Maasluip schreef op dinsdag 18 april 2017 @ 11:03:
[...]

Ik zie nu ook waarom ik hem niet vond. Als je per maand kijkt zie je niet alle blogs als het er veel zijn. Leer mij de tweakblogs kennen zeg. :+
Zoveel blog ik nu ook weer niet zou ik zeggen maar blijkbaar genoeg!
Ghanghis schreef op dinsdag 18 april 2017 @ 11:13:
Ha Chief,

Bedankt voor het schrijven van dit fantastische, spannende en meeslepende verhaal. Enerzijds jammer dat deze saga ten einde is gekomen. Anderzijds erg benieuwd naar wat er de komende weken uit je pen (toestenbord) zal rollen.
Graag gedaan Ghanghis! Weet nog niet precies waarover ik ga bloggen maar a.s. maandag wrs iets over onze Miss! Tot blogs!

Door Tweakers user Curva, dinsdag 18 april 2017 11:52

Chief,
Ik heb zeer genoten van je blogs. Je schrijfwijze is geweldig, het leest lekker weg en je weet de cliffhangers altijd lekker spannend te maken.
Hopelijk blijf je bloggen (en komen de uncles terug :+), maar het moet natuurlijk geen verplichting worden ;)

Is vrouwlief nog steeds niet op de hoogte van de aanvaring met de triade?

Door Tweakers user Technomania, dinsdag 18 april 2017 12:05

Huh?

Ben ik gisteren nou gewoon de CBM vergeten? Kutpasen. Helemaal van m'n riedeltje af.

Maar Chief. Was weer mooi om te lezen en je kan er terecht trots op zijn dat je zulke lieve mensen bent tegengekomen.

Helaas is dit het laatste deel maar ik ben er van overtuigd dat er in de toekomst meer gaat komen.

Voor nu bedankt voor de vele mooie blogs. We hebben er van genoten.

Guido

[Reactie gewijzigd op dinsdag 18 april 2017 13:54]


Door Tweakers user 3DDude, dinsdag 18 april 2017 12:49

Bedankt voor de fantastische blog, met veel plezier gelezen :).

En hopelijk komt er een vervolg :D

Door Tweakers user Flimovic, dinsdag 18 april 2017 13:29

Chief! Aan alle mooie dingen komen een eind, zo helaas ook aan CBM. Bedankt dat je ons op dit mooie avontuur hebt meegenomen! Dankzij je beeldende schrijfstijl heb ik me me echt aan de pokertafel gewaand. Chapeau! Hopelijk keren de Uncles nog een keer terug als onderwerp van je blogs. The Uncles in Vegas sounds awesome :9 KUTGW! _O_

[Reactie gewijzigd op dinsdag 18 april 2017 13:30]


Door Tweakers user SpudNL, dinsdag 18 april 2017 13:47

Chief, bedankt! _/-\o_

Door Tweakers user puntje013, dinsdag 18 april 2017 16:34

Bedankt weer voor de mooie saga, ik kijk uit naar het onderwerp van je volgende blog.

Door Tweakers user winos, dinsdag 18 april 2017 16:42

Chief, nu heb ik een probleem!
Heb jij andere leestips voor maandagochtend?

Wat een ongelofelijk mooi verhaal.
Ooit gedacht schrijver te worden?

1000 maal dank voor het schrijven van deze serie.

Door Tweakers user Lambo LP670 SV, dinsdag 18 april 2017 16:43

Petje af voor deze mooie reeks. _/-\o_

Door Tweakers user Kliko, dinsdag 18 april 2017 16:48

Prachtig en waardig einde Chief. Heel eervol van jezelf om het aanbod niet klakkeloos aan te nemen. Ik kan het heel goed begrijpen. Al zou ik de tegenovergestelde keuze ook wel begrijpen.

Los van je Uncles-saga's waren de andere blogs ook erg goed, dus ik maak mij niet zoveel zorgen over de toekomst. (Ik vond die taxi-chauffeur in oost europa ook echt heel gaaf!)

