The Uncles, the saga continues - deel XIV

Door Chief op maandag 20 maart 2017 05:51 - Reacties (32)
Categorie: -, Views: 1.981

Ricky, de broer van Billy en een grote meneer in een van de grootste en machtigste triades in Hong Kong was gearriveerd en had zijn broertje een lesje geleerd. Billy was met zijn gorilla's afgedropen en de Uncles en ik zelf waren nog achtergebleven. Hoe het verder ging, welnu, lees hieronder met me mee!

Ik stond perplex dat de Uncles het blijkbaar over mij hadden gehad, of in ieder geval genoemd hadden, in het bijzijn van Ricky. Dat niet alleen, ook nog in eens in positieve woorden blijkbaar! Het klinkt niet erg bescheiden maar jullie mogen best weten dat naast mijn gezwollen neus en ribbenkast nu ook mijn borstkas lichtjes zwol van trots. Ondertussen druppelde er nog wat bloed uit mijn neus op één van de rollen bankbiljetten dat nu met recht bloedgeld genoemd mocht worden.

Ricky had het zich inmiddels gemakkelijk gemaakt en leunde relaxed achterover op de bank. Zijn blik was nog steeds op mij gericht en de trots die ik zojuist voelde maakte langzaam plaats voor lichte nervositeit. “Zo kerel, jij bent dus die Chief uit Nederland” begon Ricky en ik knikte ter bevestiging. Volgens dezelfde Ricky moest ik toch wel behoorlijk indruk hebben gemaakt op de Uncles. Met name Uncle John liet zich zelden in het openbaar zo positief uit over personen ging Ricky verder en ik draaide mijn hoofd naar Uncle John die nog steeds stoïcijns naar voren keek. “Tjah, we konden moeilijk zeggen dat je een koekenbakker bent nadat je ons zo vaak aan de pokertafel hebt uitgekleed. Dat zou ons niet heel erg sieren, wel?” kwam Uncle Nga tussenbeide en ik kon niet anders dan in de lach schieten.

Ook Uncle John grinnikte waardoor mijn nervositeit in z’n geheel verdween en ik kan jullie vertellen dat ik met een stuk meer zelfvertrouwen daar stond. “Goeie kop, goed met getallen, verstand van financiële zaken en respect voor ouderen” somde Ricky op. “Oh, en hij laat zich het kaas niet van het brood eten, kijk maar naar de kop van die halve gare broer van je” deed Uncle Ngau er bovenop op. “Waarom zei je eigenlijk niet meteen dat die jongen aan het vals spelen was” vroeg Uncle John ineens. Tjah, zoals ik eerder al schreef wilde ik geen trammelant maken in het hol van de leeuw met zoveel spiermassa in het kamp van Billy. Ik had heel veel vertrouwen in de Uncles maar ook al gaf ik geen zak om mijn eigen fysieke welgesteldheid – en ik wilde wel degelijk heelhuids blijven - moest ik natuurlijk ook denken aan jullie, de Uncles. Zo, dat was eruit.

Uncle Ngau was enigszins in zijn trots aangetast maar Uncle John keek mij eigenlijk voor het eerst sinds minuten weer eens aan, nu met een begrijpende blik dat meer waard was dan duizend woorden. “Ik kan eigenlijk iemand zoals jij wel gebruiken” hoorde ik ineens. Dat was Ricky. Hij lichtte het ook nog eens toe: de triade nu kon niet meer de triade zijn zoals tien jaar geleden, of zelfs maar vijf jaar geleden. Te lang hadden ze stilgestaan in hun methodes van intimidatie en geweld om maar een paar dingen te noemen. De manier waarop ze hun geld verdienden moest veranderen wilden ze mee blijven gaan in de veranderende wereld. “Wauw” dacht ik, dit was geen doorsnee triade lid dacht ik bij mezelf. Uncle Ngau knikte heftig mee met de woorden van Ricky die verder ging. In zijn hele organisatie had hij meer spieren dan hersencellen, veruit de meesten hadden hun middelbare school niet afgemaakt als ze daar überhaupt aan begonnen waren. Daarnaast wist hij zeker dat er veel geld lekte uit zijn organisatie, ook door zijn eigen mensen. Op zich vond hij dat niet eens erg, it’s all in the game immers, maar hij wist nu echt niet waar en hoeveel.

