The Uncles, the saga continues - deel I

Door Chief op maandag 5 december 2016 07:13 - Reacties (37)
Categorie: Uncles, Views: 3.632

Het onverwachtse bezoek aan Macau in gezelschap van de Uncles liet mij niet koud. De daaropvolgende dagen moest ik er veelvuldig aan terugdenken en niet in de minste plaats aan de Uncles. Dit vrolijke viertal had iets waar ik mijn vinger maar niet op kon leggen. Iets mysterieus en ongrijpbaar. Gelukkig had ik het stervensdruk op kantoor en vlogen de werkdagen voorbij en op vrijdagavond verheugde ik me dan ook op de reünie bij Uncle John. Het kostte me trouwens wel moeite om niet het hele verhaal met het hele kantoor te delen maar het leek me niet verstandig om in de eerste maanden na aankomst meteen een imago van gokverslaafde aan te meten. Dat kon altijd nog.

Zo snel als de werkdagen voorbij vlogen, zo tergend langzaam verliep de zaterdagochtend. De noodzakelijke klusjes als boodschappen doen en was wegbrengen had ik al gedaan en om de tijd te vullen ging ik maar achter m’n PS3 zitten. Terwijl ik het apparaat opstart gaat mijn telefoon over en ik zie op de display dat het Uncle John is. Hij zou toch niet afzeggen? Ik neem een beetje bevreesd op en nadat ik nog net hallo heb kunnen zeggen ratelde Uncle John erop los. Ik werkte toch bij een verzekeraar? Dan had ik toch wel wat verstand van verzekeringen? Toen ik enigszins vertwijfeld beide vragen kon bevestigen riep Uncle John enthousiast “Mooi, ik kan je hulp gebruiken! Ik sta over 10 minuten bij je”.

Verbaasd maar ook opgelucht dat ik geen uren meer hoefde te wachten kleedde ik me als de donder om. Snel griste ik mijn spullen bij elkaar inclusief mijn paspoort. Better safe than sorry was de gedachte. Het wachten op de lift leek eeuwig te duren en eenmaal beneden speurde ik naar de zwarte Mercedes waar ik vorige week in had gezeten. Nergens te bekennen maar er stond eeb auto voor de lobby: een prachtige Aston Martin. Een Vantage als ik me niet vergiste. Snel verplaatste ik mijn blik terug naar de ingang maar ineens hoor ik de welkbekende stem van Uncle John. “Wacht je op een uitnodiging of zo, stap in!” kwam het uit die Britse sportauto waarvan het raam nu openstond. Ik kantelde mijn hoofd een beetje en zag de bestuurder: Uncle John. Why am I not surprised……

Alsof ik bang ben om het leer te besmeuren liet ik mij behoedzaam in de sportstoel glijden en vertelt Uncle John dat hij een afspraak had met zijn verzekeringsagent maar graag een second opinion wil. Ik knikte terwijl ik zo onopvallend mogelijk het kwijl uit mijn mondhoek probeerde te vegen. Het geluid van de motor was zo magistraal dat ik nauwelijks hoorde wat Uncle John zei, ik had overal ja op geantwoord. Vergeet alle andere supercars, deze was elegant, stijlvol en boven alles: dit was de eerste supercar waar ik in mocht zitten. Weliswaar aan de passagierszijde maar niettemin, ik zat erin. Legaal. Dit was mijn vanaf nu mijn droomauto, mijn eigen Eleanor uit de film “Gone in 60 seconds”.

Ondanks, of misschien dankzij, de hogere leeftijd van Uncle John wist hij het gaspedaal goed te vinden. Agressief haalde hij de auto’s links en rechts in en ik genoot in de sportstoel die als gegoten zat. Wauw, dacht ik bij mezelf. Gewoon wauw. “Wil jij een stukje rijden” vroeg Uncle John ineens en ik plaste zowat in mijn broek. Waarschijnlijk had ik niet alle kwijl kunnen verbergen. Helaas had ik mijn Nederlandse rijbewijs nog niet geconverteerd en terwijl ik mijzelf vervloekte meldde ik aan Uncle John dat ik geen lokaal rijbewijs had. Oh, als dat het enige probleem was zei Uncle John terwijl hij de auto vakkundig aan de kant zette. Gewoon nergens tegenaan knallen en als het even kon geen voetganger scheppen zei hij met een grijns en deed zijn gordel af.

