Gebruikersreview: Junior

Door Chief op donderdag 8 december 2016 02:03 - Reacties (27)
Categorie: Gezin, Views: 6.044

INLEIDING

Na enkele maanden de eer te hebben gehad om opgenomen te zijn in de Tweakers Gebruikersreview/Blog van de Maand ben ik geïnspireerd geraakt door de prachtig geïllustreerde en uiterst informatieve gebruikersreviews die iedere maand de revue passeren. Aangezien ik toch niet kon slapen besloot ik mijn eerste review te schrijven. Zonder overigens de illusie te hebben dat ik ook maar ergens in de buurt kom van de gevestigde orde maar Rome is ook niet in één dag gebouwd.
Nu dat ik ruim 4 jaar een Junior in huis heb denk ik dat ik een redelijk goed inzicht heb in dit model en wil daarom mijn gebruikerservaring met jullie delen, voor wat het waard is. Helaas heb ik geen toestemming van de mede-gebruiker (vrouwlief) gekregen om foto's te plaatsen. Graag hiervoor uw begrip.

Koppeling tot de Tweakers product database kan helaas niet omdat het simpelweg, en tot mijn grote verbazing, ontbreekt.

VERPAKKING

Het begint meteen spannend want na productie duurt het even voordat je weet of je de mannelijke danwel vrouwelijke versie in handen gaat krijgen. Ik heb me daarnaast laten vertellen dat de logistiek van de producent zo nu en dan steken laat vallen en dat je uiteindelijk zelfs meer dan een exemplaar ontvangt. Mocht dat bij u gebeuren, maakt u dan geen zorgen: u hoeft de extra exemplaren niet te retourneren. Mocht u echter daarbij in paniek raken dan is dat echter ook heel normaal. In dat geval raad ik u aan de nodige maatregelen te nemen, waaronder zorgen voor een voldoende voorraad van Prozac.

In totaal duurt het een maand of 9 voordat je de Junior daadwerkelijk in handen mag nemen. Gedurende deze maanden is het volstrekt normaal dat de verpakking in omvang toeneemt wat tevens een goed teken is. Je wilt immers geen ondermaatse Junior na het lange wachten. Wel moet je voor lief nemen dat je partner je gewenste EN ongewenste updates geeft over de voortgang van productie. Deze variëren van overmatig anti-peristaltische bewegingen aan het begin tot krampen en slechte nachtrust aan het einde. Ook het gedrag van uw partner zal hevig fluctueren. Hier heb ik het al een en ander over gemeld in deze blog. Een gewaarschuwd mens telt voor twee.

UNBOXING

Het kan gebeuren dat je tijdens de lange wachtperiode een beetje je interesse in de Junior verliest en daarom is het enorm handig dat je partner je er dagelijks aan herinnert, mede via de genoemde updates. Dan komt het grote moment eindelijk aan: de unboxing! Wees gerust, hoewel de verpakking enorme proporties heeft aangenomen doet uw partner het zware werk. Ik moet u wel waarschuwen dat het uitpakken voor vele gebruikers een beetje als een anticlimax ervaren kan worden maar is (mede) afhankelijk hoe sterk uw maag is. Sommige medegebruikers die niet konden wachten hebben op bijvoorbeeld op Youtube gekeken naar de unboxing momenten van anderen wat vaker kwaad deed dan goed maar ook hier weer: de ervaringen verschillen daarin van man tot man.

Het unboxen zelf kan nogal tijd in beslag nemen. In ons geval was het in nog geen twee uur gepiept maar er zijn gevallen bekend dat het zelfs langer dan een dag kan duren. Lange adem, handen van staal en een onnatuurlijk sterke partner zijn hier dan ook zeer gewenst.
De manier van unboxen verschilt van gebruiker tot gebruiker. Normaliter volstaat de natuurlijke manier maar het kan ook zo zijn dat hulp ingeroepen moet worden van specialisten die u zullen bijstaan met hun gereedschap. Ook de plaats van unboxen kan nogal verschillen. Sommigen geven de voorkeur aan een huiselijke omgeving of zelfs in bad. Geef hier uw persoonlijke invulling zou ik zeggen.