En ja, Uncles in Vegas MOET je nu wel een keertje gaan schrijven natuurlijk, daar ontkom je niet aan! :9~

Bedankt voor de prachtige bijdrage hier op Tweakblogs en dat je je eigen persoonlijke levensgebeurtenissen wilt delen met ons. Werkelijk waar een genot om te lezen. 8-)

Door Tweakers user Chief, woensdag 19 april 2017 03:10

Curva schreef op dinsdag 18 april 2017 @ 11:52:
Chief,
Ik heb zeer genoten van je blogs. Je schrijfwijze is geweldig, het leest lekker weg en je weet de cliffhangers altijd lekker spannend te maken.
Hopelijk blijf je bloggen (en komen de uncles terug :+), maar het moet natuurlijk geen verplichting worden ;)

Is vrouwlief nog steeds niet op de hoogte van de aanvaring met de triade?
Ha Curve! Dank voor de mooie complimenten! Ik blijf voorlopig bloggen en de Uncles komen heus nog wel eens teruh. Als verplichting voelt het niet want bloggen voelt voor mij aan als vermaak.

Nope, vrouwlief weet niets van deze specifieke aanvaring :)
technomania schreef op dinsdag 18 april 2017 @ 12:05:
Huh?

Ben ik gisteren nou gewoon de CBM vergeten? Kutpasen. Helemaal van m'n riedeltje af.

Maar Chief. Was weer mooi om te lezen en je kan er terecht trots op zijn dat je zulke lieve mensen bent tegengekomen.

Helaas is dit het laatste deel maar ik ben er van overtuigd dat er in de toekomst meer gaat komen.

Voor nu bedankt voor de vele mooie blogs. We hebben er van genoten.

Guido
Ach, een dagje later lezen/reageren kan geen kwaad! Ja, ik koester de vriendschap met de Uncles en ook Aunt Mai, het zijn gewoon ontzettend leuke mensen.

Geen dank verschuldigd en ik wil jou bedanken voor de altijd leuke reacties (en steun)! Tot blogs Guido!
3DDude schreef op dinsdag 18 april 2017 @ 12:49:
Bedankt voor de fantastische blog, met veel plezier gelezen :).

En hopelijk komt er een vervolg :D
Heel graag gedaan en ja, de Uncles komen hoogstwaarschijnlijk nog wel een paar keer langs ;)
Flimovic schreef op dinsdag 18 april 2017 @ 13:29:
Chief! Aan alle mooie dingen komen een eind, zo helaas ook aan CBM. Bedankt dat je ons op dit mooie avontuur hebt meegenomen! Dankzij je beeldende schrijfstijl heb ik me me echt aan de pokertafel gewaand. Chapeau! Hopelijk keren de Uncles nog een keer terug als onderwerp van je blogs. The Uncles in Vegas sounds awesome :9 KUTGW! _O_
Geen dank Flimovic! Jij ook bedankt voor de altijd leuke reacties en de correcties! ER komt vooralsnog geen einde aan CBM hoor want ik blijf bloggen en de maandag zal wel de dag blijven dat ik ze post.
No worries, they'll be back! Tot blogs!
Heel erg graag gedaan SpudNL!
puntje013 schreef op dinsdag 18 april 2017 @ 16:34:
Bedankt weer voor de mooie saga, ik kijk uit naar het onderwerp van je volgende blog.
Leuk om te horen! Waarschijnlijk a.s. maandag iets over de Miss ;)
winos schreef op dinsdag 18 april 2017 @ 16:42:
Chief, nu heb ik een probleem!
Heb jij andere leestips voor maandagochtend?

Wat een ongelofelijk mooi verhaal.
Ooit gedacht schrijver te worden?

1000 maal dank voor het schrijven van deze serie.
Hallo winos, hartelijk dank voor de mooie woorden. Ik heb geen aspiraties om schrijver te worden: een van mijn sterke punten is dat ik weet wat ik kan maar vooal wat ik NIET kan :).
Jazeker heb ik een tip voor maandagochtend-leesvoer: mijn blog! Voorlopig blijf ik bloggen op de maandag hoor en misschien vind je de andere onderwerpen ook wel leuk. Tot blogs in ieder geval!
DAnk je wel Lambo!
Kliko schreef op dinsdag 18 april 2017 @ 16:48:
Prachtig en waardig einde Chief. Heel eervol van jezelf om het aanbod niet klakkeloos aan te nemen. Ik kan het heel goed begrijpen. Al zou ik de tegenovergestelde keuze ook wel begrijpen.

Los van je Uncles-saga's waren de andere blogs ook erg goed, dus ik maak mij niet zoveel zorgen over de toekomst. (Ik vond die taxi-chauffeur in oost europa ook echt heel gaaf!)