Ik moest aanspraak maken op al mijn zelfbeheersing, inclusief alle aanwezige reserves, maar het lukte me nog net om aan te geven dat dit toch wel een erg slecht idee was: Rijden in een auto die meer waard was dan mijn levensverzekering en dan ook nog in een land waar ze aan de verkeerde kant van de weg reden. Ik kon mezelf wel vervloeken dat ik mijn rijbewijs nog niet had geconverteerd en deze unieke kans moest laten schieten. Uncle John haalde zijn schouders op, deed zijn gordel om en spoot weer weg. Helaas was het een korte rit die veel te snel eindigde bij het Grand Hyatt hotel in Wanchai. De droom op wielen kwam tot stilstand en terwijl de valet service de auto wegreed liepen wij naar binnen. Ik geloof dat ik de auto zelfs even uitzwaaide.

Via de immense lobby liepen we naar de Grand Café die er vrij verlaten uitzag. Binnen een paar stappen dat we hadden gezet vloog er al een man op Uncle John af en greep hem naar zijn hand. Niet moeilijk om te concluderen dat het de verzekeringsagent moest zijn. Ik werd voorgesteld als een goede kennis. De priemende ogen van de agent, die zichzelf voorstelde als meneer Chan, keken mij een terwijl hij net zo enthousiast mijn hand schudde. Ik wist niet zeker of ik zijn enthousiasme deelde aangezien ik een gezonde dosis argwaan heb tegen verkopers. De heren kwamen al snel ter zake. Uit de aktetas van meneer Chan werd een dossier tevoorschijn getoverd en aan Uncle John gepresenteerd. Die bekeek het nog geen 10 seconden en gaf de papieren als een hete kool over aan mij. Mijn ogen scanden het voorblad en mijn hart sloeg minstens één, hoogstwaarschijnlijk meerdere, hartslagen over. Ik zag een bedrag van zeven cijfers. USD.

Volgende: Gebruikersreview: Junior 12-'16 Gebruikersreview: Junior
Volgende: Kooplust 11-'16 Kooplust

Reacties


Door Tweakers user Saffie_time, maandag 5 december 2016 07:34

Aan de verkeerde kant van de weg rijden?
Is dat dan Hong-Kong? Want in main-land China rijden ze toch echt rechts. Of ik zit bij de verkeerde Chinezen in de auto, iets wat me met de 'kwaliteiten' van rijden daar mij ook totaal niet zou verbazen O-) .
Man wat rijden die lui achterlijk slecht zeg, en dan nog verbaasd zijn als je weer eens ergens op de snelweg een paar uur stil staat in een file vanwege een ernstig ongeluk.
Wat me ook opvalt is het aantal dure wagens die er in China rondrijden, voornamelijk Europese merken die dus waarschijnlijk nog duurder in China zullen zijn om aan te schaffen. Je ziet er bijna geen oude auto's rijden enkel nieuw en voornamelijk duur! En ik kom niet in veel grote steden...

Door Tweakers user roviaro, maandag 5 december 2016 07:38

Hee The Uncles are back, da's toch mooi op 5 december :)

Door Tweakers user ranjo, maandag 5 december 2016 07:41

Wauw! 5 december is net begonnen en dan meteen een prachtig cadeau op tweakblogs. Hopelijk worden de maandagen in december worden weer als "vanouds" spannend! _/-\o_

Door Tweakers user Curva, maandag 5 december 2016 08:24

Leuk dat de Uncle(s) weer terug zijn, Chief! :+ Ik ben benieuwd naar het vervolg.

Door Tweakers user thedutchdragon, maandag 5 december 2016 08:34

jaaaa, top blog zo op de maandag ochtend

Door Tweakers user masauri, maandag 5 december 2016 08:49

De sint heeft naar mijn brief geluisterd! :*)

Door Tweakers user Snuffel, maandag 5 december 2016 08:53

Top wederom! Lekker om te lezen op de vroege (en veels te koude) maandaochtend.
Hoeveel delen ben je van plan te maken? Dan schik ik mijn agenda alvast daarnaar :D


Door Tweakers user Jogai, maandag 5 december 2016 09:09

Ik had zeker in die auto gereden, na zo'n aanbod, maar ik werk dan ook niet bij een verzekering...

