Update: geen Uncles

Door Chief op zondag 5 februari 2017 15:50 - Reacties (64)
Categorie: Familie, Views: 3.442

Lieve lezers. Morgen, maandag, zal er geen nieuw deel van de Uncles verschijnen. In plaats van te bloggen vlieg ik terug naar Nederland om definitief afscheid te nemen van mijn vader. Hij heeft geknokt met alles wat hij in zich had maar genoeg is genoeg. Het was lange tijd de verwachting dat ik geen afscheid zou kunnen nemen en zelfs het bijwonen van zijn begrafenis hing aan een zijden draadje simpelweg omdat vrouwlief hoogzwanger was. Het was waarschijnlijk de moeilijkste keuze uit mijn leven en welke keuze ik ook zou maken, ik zou met consequenties moeten leren leven.

Toch heeft een mirakel plaatsgevonden en heeft vrouwlief vrijdagnacht om 1:30 onze prachtige dochter gezond en wel ter wereld gebracht!!! Een wolk van een meid en zowel moeder als dochter verkeren in goede gezondheid. Jullie begrijpen natuurlijk dat op dit moment een zeer trotse echtgenoot en vader deze blog aan het schrijven is!

De bevalling zelf was overigens het grootste avontuur ooit wat ik beleefd heb en diegenen die de Uncles hebben gevolgd en/of aan het volgen weten dan dat het echt iets bijzonders moet zijn geweest wil ik dat zeggen maar geloof mij: dit was compleet bizar en ik kom er zeker op terug. Ik zeg geen woord teveel als ik zeg dat vrouwlief de dapperste en sterkste vrouw is die ik ken, inclusief mijn moeder en dat is nogal een statement!!

Niet lang na de geboorte van dochterlief belde ik naar mijn ouders en mijn vader nam op, precies wat ik hoopte. "Pap, kan je mama vragen om de iPad te pakken? Er is hier iemand die hallo wil zeggen". Papa begreep natuurlijk meteen wat er aan de hand was, riep mijn moeder die onder de douche stond maar nog geen minuut later had ik ze via FaceTime aan de lijn met de camera frontaal op onze dochter.

Het beeld wat ik toen kreeg vanuit duizenden kilometers verderop, daar zal ik eeuwig dankbaar voor zijn. Een moeder met zeiknatte haren en een huilende papa die toch nog zijn kleindochter heeft kunnen zien. Door de tranen heen lachte hij naar onze dochter en het enige wat ik kon zeggen was: "Papa, je wachten is beloond". Hij zakte op zijn knieen en keek huilend omhoog en zei "Dank u".

We hebben de situatie even aangekeken maar vrouwlief herstelt uitstekend en dochterlief doet het hardstikke goed. Daarop zei vrouwlief dat ik maar snel vluchten moest regelen voor zoonlief en mijzelf en aldus geschiedde. Dinsdagmorgen komen wij weer in het kikkerlandje aan en als het goed is hebben we dan nog een beetje tijd met mijn vader en kunnen wij hem vaarwel zeggen bij de uitvaart. Persoonlijk, en niet via het internet waar wij in eerste instantie rekening mee hielden.

Dit is mij een week wel en ik hoop dat ik nooit meer zo'n rollercoaster van emoties ga meemaken. Ik ben inmiddels net 40 maar nog zo'n week en je kan mij bij elkaar vegen. Pa heeft altijd gezegd dat ik niet moest komen zolang dochterlief nog lekker bij haar moeder in de buik zat maar hij is heel, heel blij en trots dat hij alle vier de kinderen bij zich heeft als het moment daar is. Ik houd een kleine slag om de arm maar als alles goed blijft gaan dan zijn wij dinsdagochtend weer in jullie tijdzone.