“Kortom, ik zoek iemand als jij die mij daarbij helpt. Iemand van buiten die niet onder de invloed is van wie dan ook, die verstand heeft van die dingen waar ik geen zin of tijd heb. Als je goed genoeg bent om Uncle John’s vertrouwen te winnen dan ben je zeker goed genoeg om voor mij te werken” besloot Ricky. Waar ik eerst ademloos luisterde raakte nu mijn kin met een harde klap de grond want mijn bek viel open van verbazing. Hoe was ik in hemelsnaam van een pokergame in een sollicitatiegesprek belandt???? Erger nog, een sollicitatiegesprek met de triade en dan ook nog een van de grootste en machtigste van Hong Kong……. Voordat ik mijn adem gevonden had ging Ricky die duidelijk op stoom was alweer verder. Geld was in ieder geval geen probleem voor hem, wat ik nu ook verdiende, hij was bereid dat te verviervoudigen. No questions asked. Ik zou aan niemand verantwoording hoeven af te leggen behalve aan hemzelf. Nu duizelde het serieus in mijn hoofd en ik was sprakeloos.

Dringend zoekend naar hulp keek ik naar Uncle John maar die keek mij net zo vragend aan. Deze moest ik dus zelf oplossen. Laten we eerlijk zijn, het zou best stoer zijn om te kunnen zeggen dat je in een triade zat en dan niet het lulletje rozenwater aan de onderkant. Nee, ik zou binnen kunnen rollen als iemand die aan niemand verantwoordelijkheid hoefde af te leggen behalve de Dai Lo. Ik zag de geromantiseerde scenes uit al die maffiafilms voorbijkomen in mijn gedachten. Aanzien, dikke auto’s, vrouwen voor het oprapen en schijt hebben aan alles en iedereen. Ik geloof dat er een dikke glimlach kwam op mijn gezicht. Nee, geen glimlach. Een grijns.

Die grijns verdween net zo snel als die kwam want het gezicht dat mij geen soelaas had geboden had dat toch, onbewust, allang gedaan. Dat was het gezicht van Uncle John. Ik was zijn verhaal van eerder deze dag nog lang niet vergeten. Hij had dat alles waarover ik een seconde geleden dacht: macht, aanzien, geld. Ik twijfelde er echter geen moment aan dat hij dat alles weg zou geven als dat zijn zoontje terug zou brengen. Verrek, hij zou zijn eigen leven daarvoor opgeven. Nee, die les was ik nog lang niet vergeten en hoewel ik zelf nog geen kinderen had zag ik het nut er niet van in om niet alleen mijn leven, maar ook van de levens om mij heen in gevaar te brengen. Dat was dus mijn antwoord op de makkelijke vraag of ik voor Ricky zou willen werken. De moeilijke vraag kwam daarna: hoe zou ik nee zeggen tegen een man die waarschijnlijk net zo vaak nee te horen heeft gekregen als pakweg een Scarlett Johansson die ’s nachts, uiteraard in lingerie, op je voordeur klopt en vraagt of ze een kopje suiker van je mocht lenen. Challenge accepted…….

Volgende: The Uncles, the saga continues - deel XV 27-03 The Uncles, the saga continues - deel XV
Volgende: The Uncles, the saga continues - deel XIII 15-03 The Uncles, the saga continues - deel XIII

Reacties


Door Tweakers user Chief, maandag 20 maart 2017 05:52

Gered! Weer eens een blog op de traditionele CBM! Hopelijk voor jullie net zo plezierig om te lezen als het was voor mij om te schrijven.

Tot blogs!
Chief

Door Tweakers user degeestster, maandag 20 maart 2017 06:00

Hij is weer goed !!! :-). We kunnen de week weer door :+

Door Tweakers user Chief, maandag 20 maart 2017 06:06

degeestster schreef op maandag 20 maart 2017 @ 06:00:
Hij is weer goed !!! :-). We kunnen de week weer door :+
Goedemorgen dan, jij bent er ook lekker vroeg bij!

Door Tweakers user Snuffel, maandag 20 maart 2017 07:06

Hahaha, die had ik zien aankomen. Chief als triade lid, nou ja, bijna lid dan.
Mooi stuk weer op de vroege ochtend, las weer heerlijk weg!

Door Tweakers user degeestster, maandag 20 maart 2017 07:12

Chief schreef op maandag 20 maart 2017 @ 06:06:
[...]

Goedemorgen dan, jij bent er ook lekker vroeg bij!
We zitten in dezelfde tijdzone, meer vroeg in de middag dus ;)

Door Tweakers user Saffie_time, maandag 20 maart 2017 07:18

Fijn gewoon weer op maandag om de week mee te beginnen :)

Dank Chief wederom een leuk stukje leesvoer.