Door Tweakers user Snuffel, maandag 5 december 2016 09:27

Moet dat nou? Gelijk de layout vern**ken.
Aanpssen is wel heel erg wenselijk, met een of twee van die smileys snappen we de boodschap ook wel....

Door Tweakers user Ghanghis, maandag 5 december 2016 09:29

Heerlijk om weer een stukje van je avonturen met de Uncles te mogen lezen. Het heeft toch wel wat bijzonders.

Ik zou wellicht de zelfde keuze hebben gemaakt bij het aanbod om in de bestuurdersstoel te gaan zitten. Rijden zonder rijbewijs in een auto waarvan je de onkosten in het geval van een ongeval nooit niet zou kunnen betalen, Nope.. Maar wat een klotegevoel zou me dat hebben gegeven. Het missen van zo'n kans, bah.

Ik zie nu in elk geval alweer uit naar de volgende blog ^^ Zitten er met de uncles weer donderdagblogs aan te komen ? of blijft dit een maandachochtendspecial ?

Door Tweakers user Viper_4111, maandag 5 december 2016 09:55

AWESOME AWESOME AWESOME!!! Bedankt :) wel 2 keer in de week graag anders zit er veeels te lang tussen :)

Door Tweakers user Chief, maandag 5 december 2016 10:21

Saffie_time schreef op maandag 05 december 2016 @ 07:34:
Aan de verkeerde kant van de weg rijden?
Is dat dan Hong-Kong? Want in main-land China rijden ze toch echt rechts. Of ik zit bij de verkeerde Chinezen in de auto, iets wat me met de 'kwaliteiten' van rijden daar mij ook totaal niet zou verbazen O-) .
Man wat rijden die lui achterlijk slecht zeg, en dan nog verbaasd zijn als je weer eens ergens op de snelweg een paar uur stil staat in een file vanwege een ernstig ongeluk.
Wat me ook opvalt is het aantal dure wagens die er in China rondrijden, voornamelijk Europese merken die dus waarschijnlijk nog duurder in China zullen zijn om aan te schaffen. Je ziet er bijna geen oude auto's rijden enkel nieuw en voornamelijk duur! En ik kom niet in veel grote steden...
Yep, Hong Kong!
roviaro schreef op maandag 05 december 2016 @ 07:38:
Hee The Uncles are back, da's toch mooi op 5 december :)
They're back!
Curva schreef op maandag 05 december 2016 @ 08:24:
Leuk dat de Uncle(s) weer terug zijn, Chief! :+ Ik ben benieuwd naar het vervolg.
Thanks en stay tuned!
roeier00 schreef op maandag 05 december 2016 @ 08:34:
jaaaa, top blog zo op de maandag ochtend
Dank je!
masauri schreef op maandag 05 december 2016 @ 08:49:
De sint heeft naar mijn brief geluisterd! :*)
Sint en Piet waren aan het denken
Wat ze dit jaar aan Masauri konden schenken
Heel lang heeft het beraad niet geduurd
Voordat we Rambo Piet naar Chief hebben gestuurd
En dus onder lichte dwang kwam deze blog tot stand
Met uiteraard de Uncles, zoals je had verlangd

Groeten, Sint & Piet
Snuffel schreef op maandag 05 december 2016 @ 08:53:
Top wederom! Lekker om te lezen op de vroege (en veels te koude) maandaochtend.
Hoeveel delen ben je van plan te maken? Dan schik ik mijn agenda alvast daarnaar :D
Thanks! Hoorde inderdaad temperuren van ver onder nul terwijl het hier 30+ is.....
Ik heb werkelijk waar geen flauw idee hoeveel delen er gaan komen dus ik kan je daar helaas niet bij helpen...... Stay tuned!
Hartelijk dank voor je enthousiasme Kecin maar ik kreeg hoofdpijn ;).
Jogai schreef op maandag 05 december 2016 @ 09:09:
Ik had zeker in die auto gereden, na zo'n aanbod, maar ik werk dan ook niet bij een verzekering...
Ik was wel enigzins verbaasd dat ik het niet gedaan had!
Snuffel schreef op maandag 05 december 2016 @ 09:27:
Moet dat nou? Gelijk de layout vern**ken.
Aanpssen is wel heel erg wenselijk, met een of twee van die smileys snappen we de boodschap ook wel....
Euh, dat dus maar dan in iets vriendelijkere bewoordingen ;)
Ghanghis schreef op maandag 05 december 2016 @ 09:29:
Heerlijk om weer een stukje van je avonturen met de Uncles te mogen lezen. Het heeft toch wel wat bijzonders.

