The Uncles, the saga continues - deel XIII

Door Chief op woensdag 15 maart 2017 07:39 - Reacties (51)
Categorie: Uncles, Views: 2.983

De Uncles hadden mij uit mijn benaderde situatie op de WC van de Karoakebar gered en blijkbaar was er iemand belangrijk op weg. Iemand waarvoor Billy en zijn twee gorilla's duidelijk schrik hadden. Wat er toen gebeurde.....wel, lees hieronder met mij mee!"


We konden beter naar een andere ruimte gaan tenzij we zin hadden om de conversatie in de WC te vervolgen aldus Uncle John. Mij kon het weinig uitmaken, met bloed in mijn neus rook ik toch niets buiten dat. De grootste gorilla begreep het en dirigeerde Billy naar de uitgang van de WC en ditmaal protesteerde Billy helemaal niet, alsof hij verdoofd was. De andere handlanger volgden de twee gedwee. In een kleine colonne liepen we achter de gorilla’s aan en de ramptoeristen, onze medespelers, stonden zich nog steeds aan ons te vergapen. We liepen langs de ruimte waar Billy onze centen op een slinkse manier afhandig probeerde te maken en ik keek goed of ik de dealster nog zag. Ze zat nog op dezelfde plek aan de pokertafel, gelukkig. De show was voor de ramptoeristen afgelopen op het moment dat wij een andere kamer betraden die op de pokertafel en stoelen na precies hetzelfde eruit zag als de vorige ruimte.

De Uncles namen plaats op een bank en gebaarden mij te gaan zitten. Ondanks de adrenaline voelde ik nog steeds de stekende pijn in mijn ribbenkast en zitten leek mij de pijn alleen maar te verergeren. Ik gaf Uncle John daarom maar een pijnlijke grimas en hij begreep dat ik bleef staan. “Hey, ga je nog wat te drinken halen voor ons of wat?” vuurde Uncle Ngau richting het drietal zonder iemand specifiek aan te spreken. Daar stonden ze, Billy en de twee gorilla’s. Als schooljongetjes die aan het wachten waren op de directeur nadat ze betrapt waren op spieken tijdens een proefwerk. De gorilla die mij vasthad maakte aanstalten om naar buiten te lopen om drank te halen. “Thee voor ons twee oudjes en een whisky, straight, voor onze vriend” bestelt Uncle Ngau. “Doe maar een dubbele” gaat Uncle John daar lichtjes overheen terwijl hij mij een beetje bedenkelijk keek. Hell, doe de hele fles maar dacht ik bij mezelf.

Niet veel later krijgen we de drankjes van een andere medewerkster dus die gorilla had het netjes uitbesteedt en nog voordat ik het glas goed en wel in handen heb giet ik het ineens achterover. De welkome warme gloed die ik toen kreeg kan ik mij nog levendig herinneren. De daaropvolgende verbaasde blikken van de Uncles ook, zij hadden mij immers nog nooit alcohol zien drinken in welke gelegenheid dan ook. Nog voordat ik het glas heb neer kunnen zetten gaat de deur weer open en meteen besefte ik dat de term “gorilla” een beetje prematuur had gebruikt. De man die door de deur kwam paste maar net door de opening. Zijn metersbrede borst werd alleen overtroffen door zijn lengte die toch minstens 1m90 moest zijn. Gelukkig had ik alcohol op dacht ik bij mezelf want als die man geweld zou gaan gebruiken dan werd de pijn tenminste een beetje verdoofd want pijn, dat zou het dan zeker doen….. “Dai Lo!” hoorde ik de twee handlangers van Billy zeggen terwijl ze hun ogen naar de grond hadden gericht. De man negeerde het en keek naar Billy die meteen het voorbeeld van zijn buren volgde en nauwgezet zijn schoenen met zijn ogen inspecteerden. Zijn schouders hingen nu op kniehoogte.

De man kon niemand anders zijn dan de broer van Billy. Hij kon qua gelaat nooit ouder zijn dan veertig en was uiterst verzorgd gekleed. Niet op een overdreven chique manier maar echt modern. Hij zou zo tussen de Wallstreet bankiers passen. Hij liep met uitgestoken hand naar Uncle John lopen, wat bij hem 2 stappen was, en die schudde hem ferm de hand. “Hallo Uncle John!” zei hij terwijl hij netjes zijn hoofd een beetje boog uit respect. “Hallo Ricky” antwoorde Uncle John. Ook Uncle Ngau werd op dezelfde respectvolle manier begroet. Geweld loerde in ieder geval nog niet godzijdank. Ricky keek mij aan en leek af te wegen aan wie hij voor zich had. “Is dat hem” vroeg hij aan Uncle John die knikte. Que??? Kende hij mij?? Had Uncle John over mij verteld?? Na het bevestigend knikje van Uncle Jonh keek hij mij meer weer aan en knikte op een goedkeurende manier en ik wist niet meer wat hier aan de hand was.