Door Tweakers user TK2803, maandag 20 maart 2017 07:31

Ha, Goedemorgen Chief, een nieuwe episode is online !!!! Goed begin van de week.
Het is vooral interessant voor mij om te lezen wat er op bepaalde momenten echt door jou heen gaat, waar jij aan denkt, hoe jij je voelt, wat jij realiseert.

btw, morgen is het weer maandag, dus morgen weer een nieuwe blog :P

[Reactie gewijzigd op maandag 20 maart 2017 07:36]


Door Tweakers user wizai, maandag 20 maart 2017 07:39

Bedankt Chief, dit is wederom een goede start van de week!!

Door Tweakers user Kliko, maandag 20 maart 2017 08:09

Gelukkig deze week weer een CBM! *O*
Ik had al verwacht dat je deze keuze zou maken, hoewel ik het geld ook zou ruiken... Ik zou het risico ook niet willen nemen. Het is namelijk ook niet iets waar je eventjes snel uitstapt.
En ik denk als financiele man dat je niet altijd vrienden gaat maken (lekken vinden, her en der bezuinigen). Ik denk dat je redelijk wat volk in het harnas jaagt op die manier.

Slimme keuze dus! ;)

(kleine type: Een grijs. -> grijns).

[Reactie gewijzigd op maandag 20 maart 2017 08:09]


Door Tweakers user Curva, maandag 20 maart 2017 08:15

Heerlijk stuk weer! Ik moet bekennen dat ik deze twist niet zag aankomen. Ik ben benieuwd naar je antwoord aan Ricky.

Door Tweakers user SuperKneus, maandag 20 maart 2017 08:28

Hij is weer leuk. Ik had zelf niet verwacht dat het deze kant op zou gaan.

Ik hoop/denk dat je nee niet geaccepteerd gaat worden en dat je als antwoord krijgt dat je het moet proberen.

Door Tweakers user Chief, maandag 20 maart 2017 08:33

Snuffel schreef op maandag 20 maart 2017 @ 07:06:
Hahaha, die had ik zien aankomen. Chief als triade lid, nou ja, bijna lid dan.
Mooi stuk weer op de vroege ochtend, las weer heerlijk weg!
Ha! Had ik dan toch die dwerg op driewieler erin moeten gooien? :D
degeestster schreef op maandag 20 maart 2017 @ 07:12:
[...]


We zitten in dezelfde tijdzone, meer vroeg in de middag dus ;)
Ahhhhh, dat verklaart veel :)
Saffie_time schreef op maandag 20 maart 2017 @ 07:18:
Fijn gewoon weer op maandag om de week mee te beginnen :)

Dank Chief wederom een leuk stukje leesvoer.
Graag gedaan hoor! Tot blogs!
TK2803 schreef op maandag 20 maart 2017 @ 07:31:
Ha, Goedemorgen Chief, een nieuwe episode is online !!!! Goed begin van de week.
Het is vooral interessant voor mij om te lezen wat er op bepaalde momenten echt door jou heen gaat, waar jij aan denkt, hoe jij je voelt, wat jij realiseert.

btw, morgen is het weer maandag, dus morgen weer een nieuwe blog :P
Jij ook goedemorgen. Ik weet niet waar jij woont maar morgen is voor mij gewoon dinsdag ;)
wizai schreef op maandag 20 maart 2017 @ 07:39:
Bedankt Chief, dit is wederom een goede start van de week!!
Graag gedaan en thx!!!
Kliko schreef op maandag 20 maart 2017 @ 08:09:
Gelukkig deze week weer een CBM! *O*
Ik had al verwacht dat je deze keuze zou maken, hoewel ik het geld ook zou ruiken... Ik zou het risico ook niet willen nemen. Het is namelijk ook niet iets waar je eventjes snel uitstapt.
En ik denk als financiele man dat je niet altijd vrienden gaat maken (lekken vinden, her en der bezuinigen). Ik denk dat je redelijk wat volk in het harnas jaagt op die manier.