Ik zou wellicht de zelfde keuze hebben gemaakt bij het aanbod om in de bestuurdersstoel te gaan zitten. Rijden zonder rijbewijs in een auto waarvan je de onkosten in het geval van een ongeval nooit niet zou kunnen betalen, Nope.. Maar wat een klotegevoel zou me dat hebben gegeven. Het missen van zo'n kans, bah.

Ik zie nu in elk geval alweer uit naar de volgende blog ^^ Zitten er met de uncles weer donderdagblogs aan te komen ? of blijft dit een maandachochtendspecial ?
Ik was er ook behoorlijk ziek van :(. Verdomde verstand ook.......
Vooralsnog blijf ik posten op maandagen maar het kan zomaar, net als tijdens de vorige serie, dat ik ook op andere dagen post!
Viper_4111 schreef op maandag 05 december 2016 @ 09:55:
AWESOME AWESOME AWESOME!!! Bedankt :) wel 2 keer in de week graag anders zit er veeels te lang tussen :)
Ook jij dank voor je enthousiasme maar mij commiteren voor 1 blog in de week vind ik al een uitdaging. Ik doe mijn best!

[Reactie gewijzigd op dinsdag 6 december 2016 06:56]


Door Tweakers user koesie, maandag 5 december 2016 11:12

Hoewel ik geniet van all je blog's kan ik niet wachten wat de Uncle's deze keer weer brengen.
Ga zo door!

Door Tweakers user Technomania ®, maandag 5 december 2016 11:24

Ik heb geen verstand van verzekeren, maar ik kan je wel verzekeren dat ik weer met de grootste plezier je blog heb gelezen. Heerlijk op de maandagochtend.

Door Tweakers user Kliko, maandag 5 december 2016 11:53

Kijk, wat een mooi verjaardagscadeau. Een nieuwe serie met de Uncles! :*) 8-)
En tja... Ik zou met Uncle John een dealtje gemaakt hebben. Zodra ik mijn rijbewijs heb, wil ik in deze auto rijden! Hij zal daar vast geen probleem van gemaakt hebben schat ik zo in. Ik zou ook gi-gan-tisch balen zeg! Maar ook ik zou het risico niet durven nemen...

Ow, klein dingetje: Er staat twee keer in de tekst dat Meneer Chan zich voorstelt. Misschien met opzet gedaan, maar wie weet ook een foutje.

Ik kijk al weer uit naar volgende week! Enne complimenten voor je rijm-werk in de reacties. _/-\o_

Door Tweakers user Silent7, maandag 5 december 2016 12:01

ranjo schreef op maandag 05 december 2016 @ 07:41:
Wauw! 5 december is net begonnen en dan meteen een prachtig cadeau op tweakblogs. Hopelijk worden de maandagen in december worden weer als "vanouds" spannend! _/-\o_
hear hear!

Door Tweakers user Rincewind, maandag 5 december 2016 12:09

Niet weer.... Niet weer een nieuwe verslavende serie over de "Uncle's".. Ik was net afgekickt van de vorige serie ;) En weer tel ik af tot volgende week <zucht> tik....tok.....tik....

_/-\o_

Door Tweakers user Rubman, maandag 5 december 2016 13:02

Ja lekker dan, waren we eindelijk van de stress af wat er in onze schoen/surprise/schoorsteen vast zou zitten.
Komt Chief-XL weer met een nieuwe reeks van de Uncles _/-\o_

Nu blijven we weer spanning houden tot de volgende keer.

Door Tweakers user Knarfnl, maandag 5 december 2016 14:11

Super gaaf dat het verhaal weer verder gaat! _/-\o_

Kunnen we geen crowdfunding actie beginnen om hier een boek + film van te laten maken?