Op advies hebben wij de unboxing in een ziekenhuis gedaan onder begeleiding van een team aan specialisten, ongetwijfeld omdat datzelfde team - niet geheel onterecht - weinig vertrouwen had in mij. Het zij ze vergeven.

Lastig is wel dat de Junior geleverd wordt zonder handleiding. Dit kan voor veel gebruikers, waaronder ikzelf, als uiterst lastig worden ervaren. Gelukkig kunt u op het internet en de betere boekenwinkels vele handleidingen vinden. Tevens hebben we hier op Tweakers ook verschillende topics met gebruikers. Ik raad u wel aan met enige terughoudendheid gebruik te maken van teveel bronnen aanzien ze meer dan eens elkaar tegenspreken. Onze ervaring is dat gezond verstand nog het beste advies is, gecombineerd met de specialisten van uw plaatselijke gezondheidscentrum.

U kunt daarnaast gebruik maken van uw ouders en/of schoonouders die zichzelf als experts zullen beschouwen. Overigens, zij zullen u hoogstwaarschijnlijk al van advies voorzien, ook al heeft u daar niet om gevraagd.

SPECIFICATIES

Daar waar dit onderdeel bij andere reviews vaak bovenaan staan heb ik het met opzet pas hier geplaatst. U weet immers pas na enkele maanden welke versie u zal ontvangen, een extra verrassingselement zoals ik dat graag noem. In ons geval was het een mannelijke versie en werd ons gegarandeerd dat we maar één geleverd zouden krijgen.

Hoewel het gewicht en de lengte van uw Junior normaliter binnen bepaalde bandbreedtes zal vallen kunnen de uiterlijke specificaties significant van elkaar verschillen. Hier kan ik wel enig gebruikersadvies geven. Zo mag de huidskleur van Junior bijvoorbeeld niet teveel afwijken van die van u of uw partner. Is dit bij levering wel het geval dan moet u met uw partner in conclaaf of u daadwerkelijk bij het productieproces betrokken was. Dit geldt in mindere mate voor gelaatstrekken en bijvoorbeeld de kleur van het haar maar bij twijfel biedt een DNA test soelaas.

Uniek aan de Junior is dat de specificaties gedurende het gebruik veranderen. De manier waarop is voor een groot deel het resultaat van hoe u met uw Junior omgaat. Dit is overigens een vrij moeizaam en op momenten zelfs pijnlijk proces maar andere gebruikers blijven u vertellen dat u er heel veel voor terugkrijgt. Helaas kan ik u niet vertellen wat u dan terugkrijgt of wanneer want ik ben er zelf nog steeds op aan het wachten.

DAGELIJKS GEBRUIK

Dan het dagelijks gebruik. Net als met de specificaties zult u merken dat uw dagelijks gebruik met Junior verandert naarmate de Junior ouder wordt. De interactie is vrij beperkt aan het begin maar neemt exponentieel toe tot de Junior ongeveer 15-16 jaar in gebruik is. Daarna neemt de interactie net zo snel weer af, soms tot een niveau dat u zich afvraagt of u nog wel een Junior in huis heeft. Althans, dat is mij verteld want wij hebben zelf onze Junior nu pas iets meer dan 4 jaar. Wellicht dat ik in de toekomst hierover een update kan geven.

Hoeveel plezier u dagelijks heeft aan uw Junior ligt ook grotendeels aan u. Over het algemeen geldt hier dat u meer plezier heeft naarmate u er meer tijd mee doorbrengt maar helaas zijn hier geen garanties voor te geven. Daarnaast is het natuurlijk zo dat u natuurlijk nog andere bezigheden heeft maar u zult zien dat u vrij snel (on)vrijwillig uw hobbytijd zult inruilen voor Junior. Uw partner zal daar ook een uiterst grote rol in spelen, met name als zij uw hobbies sowieso al tijdverspilling vindt.

Tot op heden moet ik zeggen dat ik de Junior als uiterst prettig heb ervaren. Ik kan er veel mee/om lachen en door veelvuldig gebruik zie ik dat de Junior ook steeds meer op mezelf begin te lijken. Dat willen we uiteindelijk allemaal, meer mini-me's, nietwaar? Ook word ik dagelijks verrast door de enorme ontwikkeling van de Junior wat in mijn ogen meer verbazingwekkend is dan de ontwikkeling in de IT maar dat is natuurlijk mijn persoonlijke mening die menige Tweaker zal betwisten. Tijd doorbrengen met de Junior werkt soms wel verslavend en ik geef toe dat ik daardoor weinig tijd meer heb voor mijn andere hobbies, waaronder het schrijven van blogs en hopelijk meer gebruikersreviews in de toekomst maar het zij zo.