Ricky plantte zich op de ander bank en knoopte zijn colbert los. “Sorry voor het ongemak Uncle John maar zou u mij vertellen wat hier aan de hand is?” vroeg hij en Uncle John keek mij aan en knikte bemoedigend. Fuck it, dacht ik. No point in beating around the bush en dus vertelde ik luid en duidelijk wat ik tijdens het pokeren gezien had. In detail. Uncle John keek geenszins verbaasd maar er ging een lampje branden bij Uncle Ngau. “Daarom vroeg je om een deckchange! Ik vond het al vreemd!” en ik kon alleen verontschuldigend knikken. Ik wilde het niet laten escaleren verontschuldigde ik en nu knikten beiden Uncles goedkeurend naar me en dat liet al mijn pijn als sneeuw voor de zon verdwijnen voor zover het nog niet al door de whisky verdoofd was. “Het is mijn woord tegen de zijne” wees ik naar Billy “maar je kan de dealster vragen om het te bevestigen, als ze tenminste de waarheid durft te spreken” besloot ik mijn relaas.

Ricky keek naar zijn broertje en de twee handlangers die nog geen piep hadden gegeven en nog steeds diep geconcentreerd naar hun schoenen keken. Zwijgen is toestemmen zal Ricky hebben gedacht want hij zei dat het niet nodig was om de dealster te laten komen. Hij stond op en ging voor Billy staan. “Kijk me aan!” baste hij waardoor zelfs ik een paar centimeter omhoog sprong en Billy deed meteen wat hem gevraagd werd. “Je bent verdomme een schande voor de familie” en hij gaf Billy een ferme klap in zijn gezicht met zijn open hand. PATS klonk het en ik voelde plaatsvervangende pijn. Medelijden had ik niet, dit had Billy dik en dik verdiend. Ricky pakte zijn broertje in zijn nek en duwde hem naar Uncle John. “Weet jij verdomme wie dit is?” vroeg hij retorisch aan zijn broertje want hij wist heus dat Billy het niet wist. “Uncle John had Wanchai en Causeway Bay in zijn broekzak met Uncle Ngau als één van zijn rechterhanden toen jij nog in verdomde luiers zat” zij hij met fors verheven stem. Hoewel Uncle John niet meer in de organisatie zat genoot hij het volste respect van iedereen vervolgde hij en hij beklemtoonde het woord “iedereen”.

Ik keek naar Uncle John die kalm als altijd op de bank zat. Onbewogen. Verdraaid, wat was ik trots dat ik naast die man mocht staan en ik schaamde mij een beetje dat ik daar een beetje zielig stond te doen met een bloedneusje en wat pijn in de ribben terwijl die oude man op de bank toch het nodige serieuze geweld doorstaan had moeten hebben. “Je weet wat je moet doen!” ging Ricky verder en duwde Billy naar de bank waar de Uncles op zaten. Billy knipte als gek op en neer met zijn bovenlichaam en bleef maar sorry zeggen. Het was gewoon lachwekkend om te zien. Ricky keek de twee gorilla’s even aan die prompt het voorbeeld van Billy volgden. Nog meer komedie maar ik kon mijn lachen nog inhouden. Nog wel. “Niet ons” zei Uncle John en knikte naar mij en meteen ging het drietal verder met buigen maar nu naar mij toe. “Het is al goed” zei ik om maar niet in een schaterlach te voorkomen. “Scheer jullie weg maar met jou reken ik straks af” riep Ricky en het drietal wist niet hoe snel ze moesten afdruipen.

Ricky ging verder met verontschuldigingen. Dat zijn broertje een lafbek was die hij als broer maar moeilijk in het gareel kon houden maar zijn lesje kwam nog. Wij hoefden ons in ieder geval geen zorgen te maken dat hij nog ooit zou vals spelen als hij zijn handen liefhad en ik geloofde meteen dat Ricky woord bij daad zou houden. “Hey!” riep Ricky en meteen kwam er een handlanger vanaf de gang binnen. Ricky knipte met zijn vingers waarop de handlanger een zwarte handtas gaf. Ricky opende de tas en haalde er twee rollen met bankbriefjes uit. Hij liep naar mij en stak de rollen uit naar mij en ik had genoeg maffiafilms gezien om te weten dat ieder rolletje HK$100k moest zijn, HK$200k totaal dus. “Mijn verontschuldigingen en neem dit aub aan, voor het doktersbezoek” zei hij. Ik wist niet wat ik moest doen. Ik wilde het niet aannemen want dat was veel en veel te overdreven maar weigeren kon ook gezien worden als een belediging! Uncle John, zoals altijd, voelde het perfect aan en legde zijn hand op mijn arm. Ik keek hem aan en hij knikte en dus nam ik het aan.