Door Tweakers user scorpion-biker, maandag 5 december 2016 14:36

Yes! weer een nieuw Uncles verhaal. Benieuwd wat het ons dit keer brengt :)

Door Tweakers user Kenzi, maandag 5 december 2016 15:57

Saffie_time schreef op maandag 05 december 2016 @ 07:34: Je ziet er bijna geen oude auto's rijden enkel nieuw en voornamelijk duur! En ik kom niet in veel grote steden...
Auto's zijn pas na de Culturele Revolutie gemeengoed geworden in China. De auto industrie en dus ook import bestond voor die tijd praktisch niet.

dat hebben ze nu flink ingehaald aangezien China voor vrijwel alle autofabrikanten verreweg de grootste afzetmarkt zijn.

probleem is dat je in China je rijbewijs bij een pak boter krijgt (als Chinees dan).
En de cultuur van "don't loose face" zorgt ervoor dat niemand ook maar een centimeter toegeeft.
(en de meeste Chineze automobilisten hebben de situational awareness van een aardappel, van de linkerbaan in 1 keer de afslag nemen? geen probleem. midden op de snelweg bedenken dat je toch die afslag 500m terug had willen hebben? Dan trap je toch vol op de rem en gooi je hem in zijn achteruit..
Is het stoplicht groen maar het kruispunt vol? dan zet je hem toch ernaast en blokkeer je het kruispunt nog meer.

Trouwens wel pas geleerd dat het voor automobilisten verboden is te stoppen voor een zebrapad. Wie die regel bedacht heeft 8)7


@Chief-XL tof om te lezen weer. MEER! MEER!

[Reactie gewijzigd op maandag 5 december 2016 15:58]


Door Tweakers user Ghanghis, maandag 5 december 2016 15:59

Knarfnl schreef op maandag 05 december 2016 @ 14:11:
Super gaaf dat het verhaal weer verder gaat! _/-\o_

Kunnen we geen crowdfunding actie beginnen om hier een boek + film van te laten maken?
Alleen een boek lijkt me verstandiger. Films maken schijnt nogal duur te zijn ^^.

Zet jij een crowdfundactie op ? I'm in!!

@Chief-XL. Hoeveel moeten we minimaal voor je funden ?

Door Tweakers user ybos, maandag 5 december 2016 16:47

Ghanghis schreef op maandag 05 december 2016 @ 15:59:
[...]


Alleen een boek lijkt me verstandiger. Films maken schijnt nogal duur te zijn ^^.

Zet jij een crowdfundactie op ? I'm in!!

@Chief-XL. Hoeveel moeten we minimaal voor je funden ?
Uncle John kan gewoon filmpje betalen/voorschieten :?
Geld zat, dan een eigen film is wel cool 8-)

edit:
Zou graag eens met zo'n man een avondje ouwehoeren, moeten machtige verhalen uitkomen :)

[Reactie gewijzigd op maandag 5 december 2016 16:48]


Door Tweakers user LankHoar, maandag 5 december 2016 17:46

De hamvraag is natuurlijk: heb je uiteindelijk ooit nog in zijn Austin Martin gereden, of niet? :D

Door Tweakers user m-vw, maandag 5 december 2016 18:04

:)

Here we go again!!

Ik blijf de komende maandagen weer alert...

Door Tweakers user Chief, dinsdag 6 december 2016 01:57

koesie schreef op maandag 05 december 2016 @ 11:12:
Hoewel ik geniet van all je blog's kan ik niet wachten wat de Uncle's deze keer weer brengen.
Ga zo door!
Ah, thanks voor het lezen van de blogs en we gaan het proberen :)
technomania schreef op maandag 05 december 2016 @ 11:24:
Ik heb geen verstand van verzekeren, maar ik kan je wel verzekeren dat ik weer met de grootste plezier je blog heb gelezen. Heerlijk op de maandagochtend.
Morguh Guido! Zo, nu kan jij je week ook weer lekker beginnen :)
mkliko schreef op maandag 05 december 2016 @ 11:53:
Kijk, wat een mooi verjaardagscadeau. Een nieuwe serie met de Uncles! :*) 8-)
En tja... Ik zou met Uncle John een dealtje gemaakt hebben. Zodra ik mijn rijbewijs heb, wil ik in deze auto rijden! Hij zal daar vast geen probleem van gemaakt hebben schat ik zo in. Ik zou ook gi-gan-tisch balen zeg! Maar ook ik zou het risico niet durven nemen...