Uiteraard heb ik, net als alle andere ervaringsdeskundigen, ook de moeilijke momenten gehad. De vele gebroken nachten en het schijnbaar eigen willetje van de Junior zijn hier slechts enkele voorbeelden van.

Het mooie van het ontwikkelen van de Junior is dat daarmee uw persoonlijke ontwikkeling ook een vlucht neemt. Zo ben ik bijvoorbeeld meer geduldig geworden en ben ik soms bewust en soms onbewust gezonder gaan leven.

ONDERHOUD EN ACCESSOIRES

Ik zal meteen met de deur in huis vallen: onderhoud van de Junior is verre van goedkoop. U zult toch een flink deel van uw inkomen moeten reserveren voor de Junior en dan niet alleen voor de eerste jaren maar zelfs tot vele jaren daarna. Gelukkig heeft u, tot een bepaalde hoogte, de kosten in uw eigen hand. Zeer belangrijke rol daarin speelt uw partner die vaker wel dan niet uw Junior van vele accessoires zal willen voorzien ook al zijn deze niet strikt noodzakelijk.

Daarmee beland ik meteen bij de accessoires die zeer, ZEER talrijk aanwezig zijn. Voor ieder is wat wils en u zult merken dat uw Junior er zich steeds nadrukkelijker mee gaat bemoeien, met name als u een vrouwelijke Junior heeft.

CONCLUSIE

Ik denk dat ik de Junior tekort doe als ik domweg alle plussen en minnen op ga sommen en dus zal ik dat achterwege laten. Na ruim 4 jaar samen met een Junior doorgebracht te hebben moet ik zeggen dat ik een uiterst gelukkige gebruiker ben. Ik denk zelfs dat ik een gelukkiger mens ben geworden dankzij de Junior, een ervaring die door de meeste andere gebruikers wordt beaamt. Het is, zoals u heeft kunnen lezen, niet altijd rozegeur en maneschijn maar over het algemeen domineert het gelukkige gevoel. Behalve op de ochtenden dat onze Junior ons om 5 uur in de ochtend wakker maakt maar ik houd mijzelf maar voor dat het bij de gebruikerservaring hoort.

Het is zelfs zo goed bevallen dat we nu in afwachting zijn van de tweede Junior en in dit geval is ons medegedeeld dat het om de vrouwelijke versie gaat, de Miss. De verwachte levering hiervan is februari 2017. Ik verwacht dus dat ik hier in de toekomst meer over kan vertellen en of de gebruikerservaring vergelijkbaar is met de Junior. Indien gewenst kan ik u hierover inlichten.

Om deze review ten slotte af te sluiten kan ik u ten zeerste aanraden om een Junior, Miss danwel een combinatie hiervan te overwegen. Al was het maar om de vergrijzing enige tegengewicht te geven.

Volgende: The Uncles, the saga continues - deel II 12-'16 The Uncles, the saga continues - deel II
Volgende: The Uncles, the saga continues - deel I 12-'16 The Uncles, the saga continues - deel I

Reacties


Door Tweakers user Snuffel, donderdag 8 december 2016 07:38

Hahha, geweldig weer :)
Goed geschreven man!

Door Tweakers user blurryilluzion, donderdag 8 december 2016 07:39

Mooi geschreven, heerlijk om te lezen! Mijn vrouw roept al jaren dat ze ook een junior in huis wil. Ondanks je positieve beoordeling wacht ik denk ik nog even af. Ik oefen nog wel even met bestellen.. :+

[Reactie gewijzigd op donderdag 8 december 2016 07:48]