Voorlopig sluit ik deze blog af door te zeggen dat ik hoogstwaarschijnlijk even niet zal bloggen maar ook met de belofte dat ik wederkeer. Niet dat ik een populaire blogger ben maar inmiddels weet ik dat er een aantal zijn die mijn blogs trouw lezen waarvoor ik niets anders dan erkentelijk ben en deze lezers wil ik niet teleurstellen.

Alvast dank voor jullie begrip en steun en zoals altijd: tot blogs!!

/edit: Schroom niet om ons te feliciteren met de geboorte van onze dochterlief ondanks wat er met mijn vader staat te wachten!! Ze is de felicitaties waard, altijd!!

Volgende: Update: geen Ucles, nog niet ;) 02-'17 Update: geen Ucles, nog niet ;)
Volgende: The Uncles, the saga continues - deel IX 01-'17 The Uncles, the saga continues - deel IX

Reacties


Door Tweakers user Chief, zondag 5 februari 2017 15:52

Iedereen, bedankt voor al jullie mooie woorden en steun van de afgelopen maanden. Geloof het of niet, het heeft mij echt geholpen!!

P.S. Guido, bedankt nog voor je PM en zoals je ziet gaat het wrs nog goed komen. Daarnaast ook (uiteraard in willekeurige volgorde :P) Snuffel, Flimovic, Kliko, Lankoar, Kecin, Lawrence, Masauri, i-chat en alle anderen die regelmatig een reactie op mijn blogs achterlaten: mijn dank is groot. Eerlijk waar, het heeft meer betekend dan jullie waarschijnlijk gedacht hebben :)

[Reactie gewijzigd op woensdag 15 februari 2017 06:11]


Door Tweakers user Hennie-M, zondag 5 februari 2017 15:53

Gefeliciteerd met de geboorte van je dochter en veel sterkte met het verwerken van je verlies.
Fijn dat alles 'goed' lijkt te komen. Ik zal geduldig wachten op je volgende avontuur.

Door Tweakers user TheFes, zondag 5 februari 2017 15:54

Veel geluk met de kleine, en minstens evenveel sterkte met je vader.

Door Tweakers user Kiswum, zondag 5 februari 2017 17:06

Gefeliciteerd met de geboorte van je dochter en veel sterkte met je vader!
Dit is overigens de eerste keer dat ik je blog volledig lees, maar wellicht wel de meest belangrijke.

Door Tweakers user Erwin537, zondag 5 februari 2017 17:09

Gefeliciteerd Chief! Apart hoe dat dan weer zo in contrast staat.

Ik kijk uiteraard wel al weer uit naar de volgende Uncles na deze break van nog onbekende tijd(?). Uiteraard no rush, als het maar iets sneller gaat dan George R.R. Martin :)

Door Tweakers user Sepio, zondag 5 februari 2017 17:12

Met tranen in mijn ogen, geëmotioneerd door je verhaal, wil ik jullie bij deze feliciteren met de geboorte van jullie dochter.

Veel sterkte de komende periode.

Door Tweakers user vanaalten, zondag 5 februari 2017 17:14

Ik volg je verhalen niet (want, geen tijd/zin/interesse), maar deze blog zag ik dan weer wel.

Bij deze: heel erg gefeliciteerd en veel plezier met je dochter - en ook alvast sterkte en gecondoleerd met je vader.

Wow, grotere ups & downs zijn nauwelijks te bedenken...

Door Tweakers user Rincewind, zondag 5 februari 2017 17:23

Als eerste gecondoleerd met het overlijden van je vader. Alhoewel ik je niet persoonlijk ken heb ik toch een beetje een het gevoel dat ik je een klein beetje ken via de verhalen op je blog. Vandaar dat ik toch ook heel blij voor je ben dat je vader toch nog zijn jongste kleindochter heeft kunnen zien. Heel veel sterkte de komende week.

Wat me dan ook brengt bij een hartelijke felicitatie met je dochter. Probeer er ondanks alles toch van te genieten als deze rollercoaster van emoties weer voorbij is.