Slimme keuze dus! ;)

(kleine type: Een grijs. -> grijns).
Zoveel had ik er nog niet over nagedacht maar wellicht dat het volgende week duidelijke wordt Kliko! Zoals altijd, dank voor je oplettende ogen en ik zal de typo aanpassen!
Curva schreef op maandag 20 maart 2017 @ 08:15:
Heerlijk stuk weer! Ik moet bekennen dat ik deze twist niet zag aankomen. Ik ben benieuwd naar je antwoord aan Ricky.
Ik ben ook benieuwd!! Stay tuned to find out!
SuperKneus schreef op maandag 20 maart 2017 @ 08:28:
Hij is weer leuk. Ik had zelf niet verwacht dat het deze kant op zou gaan.

Ik hoop/denk dat je nee niet geaccepteerd gaat worden en dat je als antwoord krijgt dat je het moet proberen.
Thanks! Laat het speculeren maar aan mij over, volgende blog wordt meer duidelijk! Tot dan!


Door Tweakers user breew, maandag 20 maart 2017 09:11

Van keiharde actie, nu de overgang naar morele dilemma's ;-)
Leuk verhaal zo.

Door Tweakers user ybos, maandag 20 maart 2017 09:17

Ik denk dat nee zeggen tegen deze beste man niet moeilijk is in dit geval.
Denk dat hij jou respecteert en het antwoord dat je gaat geven ook. Hij zal wel teleurgesteld zijn, maar denk een wijs besluit.

Wel weer goed geschreven. Ik neem aan dat je dit verhaal ook verteld hebt aan je vrouw (of toendertijd nog vriendin?), hoe reageerde zij?

Door Tweakers user Kars, maandag 20 maart 2017 09:34

Mooi weer, dank je wel!

Door Tweakers user Viper_4111, maandag 20 maart 2017 09:37

Ow wat een cool verhaal weer. Misschien kan dit nog wel eens verfilmd gaan worden :)

Door Tweakers user wnwiigrtz, maandag 20 maart 2017 09:44

Ik blijf onder de indruk van je verhalen. Top geschreven, erg spannend, kan er helemaal in opgaan.

Zojuist nog even teruggezocht naar de allereerste Uncles van 19 september 2016, Op één dag na, precies en half jaar geleden. Het blijft voor mij nog steeds bijzonder dat je na twee avondjes pokeren uitgenodigd werd door Uncle John. Blijkbaar zag hij iets in jou, wat Ricky nu ook ziet...

Wat het is weet ik niet, maar heeft er uiteindelijk wel voor heeft gezorgd dat je al dit alles hebt mogen meemaken... en dat wij er op onze beurt van mogen genieten door elke week een paar alinea's mee te lezen, dank daarvoor!

Is het al de 27e? :9

[Reactie gewijzigd op maandag 20 maart 2017 09:45]


Door Tweakers user LankHoar, maandag 20 maart 2017 10:06

Van poker, naar geweld, naar een sollicitatiegesprek voor de triade. Genoeg spanning voor 1 dag? :p
Ik zou aan niemand verantwoording hoeven te leggen behalve aan hemzelf.
Nee, ik zou binnen kunnen rollen als iemand die aan niemand verantwoordelijkheid hoefde te leggen behalve de Dai Lo.
Je legt verantwoording af, dus “hoeven af te” en “hoefde af te” :)

Door Tweakers user Irtimid, maandag 20 maart 2017 10:11

TGIM !
Weer een heerlijk deel van Chief's Poker in Hong Kong soap opera....het was weer genieten!
Telkens als ik denk het kan niet gekker weet je er toch weer een mooie twist aan te geven.

Damn ik kan nu al niet wachten tot het weer maandag is, misschien moet je een disclaimer boven het verhaal zetten in de trant van "Het lezen van dit blog kan ontwenningverschijnselen en grote grijzen tot gevolg hebben" hahaha

Een kleine typo: "... en had zijn broerte", ik neem aan dat je broertje bedoeld ?

Keep 'm coming Chief !

[Reactie gewijzigd op maandag 20 maart 2017 10:59]


Door Tweakers user Technomania, maandag 20 maart 2017 11:28

Top stuk. Was weer genieten....

Sinds je Blogt heb ik m'n valkparkietje half naar je vernoemd.

Nouja, ze heet Sheeva, maar noem der steeds vaker Sheev (Chief)

[Reactie gewijzigd op maandag 20 maart 2017 11:35]


Door Tweakers user Kliko, maandag 20 maart 2017 13:31

Chief schreef op maandag 20 maart 2017 @ 08:33:
[...]

(kleine typetypo: Een grijs. -> grijns).