Ow, klein dingetje: Er staat twee keer in de tekst dat Meneer Chan zich voorstelt. Misschien met opzet gedaan, maar wie weet ook een foutje.

Ik kijk al weer uit naar volgende week! Enne complimenten voor je rijm-werk in de reacties. _/-\o_
Van harte Mkliko en nog vele jaren *O* !! Het was gewoon een fout van mijn kant en aangepast!
Rijm-werk was toch wel proza van de bovenste plank, nietwaar? :P
Doe mijn best!
Rincewind schreef op maandag 05 december 2016 @ 12:09:
Niet weer.... Niet weer een nieuwe verslavende serie over de "Uncle's".. Ik was net afgekickt van de vorige serie ;) En weer tel ik af tot volgende week <zucht> tik....tok.....tik....

_/-\o_
Je weet hoe het gaat he. Je geeft ze de eerste shot gratis en vervolgens hengel je ze langzaam binnen.... mhuhahahahaha *diabolic laughter* })
Rubman schreef op maandag 05 december 2016 @ 13:02:
Ja lekker dan, waren we eindelijk van de stress af wat er in onze schoen/surprise/schoorsteen vast zou zitten.
Komt Chief-XL weer met een nieuwe reeks van de Uncles _/-\o_

Nu blijven we weer spanning houden tot de volgende keer.
Een dag zonder stress is een dag niet geleefd :P
Knarfnl schreef op maandag 05 december 2016 @ 14:11:
Super gaaf dat het verhaal weer verder gaat! _/-\o_

Kunnen we geen crowdfunding actie beginnen om hier een boek + film van te laten maken?
Hoop dat ik je niet ga teleurstellen met het vervolg!
Geld is niet zozeer het probleem, tijd daarentegen.....
scorpion-biker schreef op maandag 05 december 2016 @ 14:36:
Yes! weer een nieuw Uncles verhaal. Benieuwd wat het ons dit keer brengt :)
Stay tuned!
Kenzi schreef op maandag 05 december 2016 @ 15:57:
[...]


Auto's zijn pas na de Culturele Revolutie gemeengoed geworden in China. De auto industrie en dus ook import bestond voor die tijd praktisch niet.

dat hebben ze nu flink ingehaald aangezien China voor vrijwel alle autofabrikanten verreweg de grootste afzetmarkt zijn.

probleem is dat je in China je rijbewijs bij een pak boter krijgt (als Chinees dan).
En de cultuur van "don't loose face" zorgt ervoor dat niemand ook maar een centimeter toegeeft.
(en de meeste Chineze automobilisten hebben de situational awareness van een aardappel, van de linkerbaan in 1 keer de afslag nemen? geen probleem. midden op de snelweg bedenken dat je toch die afslag 500m terug had willen hebben? Dan trap je toch vol op de rem en gooi je hem in zijn achteruit..
Is het stoplicht groen maar het kruispunt vol? dan zet je hem toch ernaast en blokkeer je het kruispunt nog meer.

Trouwens wel pas geleerd dat het voor automobilisten verboden is te stoppen voor een zebrapad. Wie die regel bedacht heeft 8)7


@Chief-XL tof om te lezen weer. MEER! MEER!
Ha Kenzi! Mooi he, dit soort landen. Verkeersregels zijn niet meer dan vuistregels en de wet van de sterkste geldt.
Ghanghis schreef op maandag 05 december 2016 @ 15:59:
[...]


Alleen een boek lijkt me verstandiger. Films maken schijnt nogal duur te zijn ^^.

Zet jij een crowdfundactie op ? I'm in!!

@Chief-XL. Hoeveel moeten we minimaal voor je funden ?
Dank voor jullie aanbod maar het is meer het gebrek aan tijd vrees ik!
ybos schreef op maandag 05 december 2016 @ 16:47:
[...]

Uncle John kan gewoon filmpje betalen/voorschieten :?
Geld zat, dan een eigen film is wel cool 8-)

edit:
Zou graag eens met zo'n man een avondje ouwehoeren, moeten machtige verhalen uitkomen :)
Ja, daar had Uncle John het over maar 1 van zijn eisen was dat Chow Yun Fat zijn karakter speelt. Dat blaast het budget nogal op :P
Zeker, ga een avondje met hem zitten, geef hem wat alcohol en met een beetje geluk wordt het mind blowing :)
LankHoar schreef op maandag 05 december 2016 @ 17:46:
De hamvraag is natuurlijk: heb je uiteindelijk ooit nog in zijn Austin Martin gereden, of niet? :D
Aha! Stay tuned!
m-vw schreef op maandag 05 december 2016 @ 18:04:
:)

Here we go again!!