Door Tweakers user thedutchdragon, zondag 5 februari 2017 17:24

Veel plezier met je dochter en sterkte met je vader. Tot blogs :-)

Door Tweakers user Ramon 73, zondag 5 februari 2017 17:25

Mixed emotions: Gefeliciteerd en (alvast) gecondoleerd.
Zo zie je maar wat het leven betekend, waar iemand vreselijk diep in de put zit heeft een ander de beste tijd van zijn/haar leven. Op hetzelfde moment. Het aanstaande overlijden van je vader wordt belicht door de geboorte van je dochter, of andersom de geboorte van je dochter wordt overschaduwd door het overlijden van je vader. Maakt niet uit hoe je het keert, ik wens je veel sterkte en plezier toe in de komende tijd.

Door Tweakers user Sterk1, zondag 5 februari 2017 17:48

Van harte gefeliciteerd .
En veel kracht toegewenst met alle hoogte en dieptepunten die de komende dagen en weken zullen plaatsvinden.

Door Tweakers user Bjornski, zondag 5 februari 2017 19:59

Chief, heel hartelijk gefeliciteerd en wat fijn dat jullie alle 3 in goede gezondheid zijn (da's niet vanzelfsprekend!).

Heel veel geluk toegewenst met jullie dochter en voor jou ook een hele goede tijd toegewenst met je vader en heel veel sterkte bij en na het helaas zo onvermijdelijke afscheid.

Ik hoop dat we over een tijdje weer van je verhalen kunnen genieten, als de stormen in je leven weer wat tot bedaren zijn gekomen.

offtopic:
*bjornski = meestal stille maar hele trouwe lezer van je blogs.

Door Tweakers user jcdekoning, zondag 5 februari 2017 20:24

Van harte gefeliciteerd vanuit Noorwegen met de geboorte van je dochter.

Daarnaast wil ik je heel veel sterkte met de komende tijd/het afscheid nemen van je vader.

Vind het altijd fijn om je blogs te lezen maar dit soort dingen zijn natuurlijk vele malen belangrijker.

Door Tweakers user FatalZero, zondag 5 februari 2017 21:05

Chief, gefeliciteerd met de geboorte van je dochter, en dat je dit bijzondere wonder heb mogen delen met je vader.

Ik wens je heel veel sterkte en moed om de komende tijd door te komen. Contrast is voor deze periode een understatement.

Tot blogs!

Door Tweakers user Silent7, zondag 5 februari 2017 21:45

Gefeliciteerd en sterkte!

Door Tweakers user sebastius, zondag 5 februari 2017 23:39

Gefeliciteerd met het nieuwe leven en sterkte met afscheid nemen van je vader!

Door Tweakers user rikislief, maandag 6 februari 2017 01:37

Hartelijk gefeliciteerd met je nieuwe wolk. Typisch hoe grootouders zich aan het leven klemmen in afwachting van uitbreiding. Hier binnen een week na de geboorte van beide kinderen een (over) grootouder overleden.

Door Tweakers user Jantje2000, maandag 6 februari 2017 07:00

Gefeliciteerd en sterkte

Door Tweakers user Snuffel, maandag 6 februari 2017 07:23

Chief, jeetje, wat dubbel zeg.
Uiteraard wens ik jou en je familie heel veel plezier met de geboorte van jullie dochter.
En tegelijkertijd ook heel veel sterkte met het afscheid nemen van je vader.

Wens je veel sterkte, wijsheid en liefde toe deze periode.

Door Tweakers user Kenzi, maandag 6 februari 2017 08:10

Gefeliciteerd met de geboorte van je dochter. En sterkte.

Rincewind heeft het mooi geformuleerd. Door je blogs te lezen krijg je toch een beetje een band met de schrijver.

Goede vlucht ook trouwens.

Door Tweakers user Curva, maandag 6 februari 2017 08:20

Van harte gefeliciteerd Chief met je dochter!