Door Tweakers user walteij, donderdag 8 december 2016 07:48

Geweldige post weer!
Om even te reageren op wat je er voor terug krijgt (ik en mijn vrouw zijn de (soms wat minder) gelukkige eigenaren van twee mannelijke juniors):
 • Knuffels
 • Een liefdevolle blik
 • Papa, wil je me even helpen?
 • Mag ik nu op de tablet (totdat het begint te ergeren)
 • Een klein mannetje dat moe op de bank tegen je aan kruipt
 • Een tweede mannetje dat er even moe bij komt hangen
 • Soms een grote mond (en die kun je in proberen te dammen, maar dat lukt lang niet altijd)
 • Papa, ga je mee voetballen??
 • Kun je me helpen met mijn huiswerk?
 • Ik heb volgende week een toets, kun je me helpen leren/overhoren
Maar ook de combinatie van 2 juniors is erg leuk. Vooral als de ene wat meer trekjes van papa en de ander meer trekjes van mama heeft. De gesprekken met vrouwlief naderhand zijn dan eigenlijk om te bescheuren, zeker als schoonmoeder zich er ook mee gaat bemoeien met de opmerking "jij wat vroeger precies hetzelfde, alleen nog wat erger".
Om dan je gezicht in de plooi te houden is erg moeilijk (TIP, oefen hier dus op!!!).

Door Tweakers user Flimovic, donderdag 8 december 2016 08:16

Haha, als een tweaker een kind krijgt, krijg je bovenstaande verhaal.
Meesterlijk!

Spelfoutjes:
zowiezo --> sowieso
zie ik dat de Junior ook steeds op mezelf begin te lijken. --> mist het woordje: meer

Door Tweakers user Rubman, donderdag 8 december 2016 08:26

Wederom een knap staaltje schrijfkunst wat boeit vanaf begin tot eind.

Inderdaad wel gek dat er geen enkele Junior te vinden is in de pricewatch, V&A of de review sectie :+

Door Tweakers user i-chat, donderdag 8 december 2016 08:58

duidelijk revieuw van de maand, wel jammer van de foto's maar dat is begrijpelijk.... _/-\o_

Door Tweakers user Chief, donderdag 8 december 2016 09:05

Snuffel schreef op donderdag 8 december 2016 @ 07:38:
Hahha, geweldig weer :)
Goed geschreven man!
Thanks Snuffel! Ook voor Galgje ;)
blurryilluzion schreef op donderdag 8 december 2016 @ 07:39:
Mooi geschreven, heerlijk om te lezen! Mijn vrouw roept al jaren dat ze ook een junior in huis wil. Ondanks je positieve beoordeling wacht ik denk ik nog even af. Ik oefen nog wel even met bestellen.. :+
Dank je en ik geef je groot gelijk want ondanks mijn positieve beoordeling: garantie tot aan de voordeur!
walteij schreef op donderdag 8 december 2016 @ 07:48:
Geweldige post weer!
Om even te reageren op wat je er voor terug krijgt (ik en mijn vrouw zijn de (soms wat minder) gelukkige eigenaren van twee mannelijke juniors):
 • Knuffels
 • Een liefdevolle blik
 • Papa, wil je me even helpen?
 • Mag ik nu op de tablet (totdat het begint te ergeren)
 • Een klein mannetje dat moe op de bank tegen je aan kruipt
 • Een tweede mannetje dat er even moe bij komt hangen
 • Soms een grote mond (en die kun je in proberen te dammen, maar dat lukt lang niet altijd)
 • Papa, ga je mee voetballen??
 • Kun je me helpen met mijn huiswerk?
 • Ik heb volgende week een toets, kun je me helpen leren/overhoren
Maar ook de combinatie van 2 juniors is erg leuk. Vooral als de ene wat meer trekjes van papa en de ander meer trekjes van mama heeft. De gesprekken met vrouwlief naderhand zijn dan eigenlijk om te bescheuren, zeker als schoonmoeder zich er ook mee gaat bemoeien met de opmerking "jij wat vroeger precies hetzelfde, alleen nog wat erger".
Om dan je gezicht in de plooi te houden is erg moeilijk (TIP, oefen hier dus op!!!).
Dank u! Wat fijn dat je ook positieve ervaringen hebt met Juniors! Geeft mij, en wellicht andere (aspirant)gebruikers hoop!
Flimovic schreef op donderdag 8 december 2016 @ 08:16:
Haha, als een tweaker een kind krijgt, krijg je bovenstaande verhaal.
Meesterlijk!