Glimlachend knikte Ricky goedkeurend toen ik de twee rollen aannam en hij ging weer op de bank zitten. Hij bleef me aankijken en sprak me weer aan. Dat zowel Uncle John als Uncle Ngau zich lovend over mij hadden uitgelaten en ik liet van verbazing de twee rollen uit mijn handen vallen wat gelach van de mannen in de kamer opleverde. “Hey, verman je even, goed? Je wilt toch niet dat Ricky denkt dat wij gelogen hebben hé” zei Uncle Ngau lachend. Ik zakte snel door mijn knieën om de rollen op te pakken en ik voelde de pijn in mijn ribben niet eens meer. Goeie genade, ik had toch een beste beurt bij de Uncles gemaakt dacht ik bij mijzelf. Ik!

Volgende: The Uncles, the saga continues - deel XIV 03-'17 The Uncles, the saga continues - deel XIV
Volgende: The Uncles, the saga continues - deel XII 03-'17 The Uncles, the saga continues - deel XII

Reacties


Door Tweakers user Chief, woensdag 15 maart 2017 07:42

Mijn gemeende excuses voor de vertraging van deel XIII van dit deel van deze Uncles saga. Helaas niet op de gebruikelijke CBM maar ditmaal op woensdag. Het was werkelijk waar een gekkenhuis sinds afgelopen vrijdag. Veelal te maken met mijn werk waardoor ik niet alleen minder tijd had voor mijn lieve gezin maar dus ook helemaal geen tijd voor een nieuwe blog. Hell, zelfs slaap schoot er een enkele nacht volledig bij in.
Gelukkig had ik een start gemaakt en vandaag de lunch opgeofferd om het af te maken. Ik vond het weer heerlijk om te schrijven en hopelijk kunnen jullie het waarderen.

Tot blogs (en hopelijk op de CBM!)
Chief

[Reactie gewijzigd op woensdag 15 maart 2017 07:57]Door Tweakers user Chief, woensdag 15 maart 2017 07:48

Euuhhhhhh, dat was wel HEEL snel!!! LoL

Door Tweakers user masauri, woensdag 15 maart 2017 07:52

Het is ten zeerste te appreciëren dat ge u lunch er voor opoffert!
Maar zorg wel dat ge genoeg eten en drinken binnen krijgt om de reeks verder te zetten he ;)
Geef nu maar gewoon toe dat het was om extra spanning op te bouwen 8-)

Door Tweakers user Snuffel, woensdag 15 maart 2017 07:59

Ahh... hij is er nog steeds!
Maar voel je vooral niet verplicht om op een standaard dag te posten, er zijn belangrijkere dingen dan bloggen
Heerlijk stuk weer Chief, echt. Goed begin van de woensdag :)
Enne... die film he... die moet er toch echt gaan komen!

Door Tweakers user zaander, woensdag 15 maart 2017 08:00

wat geweldig weer!

Door Tweakers user meneerdeman, woensdag 15 maart 2017 08:01

Heerlijk om te lezen! Als een goed boek! Was zelfs een beetje pissed dat ie er maandag niet was _/-\o_ |:( (zeer onterecht natuurlijk)

Door Tweakers user ybos, woensdag 15 maart 2017 08:08

Super, eindelijk de ontknoping.
Ben benieuwd wat er nu gaat komen!
Begin wel beetje verslaafd te worden :o
Maandag meerdere malen F5, dinsdag meerdere malen gekeken en vandaag was hij er gelukkig 8-)

Ben wel benieuwd over wat voor goed woordje de uncles gedaan hebben over je, misschien kan je daar nog wat over vertellen?

[Reactie gewijzigd op woensdag 15 maart 2017 08:10]


Door Tweakers user SpudNL, woensdag 15 maart 2017 08:18

Bedankt weer Chief! Hij is weer top!

_/-\o_

Door Tweakers user SuperKneus, woensdag 15 maart 2017 08:22

Ik heb weer genoten. Nu maar hopen dat het nog wel verder gaat want dit voelt al als een einde.

Door Tweakers user esch, woensdag 15 maart 2017 08:34

wijste -> wees
Maar verder weer een prachtig vervolg. Zonder cliffhanger dit keer?

Door Tweakers user MichielK71, woensdag 15 maart 2017 09:11

Echt een super verhaal. Ik lees jouw stukjes graag en hoop dat je er nog lang mee doorgaat.

Door Tweakers user wizai, woensdag 15 maart 2017 09:13

Dit is weer een pareltje! :D


Enkele typo's;
Na het bevestigend knikje van Uncle Jonh keek hij meer weer aan
wat op gelach van de mannen in de kamer opleverde

Door Tweakers user maquis, woensdag 15 maart 2017 09:13

Thanx man. Was de moeite van het wachten meer dan waard.

Door Tweakers user Ghanghis, woensdag 15 maart 2017 09:15

Heerlijke start van de dag, een blog van chief.