En ja, Uncles in Vegas MOET je nu wel een keertje gaan schrijven natuurlijk, daar ontkom je niet aan! :9~

Bedankt voor de prachtige bijdrage hier op Tweakblogs en dat je je eigen persoonlijke levensgebeurtenissen wilt delen met ons. Werkelijk waar een genot om te lezen. 8-)
Hey Kliko!! Dank voor de mooie woorden en ook de tijd die je in de blogs hebt gestopt door o.a. de spel- en taalfouten te vinden. Mocht ik ooit iets publiceren dan mag je proofreaden ;).
Met taxi chauffeur bedoel je waarschijnlijk de bedrijfschauffeur anex bouncer Vlad :)

Sowieso hele dikke kans dat LV voorbij komt op deze blog en dan ook wel een saga met de Uncles.

Geen enkele dank nodig want ik blog graag.

Tot blogs Kliko!


@all Namens mijzelf en de Uncles, met name Uncle John, dank voor de prachtige woorden en dat jullie de saga hebben gevolgd. Het was erg plezierig om te bloggen, wetende dat er Tweakers zijn die het trouw lezen! Ook leuk dat Tweakers die normaal niet reageren nu van zich laten horen om nog maar te zwijgen van die Tweakers die sinds het begin de blog lezen en helpen door o.a. alle spel- en taalfouten voor mij eruit te vissen.
Ook dank voor de nominaties voor Blog van de Maand!

Tot blogs allemaal!

Door Tweakers user Frenk24, woensdag 19 april 2017 10:47

Dank voor deze prachtige reeks Chief, kan niet wachten op de "Uncles in Vegas-Saga"
_/-\o_

Door Tweakers user wnwiigrtz, woensdag 19 april 2017 11:24

Pasen en ziekte hebben er helaas voor gezorgd dat ik deze wat later lees dan normaal, maar wilde toch nog even reageren.

Dat er ooit een eind aan de verhalen zou komen, dat wist ik ergens wel. Ik was er echter wel verrast dat dit ineens de laatste blog (in deze serie...?) is. Ik had nog wel verwacht dat dit nog een staartje kreeg. Ricky die het hem niet lekker zit dat je hem hebt afgewezen, een kidnap van Chief door één van z'n gorillas. De Uncle's die als soort SWAT-team een inval doen om jou weer te bevrijden uit de handen van Ricky/Billy, heftige vuurgevechten, explosies... maar oh, dit is natuurlijk geen blockbuster-film-script, maar 'slechts' waargebeurde verhalen uit jouw leven.

Onwijs bedankt voor het delen daarvan via deze blog. Ik heb elke keer weer genoten van het lezen van je stukjes proza.

Voel je vooral niks verplicht, maar ik zou zeggen: Ga vooral zo door! Ik geloof dat er nog genoeg te vertellen valt over de Uncles / Hongkong / Las Vegas, dus mocht er behoefte zijn dit van je af te schrijven, doe dat vooral hier! O-)

[Reactie gewijzigd op woensdag 19 april 2017 13:47]


Door Tweakers user tpb102718, woensdag 19 april 2017 13:17

Chief, Dank voor de mooie serie. Een blog ik ik graag gelezen heb en vaak een glimlach bracht!

Door Tweakers user Chief, donderdag 20 april 2017 07:39

Frenk24 schreef op woensdag 19 april 2017 @ 10:47:
Dank voor deze prachtige reeks Chief, kan niet wachten op de "Uncles in Vegas-Saga"
_/-\o_
Thanks en graag gedaan!
wnwiigrtz schreef op woensdag 19 april 2017 @ 11:24:
Pasen en ziekte hebben er helaas voor gezorgd dat ik deze wat later lees dan normaal, maar wilde toch nog even reageren.

Dat er ooit een eind aan de verhalen zou komen, dat wist ik ergens wel. Ik was er echter wel verrast dat dit ineens de laatste blog (in deze serie...?) is. Ik had nog wel verwacht dat dit nog een staartje kreeg. Ricky die het hem niet lekker zit dat je hem hebt afgewezen, een kidnap van Chief door één van z'n gorillas. De Uncle's die als soort SWAT-team een inval doen om jou weer te bevrijden uit de handen van Ricky/Billy, heftige vuurgevechten, explosies... maar oh, dit is natuurlijk geen blockbuster-film-script, maar 'slechts' waargebeurde verhalen uit jouw leven.