Spelfoutjes:
zowiezo --> sowieso
zie ik dat de Junior ook steeds op mezelf begin te lijken. --> mist het woordje: meer
Inderdaad, de combinatie van Tweakers + vader geeft al snel een dergelijke gebruikersreview :D
Dank voor je kiritisch oog! Aangepast!
Rubman schreef op donderdag 8 december 2016 @ 08:26:
Wederom een knap staaltje schrijfkunst wat boeit vanaf begin tot eind.

Inderdaad wel gek dat er geen enkele Junior te vinden is in de pricewatch, V&A of de review sectie :+
Thanks! Nouuuuu, V&A lijkt mij niet heel handig. Schijnt niet zomaar uw Junior of Miss over te kunnen dragen.....
i-chat schreef op donderdag 8 december 2016 @ 08:58:
duidelijk revieuw van de maand, wel jammer van de foto's maar dat is begrijpelijk.... _/-\o_
Dank u! Stemmen kan hier Gebruikersreview/blog van de Maand: december 2016

LoL! Ik zie dat Lankhaor alweer enthousiast is geweest. Kom er maar in Lankhaor!


Door Tweakers user i-chat, donderdag 8 december 2016 09:57

LoL! Ik zie dat Lankhaor alweer enthousiast is geweest. Kom er maar in Lankhaor!
dat ging over je uncle john blog... dit is een REVIEW... en daar heb ik maar even een melding van gemaakt... ik hoop vooral dat het gebrek aan foto's je niet parte gaat spelen, anders zou je misschien wel eens de eerste kunnen zijn met een dubbele (blog en review van de maand) winst.

Door Tweakers user Chief, donderdag 8 december 2016 09:59

:*)
i-chat schreef op donderdag 8 december 2016 @ 09:57:
[...]
dat ging over je uncle john blog... dit is een REVIEW... en daar heb ik maar even een melding van gemaakt... ik hoop vooral dat het gebrek aan foto's je niet parte gaat spelen, anders zou je misschien wel eens de eerste kunnen zijn met een dubbele (blog en review van de maand) winst.
Hahaha, thanks I-chat! Oeh, zou ik dan ook in aanmerking komen voor de derde categorie namelijk Nieuwkomer van de Maand? Dit is technisch gezien namelijk mijn eerste review }>


Door Tweakers user rob079, donderdag 8 december 2016 12:08

Hi Chief, goede review, ben zelf "eigenaar" van 2 female exemplaren van 18 en 15, en kan je vertellen dat deze "miss-versie" totaal anders benaderd dienen te worden dan de male-uitvoering.
Wat je dan op termijn te wachten staat is dat er op deze leeftijd als vanzelf toch ineens mannelijke exemplaren op de bank aan je bier zitten, die eigendom van een ander zijn?
Deze producten blijven verbazen...
Maar blijf er vooral van genieten want o het gaat zo razendsnel...

Door Tweakers user walteij, donderdag 8 december 2016 12:45

rob079 schreef op donderdag 8 december 2016 @ 12:08:
Wat je dan op termijn te wachten staat is dat er op deze leeftijd als vanzelf toch ineens mannelijke exemplaren op de bank aan je bier zitten, die eigendom van een ander zijn?
Deze producten blijven verbazen...
Maar blijf er vooral van genieten want o het gaat zo razendsnel...
Ik dacht dat deze evenementen te voorkomen waren door te verhuizen naar een woning met torenkamers, slotgracht (wel of niet bewoond door krokodillen) en een ophaalbrug.....
Tenminste, naar een dergelijke woning zou ik gaan zoeken als ik "eigenaar" van een vrouwelijke junior zou worden.

Door Tweakers user sys64738, donderdag 8 december 2016 13:06

Haha. Mega goed spul!

Dikke +3 voor deze review ondanks het ontbreken van foto's :D

Oh en goed dat je de verpakking ook bewaard hebt.... :+ Dat is bij mij minder goed gelukt.

[Reactie gewijzigd op donderdag 8 december 2016 13:07]


Door Tweakers user Kliko, donderdag 8 december 2016 13:15

Jammer hoor, dat er geen unboxingvideo of foto bij zit. Ook geen high res. foto's voor de liefhebbers... Tja. Ik KAN dit gewoon onmogelijk nomineren voor review van de maand. ( ;) ) Weliswaar met pijn in mijn hart. De tekst is namelijk geweldig! :*)

Leuk geschreven Chief. Heb echt moeten lachen. En wat leuk! Een meisje! :D Lijkt mij ook de ideale combi (mocht ik het geluk hebben kinderen te mogen krijgen), een jongetje en een meisje. Geeft toch de beste dynamiek in een gezin heb ik het idee.