Bedankt voor het schijven weer. Benieuwd welke verhalen er nog meer uit de pen komen rollen de komende tijd.

Door Tweakers user Deakers, woensdag 15 maart 2017 09:20

Wanneer komt het boek uit ?

Door Tweakers user MenN, woensdag 15 maart 2017 09:31

:D Echt een top verhaal dit!

Door Tweakers user Ibjelot, woensdag 15 maart 2017 09:31

Nog nooit zovaak op een dag tweakblogs ververst met het verlangen: Is er weer 1!
Gelukkig deze ochtend weer één!

Posten op wisselende dagen houd de spanning er ook lekker in! :)

Door Tweakers user ranjo, woensdag 15 maart 2017 09:42

Heerlijke aflevering weer! het was het extra wachten waard.

Door Tweakers user Flimovic, woensdag 15 maart 2017 09:52

CBW oOo

Echt waar Chief, ongelofelijk wat een goed verhaal dit. Wat bijzonder dat je dit als gewone sterveling mee maakt! Ik zat echt op het puntje van mijn stoel gedurende dit stuk, zeker na die dikke cliffhanger van vorige week. Vergeet die jonglerende dwerg op de eenwieler, de werkelijkheid is gewoon beter! KUTGW!

Door Tweakers user JDizzle, woensdag 15 maart 2017 10:02

Chief, wat kun jij toch geweldig schrijven! Boek/verhalenbundel mag er best ooit eens komen!

Door Tweakers user breew, woensdag 15 maart 2017 10:08

Bedankt voor weer een editie van dit wekelijkse feuilleton _/-\o_

[Reactie gewijzigd op woensdag 15 maart 2017 10:08]


Door Tweakers user Curva, woensdag 15 maart 2017 10:26

Wat een interessant stuk deze keer. Dat het 2 dagen 'te laat' is, maakt niks uit! Tof dat je toch probeert om elke week een blog erop te zetten.
Zo te merken heb je al flinke indruk gemaakt op de uncles! :+

Door Tweakers user Technomania, woensdag 15 maart 2017 10:36

Leuk verhaal weer....

Toch, na het lezen van je vorige blogs had ik zo'n ontknoping wel verwacht.

En geheel offtopic.... Ga je nog stemmen (laat je iemand stemmen) of heb je geen dubbelle nationaliteit?

Door Tweakers user GrimScythe, woensdag 15 maart 2017 10:44

Wow, dat was een mooie ontknoping :D

Zeg het is toch niet zo dat we straks ergens lezen over Dai Lo Chief gezien de situaties waar je iedere keer inrolt :+

Door Tweakers user Chief, woensdag 15 maart 2017 10:53

masauri schreef op woensdag 15 maart 2017 @ 07:52:
Het is ten zeerste te appreciëren dat ge u lunch er voor opoffert!
Maar zorg wel dat ge genoeg eten en drinken binnen krijgt om de reeks verder te zetten he ;)
Geef nu maar gewoon toe dat het was om extra spanning op te bouwen 8-)
Euuhh, de metersdikke wallen onder mijn ogen zijn het tegenbewijs!
Snuffel schreef op woensdag 15 maart 2017 @ 07:59:
Ahh... hij is er nog steeds!
Maar voel je vooral niet verplicht om op een standaard dag te posten, er zijn belangrijkere dingen dan bloggen
Heerlijk stuk weer Chief, echt. Goed begin van de woensdag :)
Enne... die film he... die moet er toch echt gaan komen!
Jawel Snuffel, ik ben er nog steeds! Ik voel me nergens toe verplicht hoor, ik vind het zelf gewoon nog steeds leuk om te schrijven. Film, die kans acht ik nog steeds behoorlijk klein! :)
Dank!
meneerdeman schreef op woensdag 15 maart 2017 @ 08:01:
Heerlijk om te lezen! Als een goed boek! Was zelfs een beetje pissed dat ie er maandag niet was _/-\o_ |:( (zeer onterecht natuurlijk)
Dank je en hopelijk ben je niet pissig meer ;)
ybos schreef op woensdag 15 maart 2017 @ 08:08:
Super, eindelijk de ontknoping.
Ben benieuwd wat er nu gaat komen!
Begin wel beetje verslaafd te worden :o
Maandag meerdere malen F5, dinsdag meerdere malen gekeken en vandaag was hij er gelukkig 8-)

Ben wel benieuwd over wat voor goed woordje de uncles gedaan hebben over je, misschien kan je daar nog wat over vertellen?
Thanks Ybos! Niet de finale ontknoping want het "verhaal" is nog niet af!
Daar kan ik wel iets over vertellen maar dat komt hoogstwaarschijnlijk in komend deel! Stay tuned! En hey, ditmaal geen cliffhanger!! ;)
SpudNL schreef op woensdag 15 maart 2017 @ 08:18:
Bedankt weer Chief! Hij is weer top!