Onwijs bedankt voor het delen daarvan via deze blog. Ik heb elke keer weer genoten van het lezen van je stukjes proza.

Voel je vooral niks verplicht, maar ik zou zeggen: Ga vooral zo door! Ik geloof dat er nog genoeg te vertellen valt over de Uncles / Hongkong / Las Vegas, dus mocht er behoefte zijn dit van je af te schrijven, doe dat vooral hier! O-)
Hopelijk ben je aan de beterende hand! Ik vond het zo wel spannend genoeg dus SWAT-team en/of andere soortgelijke scenarios laat ik graag aan de Fast & Furious franchise over :)

Geen dank, heb de blogs met plezier geschreven en tot blogs!
tpb102718 schreef op woensdag 19 april 2017 @ 13:17:
Chief, Dank voor de mooie serie. Een blog ik ik graag gelezen heb en vaak een glimlach bracht!
Kijk, dat lezen we graag als wannabe-schrijver: een glimlach laten verschijnen! Thanks en tot blogs!

Door Tweakers user Rubman, donderdag 20 april 2017 15:19

Wow Chief, bedankt wederom voor dit verhaal waarop ik en ik denk velen met mij met smart wachten op het hopelijk volgende deel ;).

Zoals ik al voorspeld had in eerdere reacties voelt dit als een boekenreeks met een goed verhaal wat af is gelopen en je met zo'n leeg gevoel achterlaat.

bij het kopje Nawoord kwam het toch wat ongemakkelijke gevoel al bovenzetten.
Maar buiten dat bedankt voor het verhaal en het delen ervan met ons _/-\o_.

Door Tweakers user Chief, zaterdag 22 april 2017 15:58

Rubman schreef op donderdag 20 april 2017 @ 15:19:
Wow Chief, bedankt wederom voor dit verhaal waarop ik en ik denk velen met mij met smart wachten op het hopelijk volgende deel ;).

Zoals ik al voorspeld had in eerdere reacties voelt dit als een boekenreeks met een goed verhaal wat af is gelopen en je met zo'n leeg gevoel achterlaat.

bij het kopje Nawoord kwam het toch wat ongemakkelijke gevoel al bovenzetten.
Maar buiten dat bedankt voor het verhaal en het delen ervan met ons _/-\o_.
Hi Rubman, bedankt voor de mooie complimenten en ik hoop dat je het de moeite waard vond ondanks het ongemakkelijke gevoel!

Tot blogs!

Door Tweakers user gwystyl, maandag 1 mei 2017 16:14

Hier nog iemand die alle delen gelezen heeft maar normaal niet reageert. Het was erg leuk om te volgen en ik keek steeds uit naar de nieuwe delen. Jammer dat er nu een eind aan komt, maar ik kijk vast uit naar je nieuwe blogs/saga's :D

Door Tweakers user Chief, dinsdag 2 mei 2017 04:25

gwystyl schreef op maandag 1 mei 2017 @ 16:14:
Hier nog iemand die alle delen gelezen heeft maar normaal niet reageert. Het was erg leuk om te volgen en ik keek steeds uit naar de nieuwe delen. Jammer dat er nu een eind aan komt, maar ik kijk vast uit naar je nieuwe blogs/saga's :D
Wat leuk dat je de saga gevolgd hebt! Voorlopig blijf ik bloggen dus: tot blogs!

Door Tweakers user GrooV, dinsdag 2 mei 2017 11:31

Wat een einde, ik lag wat achter vandaar nu pas een reactie.

Wat een verhaal!

Leest je vrouw ook mee? :)

Door Tweakers user Chief, woensdag 3 mei 2017 02:50

GrooV schreef op dinsdag 2 mei 2017 @ 11:31:
Wat een einde, ik lag wat achter vandaar nu pas een reactie.

Wat een verhaal!

Leest je vrouw ook mee? :)
Geen enkel probleem voor de late reactie en erg leuk dat je de saga gevolgd hebt!
Vrouwlief leest naar mijn weten niet mee en ik ga haar ook niet stimuleren om dat te doen ;)

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Via deze link kun je inloggen als je al geregistreerd bent. Indien je nog geen account hebt kun je er hier één aanmaken.