En natuurlijk sterkte gewenst bij het afscheid nemen van je vader. Erg mooi dat hij jullie dochter toch nog heeft kunnen zien, al dan niet via FaceTime.

Door Tweakers user darkrokko, maandag 6 februari 2017 08:32

Chief, Van harte gefeliciteerd met de geboorte van je dochter, geniet van ieder moment :-)

Daarnaast heel veel sterkte komende tijd.

Door Tweakers user masauri, maandag 6 februari 2017 08:34

Wat een blog om te lezen.
Waarvan ik zelf nog dingen uit zal ervaren als ik zelf vader zal worden ergens in de toekomst.
Misschien dat ik het dan nog beter kan plaatsen.

Maar wat een ups & downs van emoties.
Onverwachte situaties die alle aspecten van een menselijk leven accentueren.
Met zo'n vrouw die u dan steunt en zegt regel de vluchten maar zo kort na de geboorte.
Wat absoluut niet evident is!

Respect voor jou en je familie.
Sterkte, gefeliciteerd, en neem de tijd die je nodig hebt.
We zijn hier achter een paar maand nog hoor, en langer als het nodig is ;)

Door Tweakers user i-chat, maandag 6 februari 2017 08:48

Ten eerste super gefeliciteerd met dit nieuwe wonder, en natuurlijk sterkte tijdens het afscheid, Zo wordt toch maar weer pijnlijk duidelijk hoe het leven in elkaar steekt, Ik ben in ieder geval oprecht blij voor je dat het zo gelopen is, zo'n afscheid moet je niet missen. Het schijnt je echt te blijven achtervolgen. Daarom wens ik je een goede vlucht, een veilige landing, en een een paar mooie laatste dagen met je pa. en daarna troots en goede gezondheid bij je kersverse gezinsuitbreiding.

Door Tweakers user wizai, maandag 6 februari 2017 08:51

Chief,

Ik sluit mij welgemeend aan bij de reacties.
Wat een contrast moet het zijn.
Verdriet en vreugde.

Sterkte, geniet van de kleine en tot blogs.

Door Tweakers user Viper_4111, maandag 6 februari 2017 09:05

Chief,

Gefeliciteerd met je dochter en heeeeel veel sterke met je vader en het bijstaand van je moeder.

Michael

Door Tweakers user JT, maandag 6 februari 2017 09:20

Wow. Kippenvel, ook omdat ik en mijn vrouw ons eerste kind verwachten maar m'n schoonvader ernstig ziek is en ik me bij delen van je blog dus iets kan voorstellen. Dit is de eerste week sinds je blogserie dat ik niet baal dat het verhaal er niet is/alweer gelezen is maar dat ik oprecht blij ben dat gezien de omstandigheden jullie toch nog het best mogelijke gegund is. Ik wil je van harte feliciteren en tegelijkertijd heel veel sterkte wensen.

Door Tweakers user Qwerty-273, maandag 6 februari 2017 09:21

Met iedereen hierboven. Feli en sterkte!

Door Tweakers user Mad-Monkey, maandag 6 februari 2017 09:37

gefeliciteerd met je dochter en sterkte de komende tijd, dat je maar veel rust in alle opzichten mag hebben de komende tijd

Door Tweakers user tinusbalpol, maandag 6 februari 2017 09:48

Gefeliciteerd met de geboorte van je dochter. Dit blijven toch altijd kleine wondertjes. Sterkte de komende tijd en geniet van de tijd die je nu hebt.

Door Tweakers user MrSparkels, maandag 6 februari 2017 09:53

Chief,

Hier nog een trouwe lezer die niet snel reageert op blogs e.d., maar nu wel ff in pen klimt:

'Gefeliciteerd met de nieuwe spruit en heel veel succes en sterkte de komende dagen .... mocht het zover zijn dan hoop ik dat je een stukje van je pa terug mag blijven zien in de ogen van je zoon en je kersverse dochter.