_/-\o_
Heel graag gedaan SpudNL en dank!
SuperKneus schreef op woensdag 15 maart 2017 @ 08:22:
Ik heb weer genoten. Nu maar hopen dat het nog wel verder gaat want dit voelt al als een einde.
Zeg, gebruik ik eens een keer geen cliffhanger dan denkt men dat het verhaal is afgelopen! Nee hoor, deze saga is nog niet af
esch schreef op woensdag 15 maart 2017 @ 08:34:
wijste -> wees
Maar verder weer een prachtig vervolg. Zonder cliffhanger dit keer?
Dank voor de check en wordt aangepast. Geen (dijk) van een cliffhanger deze keer!
meakerkhofs schreef op woensdag 15 maart 2017 @ 09:11:
Echt een super verhaal. Ik lees jouw stukjes graag en hoop dat je er nog lang mee doorgaat.
Hartelijk dank en ik schrijf ze graag! Tot blogs!
wizai schreef op woensdag 15 maart 2017 @ 09:13:
Dit is weer een pareltje! :D


Enkele typo's;
Na het bevestigend knikje van Uncle Jonh keek hij meer weer aan
wat op gelach van de mannen in de kamer opleverde
Ook jij weer dank voor de check en wordt aangepast!
maquis schreef op woensdag 15 maart 2017 @ 09:13:
Thanx man. Was de moeite van het wachten meer dan waard.
Gelukkig maar! Tot blogs!
Ghanghis schreef op woensdag 15 maart 2017 @ 09:15:
Heerlijke start van de dag, een blog van chief.

Bedankt voor het schijven weer. Benieuwd welke verhalen er nog meer uit de pen komen rollen de komende tijd.
Dank je Ghanghis en heel graag gedaan. Ik weet nog niet wat na deze saga komt. Toekomst zal het leren en tot blogs!!
Ibjelot schreef op woensdag 15 maart 2017 @ 09:31:
Nog nooit zovaak op een dag tweakblogs ververst met het verlangen: Is er weer 1!
Gelukkig deze ochtend weer één!

Posten op wisselende dagen houd de spanning er ook lekker in! :)
Zullen we dan de CBM maar afschaffen? :D
Euuhhh.....IDK!!!!
:D :D Thanks!
Flimovic schreef op woensdag 15 maart 2017 @ 09:52:
CBW oOo

Echt waar Chief, ongelofelijk wat een goed verhaal dit. Wat bijzonder dat je dit als gewone sterveling mee maakt! Ik zat echt op het puntje van mijn stoel gedurende dit stuk, zeker na die dikke cliffhanger van vorige week. Vergeet die jonglerende dwerg op de eenwieler, de werkelijkheid is gewoon beter! KUTGW!
Thx Flimovic! Heel graag gedaan en man, ik was die verrekte dwerg allang vergeten, LoL!! Ik voel me na de belevenissen met de Uncles, misschien onterecht, ook geen sterveling meer maar een Immortal :D :D
JDizzle schreef op woensdag 15 maart 2017 @ 10:02:
Chief, wat kun jij toch geweldig schrijven! Boek/verhalenbundel mag er best ooit eens komen!
Hartelijk dank! Misschien komt het er ooit, IDK!!! Tot blogs in ieder geval want daar ga ik wel mee door :D
breew schreef op woensdag 15 maart 2017 @ 10:08:
Bedankt voor weer een editie van dit wekelijkse feuilleton _/-\o_
Heel graag gedaan en jij bedankt voor het lezen!!
Curva schreef op woensdag 15 maart 2017 @ 10:26:
Wat een interessant stuk deze keer. Dat het 2 dagen 'te laat' is, maakt niks uit! Tof dat je toch probeert om elke week een blog erop te zetten.
Zo te merken heb je al flinke indruk gemaakt op de uncles! :+
Idd, ik was net zo verbaasd als jij mbt de Uncles. Dank weer voor prachtige complimenten!
technomania schreef op woensdag 15 maart 2017 @ 10:36:
Leuk verhaal weer....

Toch, na het lezen van je vorige blogs had ik zo'n ontknoping wel verwacht.

En geheel offtopic.... Ga je nog stemmen (laat je iemand stemmen) of heb je geen dubbelle nationaliteit?
Inderdaad, ik heb een bepaalde schrijfstijl en aangezien jij eigenlijk vanaf blogpost 1 meeleest kan je dat opmerken. Kudo's dat je dat opgemerkt hebt Guido!