Tot blogs!

[Reactie gewijzigd op donderdag 8 december 2016 13:17]


Door Tweakers user masauri, donderdag 8 december 2016 13:56

Deed me aan deze wat als denken:
http://vtm.be/wat-als/wat...aal-een-groot-complot-was
http://vtm.be/wat-als/wat-als-kinderen-een-ziekte-waren
:p

En ik mis eigenlijk de fase voor de eerste productie.
Nu we hier zelf bezig zijn over wanneer we eraan willen beginnen, welk emoties dat met zich mee brengt enz. :p

[Reactie gewijzigd op donderdag 8 december 2016 13:57]


Door Tweakers user BillsGate, donderdag 8 december 2016 16:21

Tja... Matig...

Sowieso het ontbreken van praktijkfoto's kost je wat mij betreft al twee sterren. Foto's van internet zijn vaak toch wat mooier dan de daadwerkelijke werkelijkheid.

Daarnaast kan ik uit eigen ervaring vertellen dat niet alleen de foto's op internet mooier zijn dan de werkelijkheid.

Wij hebben inmiddels bijna anderhalf jaar een exemplaar in huis. Nu kan het zijn dat ons exemplaar een defect heeft, maar ze heeft nogal de neiging om chaos aan te richten. Dat kan zijn door een kast of lade open te halen en leeg te laaien (of de oud-papierbak), planten uit de pot te halen en het zand op te eten/te verspreiden door de woonkamer, mee te helpen met het uitruimen van de vaatwasser, waarna je de lepels en vorken achter je tv uit kunt halen en dat soort fratsen. Inmiddels is onze woonkamer net zo gezellig en compleet ingericht als de gemiddelde gevangeniscel.

We merken, dat wanneer Smurf aan het begin van de avond in de slaapstand gaat, dat onze energie ook zo ongeveer opgebruikt is voor die dag. We hebben alleen al daarom de afgelopen periode verscheidene verjaardagen, feestjes en etentjes maar laten schieten.

Toegegeven, er is ook een hoop lol mee te beleven en ze is heel goed in knuffelen, maar er mag best meer genoemd worden dat er veel energie in gaat zitten.

En nu ontopic: Weer een briljant schrijfsel! Complimenten!

Door Tweakers user xscept, donderdag 8 december 2016 20:00

3 woorden: fan tas tisch ;)
Super om te lezen!

Door Tweakers user cmndr_adama, donderdag 8 december 2016 21:32

Chief, hilarish! Geweldig geschreven en heerlijk om te lezen, waar haal je het toch vandaan :)

Door Tweakers user MadEgg, vrijdag 9 december 2016 00:30

Mooie review! Herkenbaar, zelf heb ik een Junior van 1 en een Miss van 3 bemachtigd. Bij Miss nog zelfs enige tijd na de unboxing gewacht met het precieze model vast te stellen, op de een of andere manier neemt het unboxing-proces meer aandacht dan de precieze specificaties zelf.

Na 1 jaar nog geen functionele verschillen tussen beide kunnen ontdekken, alleen het ontwerp is anders.

Veel succes met de nieuwe levering - ik kan het je van harte aanbevelen. De interactie tussen twee exemplaren is namelijk wel een briljante feature en een echte meerwaarde!

Door Tweakers user Chief, vrijdag 9 december 2016 01:51

Hehehe, dank je!
rob079 schreef op donderdag 8 december 2016 @ 12:08:
Hi Chief, goede review, ben zelf "eigenaar" van 2 female exemplaren van 18 en 15, en kan je vertellen dat deze "miss-versie" totaal anders benaderd dienen te worden dan de male-uitvoering.
Wat je dan op termijn te wachten staat is dat er op deze leeftijd als vanzelf toch ineens mannelijke exemplaren op de bank aan je bier zitten, die eigendom van een ander zijn?
Deze producten blijven verbazen...
Maar blijf er vooral van genieten want o het gaat zo razendsnel...
2x Miss!! Een heel andere uitdaging! Ik geniet er ook van want precies: het gaat veel en veel te snel.
Wat betreft eventueel mixen van je eigen Miss en een Junior van een ander: ik heb in de planning dat we naar de VS verhuizen waar ik wel legaal een wapen mag bezitten...... :P
walteij schreef op donderdag 8 december 2016 @ 12:45:
[...]