Wens, naast je dochter, de twee belangrijkste vrouwen uit je leven (je moeder en je vrouw) heel veelsterkte toe in de tijd die komen gaat en de Uncles kunnen wel even wachten...


Het gaat je goed en we merken wel wanneer je weer in de lucht ben...

ps. Please also take care of yourself...

Door Tweakers user Knarfnl, maandag 6 februari 2017 09:54

Gefeliciteerd Chief, en heel veel sterkte!

Door Tweakers user Ninjetsu NL, maandag 6 februari 2017 10:08

Hey Chief,

Van een fervent lurker en kersverse vader van harte gefeliciteerd met je dochter! Het is werkelijk waar een klein wonder om een kleintje geboren te zien worden uit je vrouw.

Daarnaast heel veel sterkte gewenst aan jou en je familie!

[Reactie gewijzigd op maandag 6 februari 2017 14:33]


Door Tweakers user Kliko, maandag 6 februari 2017 10:12

Beste Chief,
Ik moet zeggen dat ik schrok vanmorgen.
"Geen Uncles", dat betekent dat er ander belangrijker nieuws is, of je vader, of je dochter.
In dit geval dus beide...
Man wat een mix aan emoties.

Allereerst gefeliciteerd met je dochter. Wat lijkt mij dit bijzonder om mee te maken zeg... (Ik heb het zelf nog niet meegemaakt. Maar hij lijkt mij zo bijzonder om mee te maken!)

Goede reis terug naar NL en heel veel sterkte de komende tijd. Wat een tegenstellingen zeg... Ik weet dat je vader een waardig afscheid gaat krijgen en ik ben erg blij voor jullie allebei. Hij heeft zijn kleindochter nog kunnen zien, jij kan een laatste eer geven tijdens zijn afscheid.

Voel geen druk voor je volgende blog, we zien je wel weer verschijnen. We weten dat je ons niet vergeet!

Marco (Voelt bij zoiets gepaster om m'n echte naam te gebruiken)

ps. Bedankt voor de eer dat je mij nog extra vernoemd... Voelde me nog niet echt als de harde kern, maar blijkbaar is dat anders. O-) :X

[Reactie gewijzigd op maandag 6 februari 2017 10:12]


Door Tweakers user Ghanghis, maandag 6 februari 2017 10:19

Ha chief, Wat ontzettend dubbel allemaal. Toen ik de titel zag staan deed het me al denken welk van de 2 scenario's zich had uitgespeeld. Niet verwachtend dat het beide waren.

Ten eerste in elk geval gefeliciteerd met jullie gezinsuitbereiding. Geniet van het nieuwe kleine wondertje.
Heb met een brok in mijn keel door je blog heengelezen over het verlies van je vader. En wat moet het mooi geweest zijn dat hij toch nog een glimp heeft kunnen opvangen van zijn pasgeboren kleindochter. Veel sterkte gewenst aan jou en je gezinnetje met het verwerken van het verlies.

Met betrekking op de uncles, het leven gaat voor. Wij als trouwe lezers kunnen wel wat geduld opbrengen. Zolang je ooit maar terugkeert ^^

Door Tweakers user maquis, maandag 6 februari 2017 10:39

Heel veel sterkte en geluk toegewenst, in willekeurige volgorde, voor elk gewenst/noodzakelijk moment....

Door Tweakers user GrimScythe, maandag 6 februari 2017 10:49

Chief,

Van harte gefeliciteerd met je dochter.
Dat ze nog lang van een goede gezondheid mag genieten.

Heel veel sterkte met je vader, ik kan mij niet voorstellen hoeveel verschillende emoties op dit moment door je heen gaan en hoe dubbel ze moeten aanvoelen.
Want je zit wel echt met de twee uitersten.
Gelukkig heb je geen keuze hoeven maken en kun je beide momenten meemaken.
Nogmaals heel veel sterkte.