Ik heb al gestemd aangezien ik het stembiljet al eerder moest inleveren om het op tijd in NL te krijgen via de ambassade, ook vrouwlief heeft gestemd. Ik heb overigens maar 1 nationaliteit, de Nederlandse. De rest van mijn gezin heeft wel twee nationaliteiten.
GrimScythe schreef op woensdag 15 maart 2017 @ 10:44:
Wow, dat was een mooie ontknoping :D

Zeg het is toch niet zo dat we straks ergens lezen over Dai Lo Chief gezien de situaties waar je iedere keer inrolt :+
Thanks maar we zijn er nog niet! Saga is nog niet afgelopen :). Wie weet komt die Dai Lo er wel, stay tuned to find out!!

Door Tweakers user tinusbalpol, woensdag 15 maart 2017 10:58

weer een goed stuk en met veel genoegen gelezen! En het was het wachten dubbel en dwars waard!.

[Reactie gewijzigd op woensdag 15 maart 2017 10:59]


Door Tweakers user Knarfnl, woensdag 15 maart 2017 11:11

Hehe eindelijk! _/-\o_

Geweldig verhaal! ga zo door!

klein detail nog: "Hij liep met uitgestoken hand naar Uncle John lopen" lijkt me niet helemaal de bedoeling.

Door Tweakers user Tjolk, woensdag 15 maart 2017 11:32

Niet nodig. Jij doet dit zonder dat je er ook maar een pepernoot wijzer van wordt, wij kunnen wel even wachten met ons vermaak.

Bedankt weer!

Door Tweakers user i-chat, woensdag 15 maart 2017 11:47

fucking HELD... hoe awsome.. en kom op voor zoveel geld een paar klappen incasseren ;) -
dus wat nu begint je cariere in de georganiseerde chinese mafia - je hoeft niet te bekken hoor gewoon zwijgen is goed (niemand hoeft immers mee te werken aan zijn eigen veroordeling)

volgende week weer gewoon op maandag toch?

[Reactie gewijzigd op woensdag 15 maart 2017 11:49]


Door Tweakers user Irtimid, woensdag 15 maart 2017 13:17

Wat een geweldig vervolg weer, het was even doorbijten vanaf maandag, maar weer meer dan de moeite waard !

Bedankt weer Chief en keep up the good writing !

Door Tweakers user Mad-Monkey, woensdag 15 maart 2017 14:43

aaaah *trillende hand* stopt ik heb me fix weer :)

Door Tweakers user Frenk24, woensdag 15 maart 2017 15:14

Thanx Chief, voor weer een geweldig deel, kan niet wachten op de volgende.... :)

Door Tweakers user koesie, woensdag 15 maart 2017 16:34

heerlijk weer om te lezen bedankt Chief!

Door Tweakers user prettynifty, woensdag 15 maart 2017 19:44

Doe dat ajb nooit meer, ik heb verdorie 3 dagen op f5 zitten rammen.

Gelukkig is er niks ergs gebeurd met je.
Het moge duidelijk zijn, ik ben hooked

Door Tweakers user m-vw, woensdag 15 maart 2017 20:12

GrimScythe schreef op woensdag 15 maart 2017 @ 10:44:
Zeg het is toch niet zo dat we straks ergens lezen over Dai Lo Chief gezien de situaties waar je iedere keer inrolt :+
Die is goed....

Door Tweakers user Kecin, woensdag 15 maart 2017 20:19

Chief schreef op woensdag 15 maart 2017 @ 07:42:
Mijn gemeende excuses voor de vertraging van deel XIII van dit deel van deze Uncles saga. Helaas niet op de gebruikelijke CBM maar ditmaal op woensdag. Het was werkelijk waar een gekkenhuis sinds afgelopen vrijdag. Veelal te maken met mijn werk waardoor ik niet alleen minder tijd had voor mijn lieve gezin maar dus ook helemaal geen tijd voor een nieuwe blog. Hell, zelfs slaap schoot er een enkele nacht volledig bij in.
Gelukkig had ik een start gemaakt en vandaag de lunch opgeofferd om het af te maken. Ik vond het weer heerlijk om te schrijven en hopelijk kunnen jullie het waarderen.

Tot blogs (en hopelijk op de CBM!)
Chief
Dankjewel Chief! Het was weer heerlijk om te lezen :+!

Door Tweakers user 5183, woensdag 15 maart 2017 20:35

Dank je wel weer! En vergeet niet dat er soms belangrijke dingen zijn die voorgaan, alhoewel wij natuurlijk met spanning wachten elke keer :)

Hoop dat het nu weer wat rustiger voor je is en je fijn met de kids en vrouw kan bijkomen!!

Door Tweakers user winos, woensdag 15 maart 2017 21:55

Wanneer wordt dit verhaal verfilmd?