Zoveel had ik er nog niet over nagedacht maar wellicht dat het volgende week duidelijke wordt Kliko! Zoals altijd, dank voor je oplettende ogen en ik zal de typo aanpassen!
En dan te bedenken dat ik zelf ook nog een typo maak! FAIL. |:(
Haha.
Gaat zich snikkend schamen in een hoekje...

Door Tweakers user Flimovic, maandag 20 maart 2017 13:42

Nice Chief, je weet me keer op keer te verrassen! KUTGW!

Door Tweakers user xleeuwx, maandag 20 maart 2017 14:09

Even een vraagje he. In het begin geloofde ik je nog maar je About klopt nu zeker niet meer :)

About
Random thoughts of a regular guy

Keep up the good work! :Y)

Door Tweakers user maquis, maandag 20 maart 2017 14:49

Chief schreef op maandag 20 maart 2017 @ 05:52:
Gered! Weer eens een blog op de traditionele CBM! Hopelijk voor jullie net zo plezierig om te lezen als het was voor mij om te schrijven.

Tot blogs!
Chief
Hij was weer lekker, chief. Maar pas op. Voor je het weet ben je door je cliffhangers heen. 8)7

Door Tweakers user Technomania, maandag 20 maart 2017 23:24

Chief.....

Mag ik je trouwens feliciteren? Gisteren was het precies 6 maanden geleden dat je begon met de Uncles-saga _/-\o_ O-)
Uncles - deel I

Door Chief op maandag 19 september 2016 04:12 - Reacties (18)
En inmiddels weet je ons nog steeds te boeien.

O+

Door Tweakers user Chief, dinsdag 21 maart 2017 01:48

oOo
breew schreef op maandag 20 maart 2017 @ 09:11:
Van keiharde actie, nu de overgang naar morele dilemma's ;-)
Leuk verhaal zo.
Ha! Jazeker, ik ben van alle markten thuis! ;) Thx!
ybos schreef op maandag 20 maart 2017 @ 09:17:
Ik denk dat nee zeggen tegen deze beste man niet moeilijk is in dit geval.
Denk dat hij jou respecteert en het antwoord dat je gaat geven ook. Hij zal wel teleurgesteld zijn, maar denk een wijs besluit.

Wel weer goed geschreven. Ik neem aan dat je dit verhaal ook verteld hebt aan je vrouw (of toendertijd nog vriendin?), hoe reageerde zij?
Laat het speculeren maar aan mij over Ybos, volgende week weten we meer!
Dank voor je compliment en wat betreft vrouwlief (we waren toen een half jaar getrouwd), stay tuned!
Graag gedaan Kars en tot blogs!
Viper_4111 schreef op maandag 20 maart 2017 @ 09:37:
Ow wat een cool verhaal weer. Misschien kan dit nog wel eens verfilmd gaan worden :)
Misschien ooit maar ik ga er niet van uit :P
wnwiigrtz schreef op maandag 20 maart 2017 @ 09:44:
Ik blijf onder de indruk van je verhalen. Top geschreven, erg spannend, kan er helemaal in opgaan.

Zojuist nog even teruggezocht naar de allereerste Uncles van 19 september 2016, Op één dag na, precies en half jaar geleden. Het blijft voor mij nog steeds bijzonder dat je na twee avondjes pokeren uitgenodigd werd door Uncle John. Blijkbaar zag hij iets in jou, wat Ricky nu ook ziet...

Wat het is weet ik niet, maar heeft er uiteindelijk wel voor heeft gezorgd dat je al dit alles hebt mogen meemaken... en dat wij er op onze beurt van mogen genieten door elke week een paar alinea's mee te lezen, dank daarvoor!

Is het al de 27e? :9
Ik denk dat ik erg veel geluk heb gehad destijds en dankzij de Uncles heb ik veel mogen meemaken en misschien nog belangrijker, veel mogen leren. Wat Ricky betreft, die had mij nog nooit ontmoet dus dat hij mij wilde "recruiten" is volledig dankzij de Uncles.

En nee, het is nog niet de 27e....!! ;)
LankHoar schreef op maandag 20 maart 2017 @ 10:06:
Van poker, naar geweld, naar een sollicitatiegesprek voor de triade. Genoeg spanning voor 1 dag? :p


[...]


[...]