De blogs komen vanzelf wel weer en al moet ik er een jaar op wachten, het zal je nooit verweten worden.
De momenten die je nu meemaakt is waar het leven om draait en daar kunnen wij als medemens alleen maar begrip voor hebben.

Door Tweakers user BdK9001, maandag 6 februari 2017 10:59

Ha Chief!

Het grootste deel van de 'Uncles-Saga' staat bij mij nog op de leeslijst (ik was vrij vroeg blijven steken), maar vrijwel alles van daarvoor heb ik wel gelezen. Mede daarom ben ik erg blij dat je toch nog op tijd naar NL kunt komen voor je vader. Heel veel sterkte met het afscheid.

Daarnaast natuurlijk ontzettend gefeliciteerd met jullie dochter!

Ik krijg al dubbele emoties bij het lezen van alles, dus ik kan me voorstellen hoe heftig het voor jou is.

Door Tweakers user 3DDude, maandag 6 februari 2017 11:36

Je hebt helemaal gelijk chief, dit heeft prioriteit boven de uncles!

Heel veel sterkte de komende tijd en gefeliciteerd met het 'kleine monster ;) '

Door Tweakers user Technomania ®, maandag 6 februari 2017 11:40

Van harte gefeliciteerd met de geboorte van jullie dochter en uiteraard alle sterkte toegewenst voor de komende periode. Zo'n groot contrast is moeilijk voor te stellen.

Toch ben ik blij dat je bij beide belangrijke gebeurtenissen aanwezig kan zijn.

Succes komende tijd en neem vooral de tijd voor jezelf en je familie.

Guido

Door Tweakers user anti-rsca, maandag 6 februari 2017 11:42

Gefeliciteerd! Natuurlijk ook m'n medeleven voor wat er met je vader is gebeurd.

en natuurlijk:

[img]https://ih1.redbubble.net...,fafafa:ca443f4786.u2.jpg[/img]

Door Tweakers user Kecin, maandag 6 februari 2017 11:56

Gefeliciteerd en tegelijkertijd sterkte met wat komen gaat!

We kijken uit naar je nieuwe blogs, over een tijdje... :)

Door Tweakers user Flimovic, maandag 6 februari 2017 12:08

Damn Chief... Wat mooi en verschrikkelijk tegelijkertijd! Ik wil je feliciteren met de geboorte van je dochter, ik hoop dat moeder en dochter het goed maken. Bovenal wil ik je heel veel sterkte wensen met het afscheid van je vader.
Erg mooi om te horen dat je vader de geboorte van zijn kleindochter nog heeft kunnen meemaken. Je hoort wel vaker dat ernstig zieke mensen zich richten op een bijzonder moment dat vaak weten te halen en vervolgens overlijden. Wellicht was dit dat punt voor je vader.

Als laatste wil ik je nog adviseren om vooral je tijd te nemen dit alles te verwerken. Voel je niet verplicht om voor je volgers een blog te schrijven, doe het alleen als je er zelf aan toe bent.

Sterkte de komende tijd! Koester het afscheid van je vader en geniet van je dochter.

Edit:
Je hebt me oprecht weten te emotioneren met deze blog. Gezien alle bovenstaande hartverwarmende reacties ben ik niet de enige.

[Reactie gewijzigd op maandag 6 februari 2017 12:10]


Door Tweakers user Squ1zZy, maandag 6 februari 2017 12:34

Mijn dochter is inmiddels alweer bijna 2, maar ik herken de emoties als de dag van gisteren. Gefeliciteerd!!

En uiteraard veel sterkte gewenst ...

Door Tweakers user Thedr, maandag 6 februari 2017 13:59

Van harte gefeliciteerd, en heel veel sterkte maar ook nog plezier gewenst voor de komende tijd! Ik wacht geduldig op je nieuwe avonturen, take your time :)

Door Tweakers user Kars, maandag 6 februari 2017 14:55

Jeetje, heftig nieuws, zowel positief als negatief.
Gefeliciteerd en heel veel sterkte de komende tijd.