Door Tweakers user Chief, donderdag 16 maart 2017 01:52

tinusbalpol schreef op woensdag 15 maart 2017 @ 10:58:
weer een goed stuk en met veel genoegen gelezen! En het was het wachten dubbel en dwars waard!.
Gelukkig en hartelijk dank!
Knarfnl schreef op woensdag 15 maart 2017 @ 11:11:
Hehe eindelijk! _/-\o_

Geweldig verhaal! ga zo door!

klein detail nog: "Hij liep met uitgestoken hand naar Uncle John lopen" lijkt me niet helemaal de bedoeling.
Dank je, ook voor de correctie. Wordt zsm aangepast!
i-chat schreef op woensdag 15 maart 2017 @ 11:47:
fucking HELD... hoe awsome.. en kom op voor zoveel geld een paar klappen incasseren ;) -
dus wat nu begint je cariere in de georganiseerde chinese mafia - je hoeft niet te bekken hoor gewoon zwijgen is goed (niemand hoeft immers mee te werken aan zijn eigen veroordeling)

volgende week weer gewoon op maandag toch?
Thx maar ik heb liever minder centen en geen klappen tbh ;). We proberen er weer een CBM van te maken maar ik kan het helaas niet beloven :(
Irtimid schreef op woensdag 15 maart 2017 @ 13:17:
Wat een geweldig vervolg weer, het was even doorbijten vanaf maandag, maar weer meer dan de moeite waard !

Bedankt weer Chief en keep up the good writing !
Dank voor prachtig compliment! Tot blogs!
Mad-Monkey schreef op woensdag 15 maart 2017 @ 14:43:
aaaah *trillende hand* stopt ik heb me fix weer :)
Hmmmm....nou ook weer niet de bedoeling dat je aan de blogs verslaafd raakt.... ;)
Frenk24 schreef op woensdag 15 maart 2017 @ 15:14:
Thanx Chief, voor weer een geweldig deel, kan niet wachten op de volgende.... :)
Heel graag gedaan en nog even geduld aub voor het volgende deel!
koesie schreef op woensdag 15 maart 2017 @ 16:34:
heerlijk weer om te lezen bedankt Chief!
Thanks en graag gedaan!
prettynifty schreef op woensdag 15 maart 2017 @ 19:44:
Doe dat ajb nooit meer, ik heb verdorie 3 dagen op f5 zitten rammen.

Gelukkig is er niks ergs gebeurd met je.
Het moge duidelijk zijn, ik ben hooked
Oops, ik zal proberen de CBM erin te houden voordat je een stabel F5 toetsen moet bestellen maar: garantie tot aan de voordeur! Dank voor de zorgen maar ik ben nog heelhuids aanwezig, zij het een beetje moe ;)
Ik kwam, ik zag, ik overwon ;)
Kecin schreef op woensdag 15 maart 2017 @ 20:19:
[...]
Dankjewel Chief! Het was weer heerlijk om te lezen :+!
Heel graag gedaan Kecin en tot blogs!
Coritchando schreef op woensdag 15 maart 2017 @ 20:35:
Dank je wel weer! En vergeet niet dat er soms belangrijke dingen zijn die voorgaan, alhoewel wij natuurlijk met spanning wachten elke keer :)

Hoop dat het nu weer wat rustiger voor je is en je fijn met de kids en vrouw kan bijkomen!!
Heel graag gedaan en thanks! Drukte op werk is beetje eb en vloed maar dan (veel) minder voorspelbaar :). It is as it is! Komend weekend hopelijk meer tijd voor gezin! Ik heb iig gisteren junior weer eens naar bed kunnen brengen :)
winos schreef op woensdag 15 maart 2017 @ 21:55:
Wanneer wordt dit verhaal verfilmd?
*kijkt op kalender* Ah! It says when hell freezes over!!! ;)


Mochten jullie de blog leuk genoeg vinden: geef de nominatie van Kliko in deze topic https://gathering.tweakers.net/forum/list_messages/1758891 een thumbs up!
Thx voor de nomatie Kliko!

[Reactie gewijzigd op donderdag 16 maart 2017 10:47]


Door Tweakers user Kliko, donderdag 16 maart 2017 10:33

Chief schreef op donderdag 16 maart 2017 @ 01:52:
[...]

Mochten jullie de blog leuk genoeg vinden: geef de nominatie van Kliko in deze topic https://https://gathering...m/list_messages/1758891/0 een thumbs up!
Thx voor de nomatie Kliko!
Graag gedaan! :)
Gelukkig hebben we nu naast CBM nu CBW. :D

Mooie ontknoping. Is dit het laatste deel van dit verhaal, of komt er nog een aftermath?

Hoe dan ook, we kijken gewoon weer uit naar de volgende!

Door Tweakers user Chief, donderdag 16 maart 2017 10:48

Kliko schreef op donderdag 16 maart 2017 @ 10:33:
[...]


Graag gedaan! :)
Gelukkig hebben we nu naast CBM nu CBW. :D

Mooie ontknoping. Is dit het laatste deel van dit verhaal, of komt er nog een aftermath?