Je legt verantwoording af, dus “hoeven af te” en “hoefde af te” :)
Als dat niet genoeg is gooien we die dwerg op driewieler met brandende fakkels erin! ;)
Bedankt weer voor de correcties, aangepast!!
Irtimid schreef op maandag 20 maart 2017 @ 10:11:
TGIM !
Weer een heerlijk deel van Chief's Poker in Hong Kong soap opera....het was weer genieten!
Telkens als ik denk het kan niet gekker weet je er toch weer een mooie twist aan te geven.

Damn ik kan nu al niet wachten tot het weer maandag is, misschien moet je een disclaimer boven het verhaal zetten in de trant van "Het lezen van dit blog kan ontwenningverschijnselen en grote grijzen tot gevolg hebben" hahaha

Een kleine typo: "... en had zijn broerte", ik neem aan dat je broertje bedoeld ?

Keep 'm coming Chief !
Bedankt voor het vinden van de typo en bij deze aangepast! Ik denk dat je "grijnzen" en niet "grijzen" bedoelt? Anyway, ik heb geen disclaimer nodig. Zoals ik al in een andere blog zei: alle klachten kunnen gericht worden aan dochterlief die het met alle liefde in haar poepluiers zal stoppen :D
technomania schreef op maandag 20 maart 2017 @ 11:28:
Top stuk. Was weer genieten....

Sinds je Blogt heb ik m'n valkparkietje half naar je vernoemd.

Nouja, ze heet Sheeva, maar noem der steeds vaker Sheev (Chief)
Thanks Guido! Ik weet niet of dat heel leuk is voor je valkparkietje...
Kliko schreef op maandag 20 maart 2017 @ 13:31:
[...]


En dan te bedenken dat ik zelf ook nog een typo maak! FAIL. |:(
Haha.
Gaat zich snikkend schamen in een hoekje...
Hehehehe, maak je geen zorgen, ik had het niet eens opgemerkt ;)
Flimovic schreef op maandag 20 maart 2017 @ 13:42:
Nice Chief, je weet me keer op keer te verrassen! KUTGW!
Thx Flimovic!! We gaan gewoon stug door dus tot blogs!!
xleeuwx schreef op maandag 20 maart 2017 @ 14:09:
Even een vraagje he. In het begin geloofde ik je nog maar je About klopt nu zeker niet meer :)

About
Random thoughts of a regular guy

Keep up the good work! :Y)
Nou, ik zou niet zo snel die conclusie trekken!!!
maquis schreef op maandag 20 maart 2017 @ 14:49:
[...]


Hij was weer lekker, chief. Maar pas op. Voor je het weet ben je door je cliffhangers heen. 8)7
Bwah, dan verzinnen we wel wat he!
technomania schreef op maandag 20 maart 2017 @ 23:24:
Chief.....

Mag ik je trouwens feliciteren? Gisteren was het precies 6 maanden geleden dat je begon met de Uncles-saga _/-\o_ O-)


[...]


En inmiddels weet je ons nog steeds te boeien.

O+
Ohhh! Tijd vliegt! Laten we kijken hoe lang we dit vol gaan houden!! *O*

Door Tweakers user koesie, dinsdag 21 maart 2017 09:40

bedankt kan niet wachten tot de volgende

Door Tweakers user burnds, woensdag 22 maart 2017 10:01

Goed geschreven, hoewel er naar mijn smaak soms iets te geforceerd humor aan wordt toegevoegd. In elk geval heb je een rijke fantasie en weet je het heel goed te verwoorden! Ik lees het in elk geval graag!

Door Tweakers user Chief, woensdag 22 maart 2017 10:36

koesie schreef op dinsdag 21 maart 2017 @ 09:40:
bedankt kan niet wachten tot de volgende
Graag gedaan en nog maar eventjes tot het volgend deel!
burnds schreef op woensdag 22 maart 2017 @ 10:01:
Goed geschreven, hoewel er naar mijn smaak soms iets te geforceerd humor aan wordt toegevoegd. In elk geval heb je een rijke fantasie en weet je het heel goed te verwoorden! Ik lees het in elk geval graag!
Thanks, ook voor de opbouwende kritiek!

Door Tweakers user maquis, maandag 27 maart 2017 11:43

Thanx again chief. Tot volgende week :)

Door Tweakers user Chief, dinsdag 28 maart 2017 05:00

maquis schreef op maandag 27 maart 2017 @ 11:43:
Thanx again chief. Tot volgende week :)
Thanks maar ik denk dat je op verkeerde blog reageert? Of je loopt een week achter natuurlijk :D

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Via deze link kun je inloggen als je al geregistreerd bent. Indien je nog geen account hebt kun je er hier één aanmaken.