Ik dacht dat deze evenementen te voorkomen waren door te verhuizen naar een woning met torenkamers, slotgracht (wel of niet bewoond door krokodillen) en een ophaalbrug.....
Tenminste, naar een dergelijke woning zou ik gaan zoeken als ik "eigenaar" van een vrouwelijke junior zou worden.
Dat is natuurlijk ook een goede oplossing. Ik kies voor een meer directe aanpak, zie mijn reactie hierboven :9
sys64738 schreef op donderdag 8 december 2016 @ 13:06:
Haha. Mega goed spul!

Dikke +3 voor deze review ondanks het ontbreken van foto's :D

Oh en goed dat je de verpakking ook bewaard hebt.... :+ Dat is bij mij minder goed gelukt.
Dank u! Ik wist ook na levering even niet wat ik met de verpakking moest maar uiteindelijk bleek de verpakking nog ontzettend nuttig *kijkt rond of Mrs niet meeleest* :P

Jammer dat jou ervaring met de verpakking anders is verlopen.....
mkliko schreef op donderdag 8 december 2016 @ 13:15:
Jammer hoor, dat er geen unboxingvideo of foto bij zit. Ook geen high res. foto's voor de liefhebbers... Tja. Ik KAN dit gewoon onmogelijk nomineren voor review van de maand. ( ;) ) Weliswaar met pijn in mijn hart. De tekst is namelijk geweldig! :*)

Leuk geschreven Chief. Heb echt moeten lachen. En wat leuk! Een meisje! :D Lijkt mij ook de ideale combi (mocht ik het geluk hebben kinderen te mogen krijgen), een jongetje en een meisje. Geeft toch de beste dynamiek in een gezin heb ik het idee.

Tot blogs!
Ha Mkliko, ik begrijp het volledig. Vergekelen met het vuurwerk van de gevestigde orde is deze review natuurlijk kinderspel. Toch dank voor je nominatie tot Nieuwkomer van de Maand! ;)

Ik weet niet of dit de ideale mix is. Welke mix het ook is, het is op een andere manier leuk en uitdagend :). Tot blogs!
masauri schreef op donderdag 8 december 2016 @ 13:56:
Deed me aan deze wat als denken:
http://vtm.be/wat-als/wat...aal-een-groot-complot-was
http://vtm.be/wat-als/wat-als-kinderen-een-ziekte-waren
:p

En ik mis eigenlijk de fase voor de eerste productie.
Nu we hier zelf bezig zijn over wanneer we eraan willen beginnen, welk emoties dat met zich mee brengt enz. :p
Hallo Masauri! Die kende ik nog niet: LOL!!! Nice.
Tjah, over de planningsfase kan ik helaas niets nuttigs melden. Bij ons was Jr namelijk niet gepland. Complete verrassing dus!
BillsGate schreef op donderdag 8 december 2016 @ 16:21:
Tja... Matig...

Sowieso het ontbreken van praktijkfoto's kost je wat mij betreft al twee sterren. Foto's van internet zijn vaak toch wat mooier dan de daadwerkelijke werkelijkheid.

Daarnaast kan ik uit eigen ervaring vertellen dat niet alleen de foto's op internet mooier zijn dan de werkelijkheid.

Wij hebben inmiddels bijna anderhalf jaar een exemplaar in huis. Nu kan het zijn dat ons exemplaar een defect heeft, maar ze heeft nogal de neiging om chaos aan te richten. Dat kan zijn door een kast of lade open te halen en leeg te laaien (of de oud-papierbak), planten uit de pot te halen en het zand op te eten/te verspreiden door de woonkamer, mee te helpen met het uitruimen van de vaatwasser, waarna je de lepels en vorken achter je tv uit kunt halen en dat soort fratsen. Inmiddels is onze woonkamer net zo gezellig en compleet ingericht als de gemiddelde gevangeniscel.