Misschien raar dat ik het zo zeg, maar je valt nu middenin 'the circle of life'.
Je hebt herinneringen gemaakt met je vader, maar je gaat ook herinneringen maken met je dochter.

Door Tweakers user Paulus73, maandag 6 februari 2017 16:01

Gefeliciteerd met de geboorte van je dochter. En sterkte met het verlies van je vader. Wel fijn om te lezen dat de omstandigheden zo zijn dat je toch persoonlijk afscheid kan gaan nemen.

Door Tweakers user scorpion-biker, maandag 6 februari 2017 16:04

Gefeliciteerd met de geboorte van jullie dochter!
en sterkte toegewenste voor de komende periode met je vader.

Door Tweakers user Chief, maandag 6 februari 2017 16:12

Hartelijk dank allemaal voor de mooie woorden!! Die woorden helpen, echt! Dochterlief en vrouwlief zijn veilig en gezond thuis. Jr. en ik zijnop Changi en zowaar: vlucht lijkt op tijd te zijn! Keeping fingers crossed!!

Door Tweakers user bjarky, maandag 6 februari 2017 17:13

Enorm dubbel gevoel lijkt me. Maar proficiat met je dochter.
Doet mij verdriet om te horen dat het met je vader toch op dit punt is beland.
Desalniettemin neem goed afscheid, het is zooo belangrijk.

Geniet van je kleine meid :)

Door Tweakers user ybos, maandag 6 februari 2017 17:41

Ik lees eig 3x goed nieuws en geen slecht nieuws (glas is half vol ;) )
1: dochter geboren, van harte (ging het unboxen zoals je had verwacht, dit aan de hand van je recente review :P )
2: Je hebt de mogelijkheid gehad om je dochter te showen aan je pa
3: Je kan je pa nog in levende lijve vaarwel zeggen
(Botte bijl modus: dat het slecht ging en het einde nabij was wisten "we" al dus vat ik in deze niet op als slecht nieuws)

Succes komende tijd, en geniet nog ff van die ouwe ;)

Door Tweakers user 5183, maandag 6 februari 2017 20:09

Allereerst natuurlijk van harte gefeliciteerd met jullie dochter!

Jammer dat het zo slecht gaat met je vader, hopelijk krijgen jullie nog even de tijd om elkaar te zeggen wat jullie willen zeggen. Heel veel sterkte met de moeilijke tijd die gaat komen, maar treur niet te lang en kijk vooral naar de mooie momenten die jullie samen hebben beleefd!

Door Tweakers user GrooV, maandag 6 februari 2017 21:50

Gefeliciteerd met jullie dochter en sterkte deze week met het afscheid. Moet een rare periode zijn maar toch fijn dat je nog persoonlijk afscheid kan nemen.

Door Tweakers user SuperKneus, dinsdag 7 februari 2017 08:02

Gefeliciteerd met de geboorte van jullie dochter en heel veel sterkte de komende tijd. Dit moet wel een heel dubbel gevoel geven.

Door Tweakers user jbdeiman, dinsdag 7 februari 2017 08:43

Wow, ik had deze blog nog gemist en was aan het kijken of er echt geen "uncles"was.
Heel veel sterkte gewenst en aan de andere kant alle geluk en gezondheid met vrouwlief en jullie dochter!

Wat je ook al beleefd hebt in je leven, zo'n bevalling van je "eigen vlees en bloed" is toch wel het bijzonderste avontuur wat er is. (ervaringsdeskundige) En het goede nieuws is dat je nu niet meer gedwongen bent een eigenlijk onmogelijke keuze te maken.

Veel sterkte de komende tijd!

Door Tweakers user xleeuwx, dinsdag 7 februari 2017 14:40

Wow,

Als trouwe lezer van de uncles serie is dit natuurlijk ook mooi om te lezen dat uiteindelijk alles toch nog op ze pootjes terecht komt. Gefeliciteerd met je dochter en... helaas natuurlijk gecondoleerd met je vader.