Ik blijf de komende maandagen weer alert...
En ik blijf in de weekenden 's nachts wakker om de blogs te schrijven! :)

[Reactie gewijzigd op dinsdag 6 december 2016 06:57]


Door Tweakers user Flimovic, dinsdag 6 december 2016 09:54

Yessss! De Saga continues! All hail Chief-XL! _/-\o_

Door Tweakers user Bugles1984, dinsdag 6 december 2016 11:59

Kort geleden The Chief-XL gaan volgen op Tweakers, op een of andere manier blijf je mij boeien. Het leest zo lekker weg. Daarnaast het enthousiasme van andere mede Tweakers.

Ik zeg Chief ga zo door voor een flinke dosis vermaak :) op de maandag ochtend.

Ik kijk uit naar het verdere verloop van de Uncles :9~

Door Tweakers user Chief, woensdag 7 december 2016 01:09

Flimovic schreef op dinsdag 6 december 2016 @ 09:54:
Yessss! De Saga continues! All hail Chief-XL! _/-\o_
Ha Filmovic! Dat gaat wellicht wat ver maar dank voor je enthousiasme! ;)
Bugles1984 schreef op dinsdag 6 december 2016 @ 11:59:
Kort geleden The Chief-XL gaan volgen op Tweakers, op een of andere manier blijf je mij boeien. Het leest zo lekker weg. Daarnaast het enthousiasme van andere mede Tweakers.

Ik zeg Chief ga zo door voor een flinke dosis vermaak :) op de maandag ochtend.

Ik kijk uit naar het verdere verloop van de Uncles :9~
Ah, wat leuk en dank voor je compliment. Pak er een stoel bij en schuif gezellig aan terwijl deze oude knar wat verhalen uit de net zo oude doos haalt :)

Door Tweakers user wizai, woensdag 7 december 2016 12:09

Tof om weer een nieuw deel te lezen Chief!

Door Tweakers user Paul1987, woensdag 7 december 2016 16:13

Zojuist in één ruk alle verhalen uit de vorige serie gelezen incl. deze.
Geweldig verhaal met een misschien nog wel betere schrijfstijl!
Ik ga dit zeker volgen en ben zeer benieuwd hoe het verder gaat.

Door Tweakers user Jantje2000, woensdag 7 december 2016 20:56

Hopelijk komt de volgende episode heel erg snel! Ik verheug me er op

Door Tweakers user Chief, donderdag 8 december 2016 02:00

wizai schreef op woensdag 7 december 2016 @ 12:09:
Tof om weer een nieuw deel te lezen Chief!
Mooi! Hoop dat ik je niet teleur ga stellen!
Paul1987 schreef op woensdag 7 december 2016 @ 16:13:
Zojuist in één ruk alle verhalen uit de vorige serie gelezen incl. deze.
Geweldig verhaal met een misschien nog wel betere schrijfstijl!
Ik ga dit zeker volgen en ben zeer benieuwd hoe het verder gaat.
Dank voor je compliment en schuif gezellig aan!
Jantje2000 schreef op woensdag 7 december 2016 @ 20:56:
Hopelijk komt de volgende episode heel erg snel! Ik verheug me er op
Ik verwacht a.s. maandag!

Door Tweakers user Mad-Monkey, donderdag 8 december 2016 13:34

Ok ik zit klaar en .. hoe bedoel je ik moet wachten tot a.s. maandag! :'(

nou ja het is iig weer een veelbelovende start :) en dat na net zo een geweldige review ook :D

Door Tweakers user Chief, vrijdag 9 december 2016 01:39

Thanks! Nog even geduld aub!

Door Tweakers user Skyrunner, maandag 12 december 2016 06:56

Leuk!

Net een beetje gesetteld in Shenzhen, nu een beetje lezen!

Bedankt!

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Via deze link kun je inloggen als je al geregistreerd bent. Indien je nog geen account hebt kun je er hier één aanmaken.