We merken, dat wanneer Smurf aan het begin van de avond in de slaapstand gaat, dat onze energie ook zo ongeveer opgebruikt is voor die dag. We hebben alleen al daarom de afgelopen periode verscheidene verjaardagen, feestjes en etentjes maar laten schieten.

Toegegeven, er is ook een hoop lol mee te beleven en ze is heel goed in knuffelen, maar er mag best meer genoemd worden dat er veel energie in gaat zitten.

En nu ontopic: Weer een briljant schrijfsel! Complimenten!
Ja, helemaal met je eens hoor: het gebrek aan foto's is toch wel een groot gemis in de race voor Gebruikersreview van de Maand.
Daarnaast: het zijn enorme energiebundels. Onze Jr blijft ook gaan tot zijn oogjes dichtgaan maar gelukkig zijn de door jou beschreven taferelen ons vreemd. Het kost echt bergen maar dan ook bergen energie zo'n Jr of Miss. Dat mag zeker niet onderschat worden en wellicht had ik dat duidelijker aan moeten geven in de review.

Dank je wel!! ;)
xscept schreef op donderdag 8 december 2016 @ 20:00:
3 woorden: fan tas tisch ;)
Super om te lezen!
Ghehehe, dank u!
cmndr_adama schreef op donderdag 8 december 2016 @ 21:32:
Chief, hilarish! Geweldig geschreven en heerlijk om te lezen, waar haal je het toch vandaan :)
Dank je! Geen idee, kon niet slapen en begon maar te typen op de iPad en tadaaa! Glad you liked it :)
MadEgg schreef op vrijdag 9 december 2016 @ 00:30:
Mooie review! Herkenbaar, zelf heb ik een Junior van 1 en een Miss van 3 bemachtigd. Bij Miss nog zelfs enige tijd na de unboxing gewacht met het precieze model vast te stellen, op de een of andere manier neemt het unboxing-proces meer aandacht dan de precieze specificaties zelf.

Na 1 jaar nog geen functionele verschillen tussen beide kunnen ontdekken, alleen het ontwerp is anders.

Veel succes met de nieuwe levering - ik kan het je van harte aanbevelen. De interactie tussen twee exemplaren is namelijk wel een briljante feature en een echte meerwaarde!
Nice! Een Miss en een Junior! Ik kijk er ook echt naar uit! Mij is verteld dat na unboxing beiden er van achter nagenoeg gelijk uitzien maar dat aan de voorkant de Miss een onderdeeltje mist. Schijnt echt heel normaal te zijn :P

Door Tweakers user dexter18, vrijdag 9 december 2016 08:11

Geweldig geschreven

Door Tweakers user MichielK71, vrijdag 9 december 2016 09:28

Zit hier met een hele grote grijns op mijn gezicht. You just made my day. :+

Door Tweakers user ybos, vrijdag 9 december 2016 12:51

Supergrappig, maar ook wel een beetje: NERD :P

Door Tweakers user Chief, vrijdag 9 december 2016 14:50

Dank!
meakerkhofs schreef op vrijdag 9 december 2016 @ 09:28:
Zit hier met een hele grote grijns op mijn gezicht. You just made my day. :+
Mooi, doen we het voor!
ybos schreef op vrijdag 9 december 2016 @ 12:51:
Supergrappig, maar ook wel een beetje: NERD :P
Dude, dit is Tweakers. Wat had je dan verwacht? ;)

Door Tweakers user puntje013, zaterdag 10 december 2016 09:32

Geweldig geschreven, Gisteren is onze mannelijke junior 6 jaar geworden maar het zoeken naar de handleiding heb ik nog steeds niet opgegeven.

Door Tweakers user Chief, zondag 11 december 2016 03:58

puntje013 schreef op zaterdag 10 december 2016 @ 09:32:
Geweldig geschreven, Gisteren is onze mannelijke junior 6 jaar geworden maar het zoeken naar de handleiding heb ik nog steeds niet opgegeven.
Dank je en gefeliciteerd met de 6e verjaardag van je Junior. Van ellende ben ik zelf maar een handleiding begonnen, zonder al te veel succes overigens

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Via deze link kun je inloggen als je al geregistreerd bent. Indien je nog geen account hebt kun je er hier één aanmaken.