Door Tweakers user Xepos, dinsdag 7 februari 2017 15:04

Proficiat met je dochtertje!

En veel sterkte voor de komende dagen.

Door Tweakers user LankHoar, dinsdag 7 februari 2017 15:07

Inmiddels zal Chief wel aangekomen zijn op Nederlandse bodem. Zoals hierboven al veeleer gezegd: sterkte in deze periode, en ook gefeliciteerd met je meisje! Al bij het lezen van alleen de kop dacht ik dat of de baby geboren was, of je vader was overleden. Zat er dus niet veel naast.

Echt totaal niet belangrijk: indien je een verloren minuutje hebt mag je mijn mijn nickname wel even verbeteren in je eerste comment, die is verkeerd gespeld :+

Door Tweakers user dhrto, dinsdag 7 februari 2017 17:39

Wow, wat een dubbel gevoel moet dit zijn...

Gefeliciteerd met je dochter en wat fijn dat je vader dit toch nog mee kon maken, ook al was het op afstand!
Dan heel veel sterkte in de komende periode. Enige troost misschien is dat je wel de kans hebt om afscheid te nemen. (Ik ben zelf ook mijn vader kwijtgeraakt aan kanker, zo'n 7,5 jaar geleden alweer, en dat ging helaas een stuk abrupter)

Inmiddels schaar ik me ook onder de trouwe lezers van je blog, hoewel ik niet vaak reageer. Maar helemaal begrijpelijk dat je komende tijd even wat anders aan je hoofd hebt. We wachten met geduld op je terugkeer ;)

Door Tweakers user Irtimid, donderdag 9 februari 2017 15:57

Van harte gefeliciteerd met het nieuwe wondertje !

Het moet inderdaad een heel dubbel gevoel geven deze dagen, leven en dood die zo dicht bijeen liggen.
Maar mooi om te weten dat jouw vader zijn kleindochter nog even heeft kunnen zien voordat zijn einde kwam en dat jij in zijn laatste dagen aan zijn zijde was.

Heel veel sterkte de komende tijd !

Door Tweakers user Skyrunner, zaterdag 11 februari 2017 10:40

Chief.

Veel geluk, veel sterkte.

Door Tweakers user Frenk24, maandag 13 februari 2017 14:57

Gefeliciteerd Chief, met je dochter. En heel veel sterkte de komende tijd, dat zul je waarschijnlijk wel nodig hebben!

Door Tweakers user Chief, dinsdag 14 februari 2017 08:44

Beste allen, normaliter reageer ik op iedereen persoonlijk maar gezien het grote aantal aan mooie berichten voor jullie allemaal leek mij dat niet handig.
Dank voor jullie steun en felicitaties! Papa heeft een prachtig en waardig afscheid gehad en gisteren lag dochterlief weer heerlijk tevreden in mijn armen. Het leven is mooi, om uiteenlopende redenen.

Door Tweakers user Chief, woensdag 15 februari 2017 06:10

Chief schreef op zondag 5 februari 2017 @ 15:52:
Iedereen, bedankt voor al jullie mooie woorden en steun van de afgelopen maanden. Geloof het of niet, het heeft mij echt geholpen!!

P.S. Guido, bedankt nog voor je PM en zoals je ziet gaat het wrs nog goed komen. Daarnaast ook (uiteraard in willekeurige volgorde :P) Snuffel, Flimovic, Kliko, Lankoar, Kecin, Lawrence, Masauri, i-chat en alle anderen die regelmatig een reactie op mijn blogs achterlaten: mijn dank is groot. Eerlijk waar, het heeft meer betekend dan jullie waarschijnlijk gedacht hebben :)

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Via deze link kun je inloggen als je al geregistreerd bent. Indien je nog geen account hebt kun je er hier één aanmaken.