Hoe dan ook, we kijken gewoon weer uit naar de volgende!
Ohhhh, maar deze saga is nog niet afgelopen hoor! ;)

Door Tweakers user Kliko, donderdag 16 maart 2017 11:37

Chief schreef op donderdag 16 maart 2017 @ 10:48:
[...]

Ohhhh, maar deze saga is nog niet afgelopen hoor! ;)
*O* *O* *O* *O*

Btw. De plusjes in het forum druppelen al binnen. (R.I.P. notificatie melder :+ )
Ik voel weer een dikke win aankomen. 8-)

[Reactie gewijzigd op donderdag 16 maart 2017 11:38]


Door Tweakers user Chief, donderdag 16 maart 2017 12:14

Kliko schreef op donderdag 16 maart 2017 @ 11:37:
[...]


*O* *O* *O* *O*

Btw. De plusjes in het forum druppelen al binnen. (R.I.P. notificatie melder :+ )
Ik voel weer een dikke win aankomen. 8-)
Ha! Dat zal je afleren om mij te nomineren.
Oh, w8...... :Y)

Door Tweakers user Kars, donderdag 16 maart 2017 13:23

AW YISSS! Heerlijk gelezen weer :)
Als je het zelf niet doet, dan plak ik straks alle delen aan elkaar en breng ik het uit in boekvorm :P

Door Tweakers user BdK9001, donderdag 16 maart 2017 15:15

Ha Chief! Net even de hele Uncle's Saga tot nu toe gebinged. Mijn god wat schrijf je dat geniaal en nog veel mijn godder, wat heb jij veel meegemaakt :o

je hebt er in ieder geval een vaste lezer bij en ik kijk reikhalzend uit naar de volgende episode :D

Door Tweakers user Silent7, donderdag 16 maart 2017 21:10

hahaha beetje laat, maar gelezen toen hij net gepost was hoor!
gisteren Rounders gekeken, na al die poker verhalen van je!

Door Tweakers user Chief, vrijdag 17 maart 2017 01:30

Kars schreef op donderdag 16 maart 2017 @ 13:23:
AW YISSS! Heerlijk gelezen weer :)
Als je het zelf niet doet, dan plak ik straks alle delen aan elkaar en breng ik het uit in boekvorm :P
Dank je! Prima als jij het wil uitgeven, zolang ik de royalties mag hebben en ik ben geen goedkope! ;)
BdK9001 schreef op donderdag 16 maart 2017 @ 15:15:
Ha Chief! Net even de hele Uncle's Saga tot nu toe gebinged. Mijn god wat schrijf je dat geniaal en nog veel mijn godder, wat heb jij veel meegemaakt :o

je hebt er in ieder geval een vaste lezer bij en ik kijk reikhalzend uit naar de volgende episode :D
Bing!! Thanks! Lees ook de andere Saga voor zover je dat niet gedaan hebt (en natuurlijk alle andere blogs :P). Pak in ieder geval er gezellig een stoel bij en schuif aan! Tot blogs!
Silent7 schreef op donderdag 16 maart 2017 @ 21:10:
hahaha beetje laat, maar gelezen toen hij net gepost was hoor!
gisteren Rounders gekeken, na al die poker verhalen van je!
Eey Siltent7! Ik heb Rounders toevallig twee weken geleden ook nog eens gekeken. Blijft steengoed, met name Edward Norton waar ik best fan van ben. Tot de volgende keer!
/edit Om nog maar te zwijgen van John Malkovich

[Reactie gewijzigd op vrijdag 17 maart 2017 01:36]


Door Tweakers user TK2803, vrijdag 17 maart 2017 10:52

Chief, laat ons a.s. maandag niet te lang in de kou staan:P.
Ik ben ook al een geruime tijd je interessante episodes aan het volgen.
De maandagen beginnen normaal met je blogs door te nemen.

Alvast een fijn weekend

Door Tweakers user ennekke, vrijdag 17 maart 2017 11:38

Wat is me dat weer een spannend vervolg.

Dank om te delen en de moeite te doen om het neer te schrijven.

Door Tweakers user Chief, maandag 20 maart 2017 05:53

TK2803 schreef op vrijdag 17 maart 2017 @ 10:52:
Chief, laat ons a.s. maandag niet te lang in de kou staan:P.
Ik ben ook al een geruime tijd je interessante episodes aan het volgen.
De maandagen beginnen normaal met je blogs door te nemen.

Alvast een fijn weekend
Dank voor je mooie complimeten! Wees gerust, de nieuwe blog staat "gewoon" online. Hope you'll like it!

Chief
ennekke schreef op vrijdag 17 maart 2017 @ 11:38:
Wat is me dat weer een spannend vervolg.

Dank om te delen en de moeite te doen om het neer te schrijven.
Heel erg graag gedaan en jij bedankt voor het lezen!! Tot blogs!

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Via deze link kun je inloggen als je al geregistreerd bent. Indien je nog geen account hebt kun je er hier één aanmaken.